- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Tabiki bu olaylardan önce zaten soğuk rüzgarlar esiyordu hep.bunlar daha üstüne tuz biberAranızdaki nefret
Öyle tabak çamaşır.meselesi gibi gelmedi daha derin bir.mevzu var sanki
Gitme diyorum gitmem gerek çocuklar diyorsun gidince is yapma diyorum ne yapayım diyorsun
O zaman sabır ediceksin şimdiye kadar nasıl idare ettinse öyle devam ediceksin
Başka bir seçenek kalmadi
O.lafin üzerine mutfakta iyi bir daha girmemde karistirmamda mutfağa der çıkarım. Her seferinde misafir gibi salonda otururum. Cocugum icinde cok kiyafet gotururu hic yuz göz olmamMrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Siz olsanız bu kadına ne dersiniz ne yaparsınız
Hahaha enteresan bir daha asla evine gitmezdimMrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
İyi yaaa kendime gelmeye başladımHahaha enteresan bir daha asla evine gitmezdim
Bu saatten sonra hiçbirşey görmediğin ne kadar belli derdim galibaMrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Öyle hatta tersle yani hak etmişİyi yaaa kendime gelmeye başladım
Ben normalim başkalarıda benim gibi düşünüyor çok şükür
Uzak ve mesafeli olun yeter. Onlar değişmeyecek bu yaştan sonra. Siz de onlara maruz kalmayacak ve olanları kendinize mutsuzluk yükü yapmayacaksınız çözüm bu Çok şükür edin ki eşiniz onlar gibi değilmiş. Size eşiniz lazım diğerlerine dış kapının mandalı muamelesi yapınHepsini yaptım.
Ama ne zoruma gidiyor Biliyormusunz herkes onun huyu bu onu öyle kabul edicen diyor neden ya neden bizde anneyiz
Tabi senden öğrenecekti nerede yıkayacağını demi ?Neden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.
belli ki kadın eşyalarına dokunulmasından rahatsız oluyor
Bu lafları duyduktan sonra o eve gittiğimde yerimden kalkmam
Not: bebeğin çamaşırlarıymış. Bi zahmet kendi çamaşırlarınızı evinizde yıkayın
Yıkarsa işte böyle laf alır. Kadının kendi evi istemiyor yıkanması.Tabi senden öğrenecekti nerede yıkayacağını demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?