Kv sayesinde boşanıyoruz

Eşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz
Yapıştırsın cevabını. Bir süre değil görüsmek,telefonlarına dahi çıkmasın eşiniz,neden annesinin ağzının içine bakıyor ki?
Size duyurması bile anlamsız eşinizin,orada kesip atacaktı bu mevzuyu. Ne ağır bir iftira atıyor kadın farkında değil sanırım eşiniz

Benim kayınvalide oldukça cadidir ama böyle bir şeyi söylemeye asla cesaret edemez. Niye, çünkü oğlunun ortalığı dağıtacağini bilir. Bence sorun sizin kayınvalidede değil, ona ortam hazirlayanda. O mutlaka önceden ölçüm yapmıştır, ne kadar ileri gidebilirim diye...

Ayrica kocanizda nekadar rahatmis anasi boyle bisi soyluyor oda cevabini veremiyor anasina problem kocanizda ay sinir oldum suan kocana

Kızımı alıp annemlere geldim şuanda sürekli arıyor ama açmıyorum. Kv annemi arayıp oğlum kızın yüzünden eve gelmedi nerde kalır bu soğukta oğlumu perişan etti vs vs şeyler söylemiş annemde geber ahlaksız falan diyince telefonda baya tartıştılar

Bir daha aradılar mı?

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Neden bole kaniya varmis esinizimi aldattiniz yoksa kayonavlideniz hastami yazik o bebege ya. Dna testi yaptr

Eşim bebeğimizi çok seviyo o böyle bişey düşünmüyor fakat kv farklı imalarda bulunuyor istemiyorum diyo eşime çok baskı yapıyor eşim beni sevdiğini durumu düzelticeğini söylüyor ama çok gerginiz

Olmayan şeyin nesini düzeltecekmiş eşin? Böyle saçma şey mi olur? Ne kadar sakin yazıyorsun. Eğer gerçek hayatta da burada yazdığın kadar pasifsen üzgünüm ama ne kendini ne de kızını koruyamazsın. Biraz sesini çıkarmalısın. Eşin de sizi koruyamıyor anlaşılan.
Kv ye iftiradan maddi manevi tazminat davası açıp tüm ilişiğini kesmelisin. Bu tip insandan her türlü kötülük gelir.

Yavrumun tüy'üne kılına kurban olsunlar..

O zihniyetler için bide dna testi yaptırcam..

Defolup gitsinler hayatından,gerçek herzaman gerçek'tir değişmez..

Kimseye birşey ıspatlamak zorunda hissetme kendini..

çok saçma ne demek torunum benzemiyor da aldatmış demek kolay mı aileniz bilmiyor mu ve niye boşanıyorsunuz eşiniz annesine inandı mı yani. O kadar muallakta bırakmışsınız ki konuyu ne olduğu belli değil.

Ya ne olur fake konu olun. Bu kadar iğrenç iftiralara sanki kayınvalideniz "Yemeğin de çok tuzlu olmuş" demiş de bozuluyormuşsunuz gibi tepkiler veriyorsunuz. Eşinizin arayı düzelteceği bir şey yok, eşinizin çok çok çok sert bir tepki vermesi lazım buna. Kayınvalideniz yüzünden değil eşinizin tepkisizliği yüzünden boşanın boşanacaksanız, davayı da kişilik haklarına saldırı, iftira artık hukuki olarak adı nasıl geçiyorsa öyle açın. Rezalet.

4 aylık bir kızım var kv eşime boşanmamızı söylemiş torununun hiç onlara benzemediğini oğlunun olmadığını düşünüyomuş çok kötüyüm
Konu sahibi sayın huysuzwomen huysuzwomen
Biz burda tahminlerle yola çıkarak hiç kimsenin nasıl insan olduğunu anlayamayız...
Yanlış anlamayın , size istinaden söylemiyorum ama eksik anlattığınız için konu yanlış anlaşılmaya açık olmuş..
Neye istinaden kayinvalideniz böyle bir iftira atıyor?
Şuphelenecegi herhangi bir durum oldu mu?
Olmadıysa eşiniz neden annesine gereken cevabı veremiyor da sadece " gergin " olabiliyor?
Şüphe sıfırsa kocanın ortalığı yıkması lazım..
Biraz geniş bilgi verirsen seviniriz ki ona göre yorum yapalım..

Kimse kayınvalide yüzünden boşanmaz. Basiretsiz kocalar yüzünden boşanılır ama. İşte böyle...
Bu nasıl bir iftiradır?
Eşiniz buna nasıl inanır?
Yani bu sıradan birşey değilki.
Adam değilmiş eşiniz.
Eğer bir falsonuz olmadı da valide durduk yere böyle bir iftira attıysa ben olsam dava bile açardım o şahsiyetsizlere.

Bazı insanlar nasıl can verecek, merak ediyorum cidden

Yuhhhdna testi icat olalı çok oldu allah belasını versn öyle kv nin

Kesinlikle yavrunun yüzünü o kv ne ve ona çanak tutan kimse asla gösterme!!!
Ne ahlaksız bir kadınmış. Eski sözlüğü apartmanda gördü diye insan gelinine ,torununa bu terbiyesizliği yapar mı?
Ben evlatların ne olursa olsun ailelerine sırt donmemesinden yana bir insanım ama bu durumda bence esinde annesine bir daha anne dememeli

insanin fikri neyse zikride o olurmus Allah bilgldigi gibi yapsin o cahili ne aptl insanlar var ya adi kadin nerden aklna oyle seyler gelmis siparismi bu cocuk tovbe hasaa

Pesss gerćekten pesss ! Bu kaynanadan herşeyi beklerim ben.
Eşinde nasıl boşanma yoluna giriveriyor hemen.
Neyseki DNA testi denen bişey var. Gerćegi tokat gibi yüzlerine vurun ve o iki mahlukatı başbasa bırakın. Bir dahada yüzünüzü göstermeyin. Arkadaslarda söylemiş. Dava açın. Yoksa bu kaynana tabiri caizsse seni çiğ çiğ yer.

Kızlar bayadır yazamadım evimi taşıyordum. Eşim taşınmamıza karar verdi taşındık uzak bir semte herşey iyi gidiyor gibi görüşmüyoruz kv ile düzenimizi değiştiriyoruz yavaş yavaş eşim dna testine karşı çıktı bu çocuk benim böyle bişey yaptırmam dedi bizde taşınmakta çare bulduk

Kızlar bayadır yazamadım evimi taşıyordum. Eşim taşınmamıza karar verdi taşındık uzak bir semte herşey iyi gidiyor gibi görüşmüyoruz kv ile düzenimizi değiştiriyoruz yavaş yavaş eşim dna testine karşı çıktı bu çocuk benim böyle bişey yaptırmam dedi bizde taşınmakta çare bulduk
Anlattiklarin dogruysa iste bu tarz kv ile omur boyu gorusulmez.

3 günde nasıl toplanıp, taşındınız? Ben pek inanmadım.

Back
X