- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.078
- 1.123
Siz bu mesajı yazmadan daha yazmış zaten o cümleleriAma bilmez misin kadınların anneleri hep melektir
Ne kadar kötü, şeytani özellik varsa erkek anası kv de toplanmıştır
Kız anneleri hep mutluluklarını ister (bir de damatlara sormak lazım)
Bu sebeple en ufak konu olan kahve mevzusunda bile utanmadan eve alınmayabilir erkek anneleri
Bu arada kk da öğrendiğim bir şey var. Hiç şaşmaz. Bir kaç mesaj sonra kv nin ne kadar kötü olduğunu okumaya başlarız. Konu sahipleri kendilerini aklamak için yazar da yazar. Ama ne hikmetse ilk mesajda bunlardan hiç bahsedilmez. Kv kötülükleri hep konu sahibi taşlandıktan sonra ortaya çıkar.
Bakalım kaç mesaj sonra kv nin ne kadar kötü biri olduğunu ve evde bir kahve bile içmemesi gerektiğini okuyacağız
Tercih etmeyebilirsiniz ama geleni de kapıdan müsait değilim diye kovar mısınız, özellikle birisi de anneniz ise ?Sadece kv kendi gelseydi hadi bir derece ama bende tanımadığım birini çat kapı evime cagirmam hele misafirle eve asla beraber girmem
cook yanlış bence.Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
Eltiniz sizi ilgilendirmiyorZamanında yaptı aynısını eltime misafirle geldi aksam olunca biz burda kalalım dedi kaldı arkasından eltim konuştu 2 ay sonra yine aynı insanlarla çıktı geldi yine kalmak istedi hiç yalnız gelmiyo yalnız gelse neyse
Sizlerin böyle anlattığını duyunca kendimi çok geniş buluyorum. Haftada bir gibi rutin bir hale getirmediği sürece ben takılmazdım bunaZamanında yaptı aynısını eltime misafirle geldi aksam olunca biz burda kalalım dedi kaldı arkasından eltim konuştu 2 ay sonra yine aynı insanlarla çıktı geldi yine kalmak istedi hiç yalnız gelmiyo yalnız gelse neyse
Yok ya erkek bebek kiz bebek meselesi degil.Erkek bebek beklediğimden mi bilmiyorum ama ben bu konudaki kv ye çok üzüldüm
Gelmiş zaten kayinvalidenin ne kadar kötü olduğunu anlatan mesajlarAma bilmez misin kadınların anneleri hep melektir
Ne kadar kötü, şeytani özellik varsa erkek anası kv de toplanmıştır
Kız anneleri hep mutluluklarını ister (bir de damatlara sormak lazım)
Bu sebeple en ufak konu olan kahve mevzusunda bile utanmadan eve alınmayabilir erkek anneleri
Bu arada kk da öğrendiğim bir şey var. Hiç şaşmaz. Bir kaç mesaj sonra kv nin ne kadar kötü olduğunu okumaya başlarız. Konu sahipleri kendilerini aklamak için yazar da yazar. Ama ne hikmetse ilk mesajda bunlardan hiç bahsedilmez. Kv kötülükleri hep konu sahibi taşlandıktan sonra ortaya çıkar.
Bakalım kaç mesaj sonra kv nin ne kadar kötü biri olduğunu ve evde bir kahve bile içmemesi gerektiğini okuyacağız
Ben anlıyorum. Bizlerde evin düzeninden misafir için hazır olup olmamasından yapılacaksa ikram edilecek yiyeceklerin bulunup bulunmamasından kadın sorumludur. Doğru olan bu değildir de erkeklerimizin ekserisi hödüktür diyelim. Bir misafir geleceği zaman erkeğin müsait olması diye birşey de yoktur sürekli koy g.tüne rahvan gitsin kafasında yaşadıklarından. Fakat kadının ani ihtiyaçları, planları erkeğe göre daha fazladır. Ve yazılı olmayan görgü kuralları gereği evin hanımı erkeğine göre yüceltilir. İzin almak haber vermek gibi güzel hasletler sana ve hayatına saygı duyuyorum beraber yapacağımız planlarda sözü sana bırakıyorum anlamını zımnen bünyesinde taşır. Güzeldir böyle incelikler. Niye haber veriyoz abi kafası bu inceliğe aykırıdırBen bunu da anlamıyorum. Siz evin hanımıysanız eşiniz de evin beyi. Evlerin beylerinin neden hanımdan izin almadan misafir kabul etme hakkı yok? Niye illa hanıma soruluyor?
Kayınvalidenizle neler yaşadınız bilemem de, evde olmasanız bile eşiniz veya siz önden gidip kayınvalideyi eve alabilirdiniz, eviniz ne kadar müsait olmayabilir ki? En fazla süpürmemişsinizdir veya birkaç bulaşık vardır, ikramlık şeyler olmasa hazırları var, eşinize şuradan biraz kuru pasta alalım, biraz poğaça börek alalım deseniz alır herhalde.Kapının önünde geldiğin de ben evde değildim
Kocamla aramda bu kadar resmi bir ilişki olmadığı ve yüceltilme gereği duymadığım için anlamamışım demek kiBen anlıyorum. Bizlerde evin düzeninden misafir için hazır olup olmamasından yapılacaksa ikram edilecek yiyeceklerin bulunup bulunmamasından kadın sorumludur. Doğru olan bu değildir de erkeklerimizin ekserisi hödüktür diyelim. Bir misafir geleceği zaman erkeğin müsait olması diye birşey de yoktur sürekli koy g.tüne rahvan gitsin kafasında yaşadıklarından. Fakat kadının ani ihtiyaçları, planları erkeğe göre daha fazladır. Ve yazılı olmayan görgü kuralları gereği evin hanımı erkeğine göre yüceltilir. İzin almak haber vermek gibi güzel hasletler sana ve hayatına saygı duyuyorum beraber yapacağımız planlarda sözü sana bırakıyorum anlamını zımnen bünyesinde taşır. Güzeldir böyle incelikler. Niye haber veriyoz abi kafası bu inceliğe aykırıdır
Kadın ayda yılda bir gelmiş ben olsam bişey demez günü geçirirdim nasıl olsa dönecek yani, ayıp etmişsiniz, eşiniz de sizin yüzünüzden annesini kırmış içten içe size kin duyabilir, belki o gün sustu ama bunun acısını bir yerde çıkaracaktır sizden ..Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
Ben anlıyorum. Bizlerde evin düzeninden misafir için hazır olup olmamasından yapılacaksa ikram edilecek yiyeceklerin bulunup bulunmamasından kadın sorumludur. Doğru olan bu değildir de erkeklerimizin ekserisi hödüktür diyelim. Bir misafir geleceği zaman erkeğin müsait olması diye birşey de yoktur sürekli koy g.tüne rahvan gitsin kafasında yaşadıklarından. Fakat kadının ani ihtiyaçları, planları erkeğe göre daha fazladır. Ve yazılı olmayan görgü kuralları gereği evin hanımı erkeğine göre yüceltilir. İzin almak haber vermek gibi güzel hasletler sana ve hayatına saygı duyuyorum beraber yapacağımız planlarda sözü sana bırakıyorum anlamını zımnen bünyesinde taşır. Güzeldir böyle incelikler. Niye haber veriyoz abi kafası bu inceliğe aykırıdır
Bir kahve hanımefendi. Eşiniz yalandan boş yere üzülmesin hiç sizden çok kabahat onda. Tamam hayatım sen takıl ben annemlere kahve ikram ederim diyebilirdi. Onun yerine gelmeyin demiş, kapıya gelen kadını azarlamış. Ne kadar ayıp.Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
Sizlerin böyle anlattığını duyunca kendimi çok geniş buluyorum. Haftada bir gibi rutin bir hale getirmediği sürece ben takılmazdım buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?