- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Babam hastayken annem babanız ölünce hepinizde 1 er ay kalırım derdi. Ben bunda bile panik olurdum. 6 kardeşiz. Babam öldüğünde hepiniz evinize gidin ben yalnizligima alisayim dedi. Eskiden gezmeyi seven annem evinden bir gün bile ayrı kalamiyor. Kendi düzenini istiyor. Değil bir ay bir gece bile evinden uzaklaşmak istemiyor.Merhabalar 2 senelik evliyim.kayinvalidemle aynı sehirdeyiz. Genel olarak iyiyiz .bugün laf arasında kaynım evlenirse arada gelir kalırım biraz diğer oğluma giderim dedi.ben de buyur gel dedim bir şey diyemedim.
Aman nolur gelsin kalsin mi sizce?
Yoksa ne işi var herkes evinde mi olmalı?
Ne bilim garip oldum
Allah yardimcin olsun canım evlilikte kv faktörü çok çok onemliAllah sabrını üzerinden çekmesin canım ne denebilir ki kv ni tanımıyorum ama ben benımkını tanıdıgıma bın pısmanım
Sürekli kalıyor mu sizinkiBen bu kvlerin gelip de kalma merakına bir türlü anlam veremiyorum. Hiç mi düşünemiyorlar acaba gelinlerinin rahatsız olacağını. Bir tane de bende var aynısından.
Ahhh ınsallah allah tez vakıtte benı kurtarsın ve ceken herkesı deAllah yardimcin olsun canım evlilikte kv faktörü çok çok onemli
Kesinlikle hak veriyorum.bu zamana kadar kalmışlığı yok ama yerini yapmasını istemiyorum.alismasin.2 3 haftada bir gideriz .çok yüz göz olmak istemiyormaynı sehırde olmasına ragmen yatılı kalma mantıgı nedır
hayır ayda bır tum cocuklarım gelıp haftasonu bende kalsanız bırlıkte doya doya vakıt gecırsek yesek ıcsek dese anlarım bı nebze de
bıraz onda bıraz dıgerınde nıye kalıyor ne sacma sey ınsan 1 gun ıcın kalkıp da baskasında zaten kalmaz 2 hafta sızde 2 hafta dıgerınde olur o
bır gun dıye gelır lafın gelısı esınızde e ısın yoksa kal nıye gıdıyorsun der o 1 ay olur cıkar
otursun oturdugu yerde bence
ben kımsenın evınde rahat edemem valla sebepsız yere gıdıp kalanlara cok sasırıyorum ınsanın duzenı bozulur
AminnnAhhh ınsallah allah tez vakıtte benı kurtarsın ve ceken herkesı de
Ortada fol yok yumurta yok. Daha kayninin gelin adayi bile yokmus. Hadi diyelim ki evlendi kadin kocasini birakip günlerce sizde kalacak degil ya.Onu kırmadan üstü kapalı söylemem lazım hanımlar.yoksa gerçekten kırılır.kirmak istemiyorum ama anlamasını da istiyorum ne demeliyim? Yardımcı olun lütfen bana .şimdiden yerini yapmasin
Bende kayinvalidemi severim ama mesafeyi korumak gerektiğini düşünenlerdenim insan ayni evin icinde kendi ailesinden insanlarla bile yeri geliyor sorun yaşıyor tabiki gelip kaldığı günler olur oğlunun evi ama bence bu durum sen teklif ettiğinde olmalı kötü niyetli değildir ama yinede senden beklemeliydi emri vaki gibi olmuş yaptığı.. ha diosan kaynanam eve gelince kendi evi gibi kosusturur benim düzenime göre davranır bende rahat insanım hizmet etmesemde olur o zaman sorun yok . Ama şahsen ben evimde çok titizimdir yardim kabul ederim sevinirimde kaynanam sağolsun yardımda eder ama bu rutine binmedigi için kadını sıkmamak için müdahale etmiyorum bazı şeylere örnek olarak ben buzdolabima bir tabak koyarken alti nemliyse kurular koyarim ya da yemek yaotiktan sonra ocagimi hemen temizlerim senin gibi devamlı kalmalı olsa evimin düzeni konusundaki takıntılarım ve geleni memnun etmek için hep efor sarfetmem sebebiyle benim başıma gelse bu durum beni yorar. Iyi düşün kararına göre tepkini ver rutine binerse alışilirsa geç kalmış olursun.Merhabalar 2 senelik evliyim.kayinvalidemle aynı sehirdeyiz. Genel olarak iyiyiz .bugün laf arasında kaynım evlenirse arada gelir kalırım biraz diğer oğluma giderim dedi.ben de buyur gel dedim bir şey diyemedim.
Aman nolur gelsin kalsin mi sizce?
Yoksa ne işi var herkes evinde mi olmalı?
Ne bilim garip oldum
Ayni sehirdeysek ben kalmam mesela gelinin evinde. Ne isim var ,goruruz gorusuruz sonra herkes evine gider. Bence manasiz yatili kalmak. Istememek icin ille kotu insan olmalarina gerek yok aslinda.
Evet, istemeyecekler.Kv lere karsi buyuk bir tepki var, ama hepside bir degilki..
Gun gelecek bizlerde kv olacagiz, oglumuz yada kizimizin evinde kalmak istedigimizde bizidemi isteneyecekler
Fitne fesat degilse kalir 1 hafta gider korkmayin.
Evet, istemeyecekler.
Ahahaha cok tatlisiniz yaaaBilmem ben kalmak isterdim sanirim..
Kucuk oglusumun buyuyup bir yuva icindeki burundugu mutluluga yakindan sahit olmak isterdim .
Soyle cumadan gidipcumartesi sabahina hep birlikte torunlar vs ne guzel yaa hayali bile guzel.
Yok sanmıyorum yanılacağımı, açıkçası öyle geniş aile kavramı kalmadı. Gelini geçtim kendi kızım bile bundan 20-30 sene sonra sürekli dibinde olmamı istemez bence. (Gerçi ben de özel alanına çok düşkün biriyimdir.) Herkes kendi çekirdek ailesiyle "takılmak" istiyor artık. Bu selfilerde falan da hiç öyle hasta ya da yaşlı insanları görmüyorum ben onlar hiç yaşamıyor sanki farkındaysanız. Herkes "mükemmel" i oynuyor. Ben kendimi buna hazırlıyorum.Umarim yanilirsiniz..
Bence de istemezlerEvet, istemeyecekler.
Bence de istemezler
Yani ne kadar sevdigimiz insan olursa olsun ayni sehirde manasiz geliyor bana. Esimin teyzesini kaynanam olarak goruyorum,yilda bir defa bile degil daha seyrek gelir kalmaya ama o bile zor oluyor. Ev kucuk,yasli insana surekli sofra kur kaldir,cayi,kahvesi,cerezi,meyvesi hic bitmiyor. Ben tek cocukla cikip dolasabilirken eve hapsoluyorum. Gerek yok herkes evinde guzel
Ayni sehirde yatili misafirlik kadar sacma bir sey yok sanirim. Eyvallah buyursun gelsin ama aksam olunca herkes evine bir zahmet. Benim annem 14 senedir bekar, 4,5 senedir de yalniz yasiyor hic demedi ki geleyim sizde kalayim. Herkesin evi var Allah elden ayaktan dusurmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?