2,5 aylık evliyim. Çalışmıyorum. Kv aramızda iki sokak var. Kv istiyor ki gündüzleri gideyim oturayım orda vakit geçireyim. Bugune kadar hiçbir sorunumuz olmadı. Kırıcı değildir. Fakat ben onun yanında çok sıkılıyorum. Kendisi 65 yaşında sürekli eskilerden anlatıyor ve yöre farkı var ben onun konuştuğunun çoğunu anlamıyorum.
Her görüştüğümüzde “ senin evde canın sıkılıyordur, gel “ diyor. Ama ben evime anca adapte oluyorum geç uyanıyorum ev işi yemek derken eşim eve geliyor.
Kendisi Çat kapı gelir. Söyleye söyleye anlatamadım. Anne bak müsait olmayabilirim diyorum. Ki geldiğinde çoğu zaman ben evde olmuyorum dönüp gidiyor. Telefon kullanamıyor ama kp hep evde ona aratabilir gelmeden. Zaten rahatsız görmcem de dışarı tek çıkma diye kızıyor ama nafile. Zaten yapım gereği soğuk birisiyim.
Gidemiyorum canım hiç istemiyor. Eşim git gitme bir şey demiyor belki gönül koyuyodur ama bana bir şey demiyor ilişkimize yansımıyor.
Şimdi sorum. Kv evine gitmek kural mıdır. Eşimle arada akşamları çaya yemeğe gideriz zaten. Bu yeterli midir