• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv paylaşımı

Bundan sonra öyle bisey paylaşamaz cevabını şak diye aldığı için:) yazik ya valla şaşırıyorum kaç yaşına gelmiş insanlar gelinlerine laf atıyor, onun kendi gibi olmasını , onu yönetmeyi istiyor falan. Hiç olgun denmez ki böylesine. Aklı olan kaynana sadece oğlunun huzurunu ister. Der ki ben gelinimi çok seveyim ki o da oğlumu çok sevsin.

Ah keşke bu kafada olabilseler. Oğlunu krallığının varisi kendini kraliçe zannediyorlar.

Cevap vermeyip görmezden gelseydin keşke. seninki gene wpta paylaşmış. Benimki facebookta durumuna benim için insan insan mıdır sürekli yiyip içip uyumakla geçiyosa ömrü yazmıştı. Görmezden geldim, kocamada gösterdim annen bunu yazmış diye. Ben kendimi gereceğime o mahçup olsun.

Çok batmış demekki gözüne. Ne ilgilendiriyorsa... acayipler, hem de çok.

Neden görmezden gelmiyorsunuz? Aranızda sorunlar olmuş üzerinize alınmış bunu da ona gayet belli etmişsiniz amacına ulaşmış sizi sinir etmiş.
Halbuki görmezden gelseniz ekmeğine yağ sürmeyecektiniz.
Ayrıca siz evlenmişsiniz o arasın dursun kendi gibi gelini artık bulunca ne yapacaksa.

Neden görmezden gelmiyorsunuz? Aranızda sorunlar olmuş üzerinize alınmış bunu da ona gayet belli etmişsiniz amacına ulaşmış sizi sinir etmiş.
Halbuki görmezden gelseniz ekmeğine yağ sürmeyecektiniz.
Ayrıca siz evlenmişsiniz o arasın dursun kendi gibi gelini artık bulunca ne yapacaksa.

Yazdım diye pişman değilim ama yazmasam da olurdu.

Aman ne kaale alıp ekmeğine yağ sürüyorsunuz kocan senin yanında arkandaysa bırak o paylasıp rezil olduguyla kalsın

Falında çıkmış ve o da paylaşmış: whatsap durumunda.

Annesi üzerine titrer
Küçük çocuk gibi sever
Oğlu çok kıymetli
Kendi gibi gelin ister

Ben de yazdım ki, gelin bulamadın mı Yoksa hala anne?
Bu paylaşım normal mi Allah aşkına, gelini olan biri için.

Ek: az önce baktım silmiş paylaşımını. 00.23:skandal:
yuhhh bu kaynananlar hepsi catlak valla

Back
X