- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 864
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
2,5 ayda bir kez gittim. Haftada bile gitmek istemiyorum oda beklenti içinde sanırımTabi ki kural değil hergün hergün ne işin var ki orada, hafta da 1-2 gün gidersin anlaşabiliyorsanız ,yeter
Yanı gitmemekle yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyorDaha birbirinize alışma sürecindesiniz. Zamanla herkes karşıdakini anlayıp alışacak duruma.
Eşinizle gidiyorsunuzdur herhalde o kadar yakınken2,5 ayda bir kez gittim. Haftada bile gitmek istemiyorum oda beklenti içinde sanırım
Evet yemeğe çaya falan gideriz ama onlar eşim işteyken gündüz gideyim oturayım fln istiyolarEşinizle gidiyorsunuzdur herhalde o kadar yakınken
Onu yapmak zorunda degilsin ama arada sırada gönülleri olsun diye giderdim ben olsam..Evet yemeğe çaya falan gideriz ama onlar eşim işteyken gündüz gideyim oturayım fln istiyolar
Haftada bir kez sen gündüzden git akşamda eşin gelsin yemek yiyin dönün evinize buladarıda yeter bence2,5 aylık evliyim. Çalışmıyorum. Kv aramızda iki sokak var. Kv istiyor ki gündüzleri gideyim oturayım orda vakit geçireyim. Bugune kadar hiçbir sorunumuz olmadı. Kırıcı değildir. Fakat ben onun yanında çok sıkılıyorum. Kendisi 65 yaşında sürekli eskilerden anlatıyor ve yöre farkı var ben onun konuştuğunun çoğunu anlamıyorum.
Her görüştüğümüzde “ senin evde canın sıkılıyordur, gel “ diyor. Ama ben evime anca adapte oluyorum geç uyanıyorum ev işi yemek derken eşim eve geliyor.
Kendisi Çat kapı gelir. Söyleye söyleye anlatamadım. Anne bak müsait olmayabilirim diyorum. Ki geldiğinde çoğu zaman ben evde olmuyorum dönüp gidiyor. Telefon kullanamıyor ama kp hep evde ona aratabilir gelmeden. Zaten rahatsız görmcem de dışarı tek çıkma diye kızıyor ama nafile. Zaten yapım gereği soğuk birisiyim.
Gidemiyorum canım hiç istemiyor. Eşim git gitme bir şey demiyor belki gönül koyuyodur ama bana bir şey demiyor ilişkimize yansımıyor.
Şimdi sorum. Kv evine gitmek kural mıdır. Eşimle arada akşamları çaya yemeğe gideriz zaten. Bu yeterli midir
Başlarda benim eşimin ailesi de beni seviyorum ayağına, yeni evliyken her gün sabah 10 da arar canın sıkıliyosa gel bize diye arar gittiğimde ise bin bir bahane ile evime geçerdim. Yazık oğlunun evlendigine alisamadi bizi de seviyor heralde diye hergün gidiyordum baktım ki 1 gün gitmesen bizden kötüsü yok dedim biraz mesafe koyayım yeri geldiğinde hergün gittim yeri geldiginde ise 2 günde 3 günde onları alıştırmaya başlıcaktim. Baktım bı gün kaynatam kapimiza dayandı iki adımlık yerde 3 gün geliyorsunuz siz evlat deilsiniz hayirsizsiniz saydırdi saydirdi. Millete de arkamdan gelin 3 hafta da geliyor diye anlatıyordu. Ev işlerinde hep yardımcı olurdum bigün bunun için de kaynanmla kayinpeder evime gelip sen hiç bir işe güce yardımcı olmuyon biz seni ne diye aldik?! Melek gibi insanlar gerçek yüzünü gösterdiler. Bana yavrum kızım seni çok seviyoz diyen görümcelerimin tek kalifla eşimle beni evlatliktan siliyorlardi. Sonrasında yine yavrumlar kizimlar havada ucusuyordu bende yyzüme gülünce mesafe koyamadim biraz geç oldu ama şuan yeri geliyor hergün yeri geliyor haftada seslerini kestiler artık. Kaynanama yeri geliyor yardım ediyorum ama eskisi gibi herseye kosturmuyorum arkamdan da konuşurlardı konussunlar yapınca da konusuyorlardi zaten2,5 aylık evliyim. Çalışmıyorum. Kv aramızda iki sokak var. Kv istiyor ki gündüzleri gideyim oturayım orda vakit geçireyim. Bugune kadar hiçbir sorunumuz olmadı. Kırıcı değildir. Fakat ben onun yanında çok sıkılıyorum. Kendisi 65 yaşında sürekli eskilerden anlatıyor ve yöre farkı var ben onun konuştuğunun çoğunu anlamıyorum.
Her görüştüğümüzde “ senin evde canın sıkılıyordur, gel “ diyor. Ama ben evime anca adapte oluyorum geç uyanıyorum ev işi yemek derken eşim eve geliyor.
Kendisi Çat kapı gelir. Söyleye söyleye anlatamadım. Anne bak müsait olmayabilirim diyorum. Ki geldiğinde çoğu zaman ben evde olmuyorum dönüp gidiyor. Telefon kullanamıyor ama kp hep evde ona aratabilir gelmeden. Zaten rahatsız görmcem de dışarı tek çıkma diye kızıyor ama nafile. Zaten yapım gereği soğuk birisiyim.
Gidemiyorum canım hiç istemiyor. Eşim git gitme bir şey demiyor belki gönül koyuyodur ama bana bir şey demiyor ilişkimize yansımıyor.
Şimdi sorum. Kv evine gitmek kural mıdır. Eşimle arada akşamları çaya yemeğe gideriz zaten. Bu yeterli midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?