Kv sizde kalırım dedi

Allah sabrını üzerinden çekmesin canım ne denebilir ki kv ni tanımıyorum ama ben benımkını tanıdıgıma bın pısmanım

Babam hastayken annem babanız ölünce hepinizde 1 er ay kalırım derdi. Ben bunda bile panik olurdum. 6 kardeşiz. Babam öldüğünde hepiniz evinize gidin ben yalnizligima alisayim dedi. Eskiden gezmeyi seven annem evinden bir gün bile ayrı kalamiyor. Kendi düzenini istiyor. Değil bir ay bir gece bile evinden uzaklaşmak istemiyor.
Kayinvalidenizin yaşı kaç bilmiyorum bazen dilin söylediğini gönül kabul etmiyor hemen panik olmayın.
Eğer söyleminde ciddiyse tavır koyun. Kendi huzurunuzu bozmayacak şekilde davranın.
Evlilikte ne kadar huzur olursa aileler de okadar huzurlu oluyor.

Onu kırmadan üstü kapalı söylemem lazım hanımlar.yoksa gerçekten kırılır.kirmak istemiyorum ama anlamasını da istiyorum ne demeliyim? Yardımcı olun lütfen bana .şimdiden yerini yapmasin

Kesinlikle hak veriyorum.bu zamana kadar kalmışlığı yok ama yerini yapmasını istemiyorum.alismasin.2 3 haftada bir gideriz .çok yüz göz olmak istemiyorm

Onu kırmadan üstü kapalı söylemem lazım hanımlar.yoksa gerçekten kırılır.kirmak istemiyorum ama anlamasını da istiyorum ne demeliyim? Yardımcı olun lütfen bana .şimdiden yerini yapmasin
Ortada fol yok yumurta yok. Daha kayninin gelin adayi bile yokmus. Hadi diyelim ki evlendi kadin kocasini birakip günlerce sizde kalacak degil ya.

Ortada daha birsey yokken laf söyleyip kırgınlık yaratmaya ne gerek var ki simdi?

Bende kayinvalidemi severim ama mesafeyi korumak gerektiğini düşünenlerdenim insan ayni evin icinde kendi ailesinden insanlarla bile yeri geliyor sorun yaşıyor tabiki gelip kaldığı günler olur oğlunun evi ama bence bu durum sen teklif ettiğinde olmalı kötü niyetli değildir ama yinede senden beklemeliydi emri vaki gibi olmuş yaptığı.. ha diosan kaynanam eve gelince kendi evi gibi kosusturur benim düzenime göre davranır bende rahat insanım hizmet etmesemde olur o zaman sorun yok . Ama şahsen ben evimde çok titizimdir yardim kabul ederim sevinirimde kaynanam sağolsun yardımda eder ama bu rutine binmedigi için kadını sıkmamak için müdahale etmiyorum bazı şeylere örnek olarak ben buzdolabima bir tabak koyarken alti nemliyse kurular koyarim ya da yemek yaotiktan sonra ocagimi hemen temizlerim senin gibi devamlı kalmalı olsa evimin düzeni konusundaki takıntılarım ve geleni memnun etmek için hep efor sarfetmem sebebiyle benim başıma gelse bu durum beni yorar. Iyi düşün kararına göre tepkini ver rutine binerse alışilirsa geç kalmış olursun.

Ayni sehirdeysek ben kalmam mesela gelinin evinde. Ne isim var ,goruruz gorusuruz sonra herkes evine gider. Bence manasiz yatili kalmak. Istememek icin ille kotu insan olmalarina gerek yok aslinda.

Bilmem ben kalmak isterdim sanirim..
Kucuk oglusumun buyuyup bir yuva icindeki burundugu mutluluga yakindan sahit olmak isterdim .
Soyle cumadan gidip cumartesi sabahina hep birlikte torunlar vs ne guzel yaa hayali bile guzel.

Bilmem ben kalmak isterdim sanirim..
Kucuk oglusumun buyuyup bir yuva icindeki burundugu mutluluga yakindan sahit olmak isterdim .
Soyle cumadan gidip cumartesi sabahina hep birlikte torunlar vs ne guzel yaa hayali bile guzel.
Ahahaha cok tatlisiniz yaaa
Ben kendi evime kabul etmekten yanayim,isterlerse gelirler istemezlerse gelmezler. Beni istemediklerini yuzume soyleyemezler belki ama en azindan gelip gitmeleriyle dengelerler diye dusunuyorum.

Umarim yanilirsiniz..
Yok sanmıyorum yanılacağımı, açıkçası öyle geniş aile kavramı kalmadı. Gelini geçtim kendi kızım bile bundan 20-30 sene sonra sürekli dibinde olmamı istemez bence. (Gerçi ben de özel alanına çok düşkün biriyimdir.) Herkes kendi çekirdek ailesiyle "takılmak" istiyor artık. Bu selfilerde falan da hiç öyle hasta ya da yaşlı insanları görmüyorum ben onlar hiç yaşamıyor sanki farkındaysanız. Herkes "mükemmel" i oynuyor. Ben kendimi buna hazırlıyorum.

Evet, istemeyecekler.
Bence de istemezler
Yani ne kadar sevdigimiz insan olursa olsun ayni sehirde manasiz geliyor bana. Esimin teyzesini kaynanam olarak goruyorum,yilda bir defa bile degil daha seyrek gelir kalmaya ama o bile zor oluyor. Ev kucuk,yasli insana surekli sofra kur kaldir,cayi,kahvesi,cerezi,meyvesi hic bitmiyor. Ben tek cocukla cikip dolasabilirken eve hapsoluyorum. Gerek yok herkes evinde guzel

1-2 gün ise sıkıntı değil

Belki de kendini yalnız mahsun hissedeceğini düşünüyor

Ömrünün 60-70 yıllık sürecinde hiç yalnız yaşamamış birinin birden geceli gündüzlü yalnız kalması zor olabilir

Öyle bir süreç gelirse alışması için Zaman tanıyın

Esasen yaşlılar da sevmiyor onun bunun yanında kalmayı zira hayatlarına karışılıyor

Anne yeme tansiyonun çıkar kalın giyme terlersin yok balkona çıkma üşürsün vs vs

Hiçbirşey olmasa yemeleri içmeleri değişiyor yatma kalkma saatleri vs

Ha misafir agirlamak zor geliyor yani
Bu aksam size yatiya geliyorum darkmore hanimcim

Bir yoruma bu kadar katılabilirdim.
Aynı şehirde iken bir insan niye yatılı gider ki?
Uzakta olsa tamam gelir bir kaç gün kalır, ancak bunun bir mantığı yok bence.

Ne kadar aranız iyi olursa olsun, kalması uygun değil bence.
İstediği kadar gelsin otursun ama vakti gelince herkes uyumaya evine gitsin bir zahmet.
Herkesin kendi özeli olmalı ve düzeni.
Kimse kimsenin düzenini de bu denli etkilememeli bence, ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun, illa maraz çıkar.

Hic gelir kalirim diyipte 1 2 gun kalani gormedim. Bende en buyul hatayi buyurun gelin kalin diyip guler yuzlu olmakla yapmistm. Meger yakinlarina diyorlarmiski biz oglumuza cok guveniyorduk evlendikten sonra oraya yerlesecektik gidip gelip kala kala. Sonuc ben babamin evindeyim onlar benim ceyiz dolu evimde. Yine soyluyorum kabul etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…