Getirmesin eşim ona getirme diyo götür dedi kendisi koyup geçmiş zamanında kendisi evinden kovdururken iyiydi kusura bakmasın da iyi niyetli birisi olsa sonuna kadar kapım açıkBi kahve esirgenir mi? Gelip kalacak falan olsa ucundan hak verecem de insan tanrı misafiri der kabul eder. Getirdiklerini almakta sorun yok ama bir kahve ikram etmek problem. Çok ayıp.
Ay iki oglum var sen nasip etmeMerhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
Ya içinden gelmiş getirmiş. Benim annemde otobüsle yiyecek vs gönderiyor. Ki kargoya verdiği para içindekilerden daha fazladır. Ayrıca o koliyi de eve kadar taşımamız gerekiyor. Sizin gibi eşimde annen yollamasın vs dese çok üzülürdüm. Annesidir ya tabiki getirmek isterGetirmesin eşim ona getirme diyo götür dedi kendisi koyup geçmiş zamanında kendisi evinden kovdururken iyiydi kusura bakmasın da iyi niyetli birisi olsa sonuna kadar kapım açık
Allah size ve eşinize sizin gibi evlat versin, ne diyelim.Getirmesin eşim ona getirme diyo götür dedi kendisi koyup geçmiş zamanında kendisi evinden kovdururken iyiydi kusura bakmasın da iyi niyetli birisi olsa sonuna kadar kapım açık
Cok aminnnnAllah size ve eşinize sizin gibi evlat versin, ne diyelim.
Sadece kv kendi gelseydi hadi bir derece ama bende tanımadığım birini çat kapı evime cagirmam hele misafirle eve asla beraber girmemMerhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
Tanımadığınız insanlarla gelmesin isteyebilirsiniz ama alt tarafı bir kahve içeceklermis.
Eşiniz annnesi için gelmesin, etmesin dese ne düşünürsünüz?
Eş annesi olunca ne kolay oluyor bunlar.
Eşiniz de iş yok arayıp kızıyor birde annesine.
Yani gerçekten Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, senede bir defa gelen bir insan yanında arkadaşını getirse ne olur, anneniz arkadaşını getirse çıtınız cikmazdi demi?Hadi siz elsiniz, eşinize ne demeli, yazık ikinizede,bir de utanmadan konu acmissiniz!Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?