- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Alışkanlık yaparsa?Aman nolur gelsin kalsın
Bunu tabiki söyleyemem.Aynı şehirde ne işi varki .Kalacağım derse annemde kalmak istiyor ben bi huzurevi acayim da hepiniz rahat edin de .
Kendi yegenini de gider 3 4 ayda bir 1 gün kalır mesela döner.degisiklik olsun diye.cunku dizleri rahatsız dışarı çıkamıyor. Degisiklik olsun diye.ama kayinvalidem rahatsız mesela geçende kriz geçirmiş ambulans gelmiş ruh sağlığına götürüp iğne yapmışlar.bKayınpederiniz de yaşıyormuş zaten hani tek olsa gelir daha uzun kalır gibi birşey olabilirdi ama bu durumda surekli gelip kalmazlar herhalde..
Ayrıca annelerimiz, babalarımız ara ara gelip bizimle kalabilirler, ben bu forumda ailelerinin gelip kalmasina bu kadar tepki verildiğini gördüm. Bu konularda biraz rahat ve duyarlı olmak lazım diye düşünüyorum ben ...
Tatlı dil güler yüz en güzeli kısa süreli kalmaları mantıklı olabilir ama yerleşme durumunda sık muhabbet tez ayrılık durumu oluyor maalesefInşallah öyle olmaz
Bu sebeple gelip evladının evinde 1-2 gün kalmasın öyle mi? Bu durumlarda empati yapmamız gerekiyor bence, ben anne babalarin niyetleri kötü değilse kalbinin keyfi sebeplerden kırılmaması gerektiğine inanıyorumKendi yegenini de gider 3 4 ayda bir 1 gün kalır mesela döner.degisiklik olsun diye.cunku dizleri rahatsız dışarı çıkamıyor. Degisiklik olsun diye.ama kayinvalidem rahatsız mesela geçende kriz geçirmiş ambulans gelmiş ruh sağlığına götürüp iğne yapmışlar.b
en evimde böyle bir şey yasanmasini istemiyorm açıkçası.polisler falan gelmiş
Bu da dogru.niyeti kotu değil.3 senedir iclerindeyim .öyle laf sokma gibi huyları yoktur severim de .Ama ne bilim bugün öyle diyince dert oldu bana.daha kaynimin evlenme gibi durumu yok da.iste benimkisi doğmamış çocuğa don bicmekBu sebeple gelip evladının evinde 1-2 gün kalmasın öyle mi? Bu durumlarda empati yapmamız gerekiyor bence, ben anne babalarin niyetleri kötü değilse kalbinin keyfi sebeplerden kırılmaması gerektiğine inanıyorum
Ha birde ortada düğün falan da yok :) benim gün içinde çok tekrar ettigim bir söz var; Allah başka dert vermesin :)Bu da dogru.niyeti kotu değil.3 senedir iclerindeyim .öyle laf sokma gibi huyları yoktur severim de .Ama ne bilim bugün öyle diyince dert oldu bana.daha kaynimin evlenme gibi durumu yok da.iste benimkisi doğmamış çocuğa don bicmek
Bastan hic alıştırma derimMerhabalar 2 senelik evliyim.kayinvalidemle aynı sehirdeyiz. Genel olarak iyiyiz .bugün laf arasında kaynım evlenirse arada gelir kalırım biraz diğer oğluma giderim dedi.ben de buyur gel dedim bir şey diyemedim.
Aman nolur gelsin kalsin mi sizce?
Yoksa ne işi var herkes evinde mi olmalı?
Ne bilim garip oldum
Evet ya yarın eşimi de skistiracamB
Bastan hic alıştırma derim
Laf arasin da yatili misafirin zor olduğunu ve rahat edemedigini soyle ufaktanEvet ya yarın eşimi de skistiracam
Çok kırılır eminim.daha üstü kapalı söylemeliyim.ya da ne zaman ararsa geleceği gün kabul edemicem rahatsızım diye geliştirecemLaf arasin da yatili misafirin zor olduğunu ve rahat edemedigini soyle ufaktan
Bende misafirim var yada misafirlige gidecez diye gecistiriyorumÇok kırılır eminim.daha üstü kapalı söylemeliyim.ya da ne zaman ararsa geleceği gün kabul edemicem rahatsızım diye geliştirecem
Anlar heralde bir kaç kez geliştirince.sizinki anlıyor mu usteliyor muBende misafirim var yada misafirlige gidecez diye gecistiriyorum
Anliyor ve bi sure aramiyor kafami dinliyorum yuz verince her gun arıyor ben her gun kendi annemle bile konuşmuyorum ki gelmesini neden istemiyirsun dersen agzi cok bozuk ve sureklu konuşuyor buda beni cok rahatsiz ediyorAnlar heralde bir kaç kez geliştirince.sizinki anlıyor mu usteliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?