Kv sizde kalırım dedi

Kaynimin henüz evlenme durumu zaten yok.cunku önün yemek temizlik gibi işlerini yapıyor.ama evlenirse dedi.esimde gel dedi.ben de buyur dedim mecburen

Kv lere karsi buyuk bir tepki var, ama hepside bir degilki..
Gun gelecek bizlerde kv olacagiz, oglumuz yada kizimizin evinde kalmak istedigimizde bizidemi isteneyecekler
Fitne fesat degilse kalir 1 hafta gider korkmayin.
Ayni sehirdeysek ben kalmam mesela gelinin evinde. Ne isim var ,goruruz gorusuruz sonra herkes evine gider. Bence manasiz yatili kalmak. Istememek icin ille kotu insan olmalarina gerek yok aslinda.

Arkadaşlar fazla iyi niyetlisiniz. Zaten iyi anlaşan insanlar ise o kadın gelip 1 hafta kalmak için sormaz gider kalır.
Sorun yoksa kimse niye geldin kaldın demez.
Temelli - dönüşümlü yaşama planının ön hazırlığı.

Kaynimin henüz evlenme durumu zaten yok.cunku önün yemek temizlik gibi işlerini yapıyor.ama evlenirse dedi.esimde gel dedi.ben de buyur dedim mecburen
O zaman bu cümleyi eşinize kurun. Size sormadan söz vermesin.
Çok yakında oturmuyorsa arada gelip kalmasına mani ( anlaşmazlık lavga gibi durumlar) yoksa sorun olmaz ama temelli kalma durumu için eşinize uyarıda bulunun.

Gelişler 2-3günse tamam, ama yok 1 hafta ve üzeriyse yoo hiç almiyim :)

Uyaracak eşimi herkes evinde olsun mutlu olsun diye

Valla kaç gün kalacaksn diyemedm haliyle.ama çok olacaginida sanmıyorum.imsallah oyledir
İnşallah dediğiniz gibidir. Yalnız bana ilginç gelen neden aynı şehirde siz de kalmakla ilgili bir cümle kuruyor ki bir de ilerisi için. Yani tabi ki iyi biriyse zaman geçirmek hoş olur ama beraber görüştükten sonra herkesin evine gitmesi daha doğru geliyor. Zaten farklı şehir olsa bu konu bile edilmez.

Banada öyle.kendi annem bile asla gelmez.kalmaz da bir daha konu açılırsa üstü kapalı mutlaka soylicem

Aynı şehirdeyse neden kalmak ister ki yani. Akşam oldu mu herkes evine gitsin. İnsanlar zaten çalışıyor yoruluyor bi de kvalide nazı kaprisi. Yanında rahat olamazsın yatamazsın canın bişey istese ona da sorucan falan amaaan. Ben iyi niyetli falan bulmadım. Kimse kimsenin evinde kalmasın. Bi daha da söylerse gel buyur bilmemne deme.

Banada öyle.kendi annem bile asla gelmez.kalmaz da bir daha konu açılırsa üstü kapalı mutlaka soylicem
Bence de fikriniz neyse kırıcı olmadan belirtin. Kalmasında bir şey yok ama bazı durumlar alışkanlık yaratabiliyor. Olur da bu durum sıklaşırsa canınız sıkılabilir.

Bence de fikriniz neyse kırıcı olmadan belirtin. Kalmasında bir şey yok ama bazı durumlar alışkanlık yaratabiliyor. Olur da bu durum sıklaşırsa canınız sıkılabilir.
Kesinlikle haklısınız eşimin gel kal demesi.tamamen dengesizlik.yarin onuda skistiracam

Aman nolur gelsin kalsın

Evet ya dimi.bir kaç kez oldu böyle konuşma rahatsizdi. Gel kal olmuştu esin esim demişti.yarin iyice skistiracam eşimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…