- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Gel buyur dedim istemsizceBu kararı biz mi verelim
Zaten cevap verılmıs
Evet yasiyorKayınpederiniz yaşıyo mu
Kaynimin henüz evlenme durumu zaten yok.cunku önün yemek temizlik gibi işlerini yapıyor.ama evlenirse dedi.esimde gel dedi.ben de buyur dedim mecburenİyi anlaşıyorsanız zaten sık sık ziyaret edersiniz aynı eve lüzum yok.
Hadi sana sordu da elti adayı kabul etti mi?
Bence uygun zamanda kırmadan "seni yalnız bırakacak değiliz her daim yanındayız ama evimiz, kapımız ayrı olacak" demelisiniz.
Bunu olay tazeyken yapmalısınız.
Sonra sizi takan olmaz.
Ayni sehirdeysek ben kalmam mesela gelinin evinde. Ne isim var ,goruruz gorusuruz sonra herkes evine gider. Bence manasiz yatili kalmak. Istememek icin ille kotu insan olmalarina gerek yok aslinda.Kv lere karsi buyuk bir tepki var, ama hepside bir degilki..
Gun gelecek bizlerde kv olacagiz, oglumuz yada kizimizin evinde kalmak istedigimizde bizidemi isteneyecekler
Fitne fesat degilse kalir 1 hafta gider korkmayin.
Hmm yaşamıyosa ne olucak kalsın dicektim ama. Zaten yaşıyosa sürekli kalmicaktır. Aranız iyiyse anneniz gibi düşünün değişiklik olsun diye ziyaret edip gider.Evet yasiyor
Kötü niyetli değilse anlaşıyorsan sorun yok 1 2 günden birşey olmaz gelme denmez zaten . İller değişirse senin de tavrın ona göre şekil alırHayır kotu niyetli biri değil.iyidir kayinvalidem. Ama ne bilim işte garipsedim
O zaman bu cümleyi eşinize kurun. Size sormadan söz vermesin.Kaynimin henüz evlenme durumu zaten yok.cunku önün yemek temizlik gibi işlerini yapıyor.ama evlenirse dedi.esimde gel dedi.ben de buyur dedim mecburen
Gelişler 2-3günse tamam, ama yok 1 hafta ve üzeriyse yoo hiç almiyim :)Merhabalar 2 senelik evliyim.kayinvalidemle aynı sehirdeyiz. Genel olarak iyiyiz .bugün laf arasında kaynım evlenirse arada gelir kalırım biraz diğer oğluma giderim dedi.ben de buyur gel dedim bir şey diyemedim.
Aman nolur gelsin kalsin mi sizce?
Yoksa ne işi var herkes evinde mi olmalı?
Ne bilim garip oldum
Alismsinida istemiyorum onu da kırmak istemiyorum genel olrak iyidir çünkü kayinvalidem.Kötü niyetli değilse anlaşıyorsan sorun yok 1 2 günden birşey olmaz gelme denmez zaten . İller değişirse senin de tavrın ona göre şekil alır
Valla kaç gün kalacaksn diyemedm haliyle.ama çok olacaginida sanmıyorum.imsallah oyledirGelişler 2-3günse tamam, ama yok 1 hafta ve üzeriyse yoo hiç almiyim :)
Uyaracak eşimi herkes evinde olsun mutlu olsun diyeO zaman bu cümleyi eşinize kurun. Size sormadan söz vermesin.
Çok yakında oturmuyorsa arada gelip kalmasına mani ( anlaşmazlık lavga gibi durumlar) yoksa sorun olmaz ama temelli kalma durumu için eşinize uyarıda bulunun.
Şuan bişey deme ya kayın bekarmış dahaNe demeliyim peki onu uzmeyecek
İnşallah dediğiniz gibidir. Yalnız bana ilginç gelen neden aynı şehirde siz de kalmakla ilgili bir cümle kuruyor ki bir de ilerisi için. Yani tabi ki iyi biriyse zaman geçirmek hoş olur ama beraber görüştükten sonra herkesin evine gitmesi daha doğru geliyor. Zaten farklı şehir olsa bu konu bile edilmez.Valla kaç gün kalacaksn diyemedm haliyle.ama çok olacaginida sanmıyorum.imsallah oyledir
Banada öyle.kendi annem bile asla gelmez.kalmaz da bir daha konu açılırsa üstü kapalı mutlaka soylicemİnşallah dediğiniz gibidir. Yalnız bana ilginç gelen neden aynı şehirde siz de kalmakla ilgili bir cümle kuruyor ki bir de ilerisi için. Yani tabi ki iyi biriyse zaman geçirmek hoş olur ama beraber görüştükten sonra herkesin evine gitmesi daha doğru geliyor. Zaten farklı şehir olsa bu konu bile edilmez.
Bence de fikriniz neyse kırıcı olmadan belirtin. Kalmasında bir şey yok ama bazı durumlar alışkanlık yaratabiliyor. Olur da bu durum sıklaşırsa canınız sıkılabilir.Banada öyle.kendi annem bile asla gelmez.kalmaz da bir daha konu açılırsa üstü kapalı mutlaka soylicem
Kesinlikle haklısınız eşimin gel kal demesi.tamamen dengesizlik.yarin onuda skistiracamBence de fikriniz neyse kırıcı olmadan belirtin. Kalmasında bir şey yok ama bazı durumlar alışkanlık yaratabiliyor. Olur da bu durum sıklaşırsa canınız sıkılabilir.
Aman nolur gelsin kalsınMerhabalar 2 senelik evliyim.kayinvalidemle aynı sehirdeyiz. Genel olarak iyiyiz .bugün laf arasında kaynım evlenirse arada gelir kalırım biraz diğer oğluma giderim dedi.ben de buyur gel dedim bir şey diyemedim.
Aman nolur gelsin kalsin mi sizce?
Yoksa ne işi var herkes evinde mi olmalı?
Ne bilim garip oldum
Evet ya dimi.bir kaç kez oldu böyle konuşma rahatsizdi. Gel kal olmuştu esin esim demişti.yarin iyice skistiracam eşimi.Aynı şehirdeyse neden kalmak ister ki yani. Akşam oldu mu herkes evine gitsin. İnsanlar zaten çalışıyor yoruluyor bi de kvalide nazı kaprisi. Yanında rahat olamazsın yatamazsın canın bişey istese ona da sorucan falan amaaan. Ben iyi niyetli falan bulmadım. Kimse kimsenin evinde kalmasın. Bi daha da söylerse gel buyur bilmemne deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?