Kv sizde kalırım dedi

Aynı şehirde ne işi varki .Kalacağım derse annemde kalmak istiyor ben bi huzurevi acayim da hepiniz rahat edin de .

Kayınpederiniz de yaşıyormuş zaten hani tek olsa gelir daha uzun kalır gibi birşey olabilirdi ama bu durumda surekli gelip kalmazlar herhalde..
Ayrıca annelerimiz, babalarımız ara ara gelip bizimle kalabilirler, ben bu forumda ailelerin gelip kalmasina bu kadar tepki verildiğini gördüm. Bu konularda biraz rahat ve duyarlı olmak lazım diye düşünüyorum ben ...

Kendi yegenini de gider 3 4 ayda bir 1 gün kalır mesela döner.degisiklik olsun diye.cunku dizleri rahatsız dışarı çıkamıyor. Degisiklik olsun diye.ama kayinvalidem rahatsız mesela geçende kriz geçirmiş ambulans gelmiş ruh sağlığına götürüp iğne yapmışlar.b
en evimde böyle bir şey yasanmasini istemiyorm açıkçası.polisler falan gelmiş

Bu sebeple gelip evladının evinde 1-2 gün kalmasın öyle mi? Bu durumlarda empati yapmamız gerekiyor bence, ben anne babalarin niyetleri kötü değilse kalbinin keyfi sebeplerden kırılmaması gerektiğine inanıyorum

Bu da dogru.niyeti kotu değil.3 senedir iclerindeyim .öyle laf sokma gibi huyları yoktur severim de .Ama ne bilim bugün öyle diyince dert oldu bana.daha kaynimin evlenme gibi durumu yok da.iste benimkisi doğmamış çocuğa don bicmek

Ha birde ortada düğün falan da yok :) benim gün içinde çok tekrar ettigim bir söz var; Allah başka dert vermesin :)

Yok ya evlendirirsem falan dedi daha aday bile yok.‍ ne bilim ya böyle her şeyi takiyorum

B
Bastan hic alıştırma derim

Anlar heralde bir kaç kez geliştirince.sizinki anlıyor mu usteliyor mu
Anliyor ve bi sure aramiyor kafami dinliyorum yuz verince her gun arıyor ben her gun kendi annemle bile konuşmuyorum ki gelmesini neden istemiyirsun dersen agzi cok bozuk ve sureklu konuşuyor buda beni cok rahatsiz ediyor

aynı sehırde olmasına ragmen yatılı kalma mantıgı nedır
hayır ayda bır tum cocuklarım gelıp haftasonu bende kalsanız bırlıkte doya doya vakıt gecırsek yesek ıcsek dese anlarım bı nebze de
bıraz onda bıraz dıgerınde nıye kalıyor ne sacma sey ınsan 1 gun ıcın kalkıp da baskasında zaten kalmaz 2 hafta sızde 2 hafta dıgerınde olur o
bır gun dıye gelır lafın gelısı esınızde e ısın yoksa kal nıye gıdıyorsun der o 1 ay olur cıkar

otursun oturdugu yerde bence

ben kımsenın evınde rahat edemem valla sebepsız yere gıdıp kalanlara cok sasırıyorum ınsanın duzenı bozulur

Ben bu kvlerin gelip de kalma merakına bir türlü anlam veremiyorum. Hiç mi düşünemiyorlar acaba gelinlerinin rahatsız olacağını. Bir tane de bende var aynısından.

Ben bir evde yaşamak istemezdim, ama ara sira gelip kalmasına da birşey demezdim. Yalnızlık o kadar kolay birsey degil, heleki yaşlılıkta. Ablam ve kardeşlerim evde olmasa annem gelip bende kalır mesela. Evde yalnız kalmasını sevmem. Yaş gelmiş 70e. Ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…