- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Misafir gibi gider gelirim hiç birşeye dokunmam ellememMrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Siz olsanız bu kadına ne dersiniz ne yaparsınız
Bizde bayramdan bayrama gideriz hanfendi.dusunun 12 yıllık evliyim bende bana evime iki kez geldi
yani yanlış anlamadıysam zaten mesafelisiniz,12 senedir de evlisiniz ve kayınvalideniz yıllardır böyledir zannediyorum ki,son anda değişmemiştir.Annene yikadivim çamaşır bile battı dedim.
Bana bunalri dedi dedim.
Ne olucak doğru söylüyor demesinmi.
yani biraz sert ama doğru. huyunu bildiğim kv nin ağzına laf vermem,evindeki tek çöpü de kullanmam ben olsam.Not: bebeğin çamaşırlarıymış. Bi zahmet kendi çamaşırlarınızı evinizde yıkayın
Misafir gibi gider gelirdim hiç bir şeyine karışmazdım gerekirse eşime söylerdim oturma süremi kısa tutardım gitmem lazımsa bahane edip erken kalkardım belliki rahatsız oluyor evine karışılmasından görümcem öyle benimde hiç bişeyine dokunmam gidince çayımı kahvemi içer kalkarımMrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Ayy ne tuhaf insansınız yahu torununun eşyaları be başka birinin eşyaları değil hanım efendi kendinize gelin çocuk sevmeye gelince iyi hoş eşyaları yıkayınca mı laf olsunYıkarsa işte böyle laf alır. Kadının kendi evi istemiyor yıkanması.
Ben değil KV istemiyor hanım efendi. Banane nerde yıkarsa yıkasın. Kadın istemiyor ki lafını yapıyor. E madem laf almak istemiyor yıkamayacak hatta evine bile gitmeyecek.Ayy ne tuhaf insansınız yahu torununun eşyaları be başka birinin eşyaları değil hanım efendi kendinize gelin çocuk sevmeye gelince iyi hoş eşyaları yıkayınca mı laf olsun
Benim kayınvalidemle hiçbir sorunum yok okey burada bi anlaşalım düşmanlık derken ben kime ne düşmanlık besleyeceğim ayol ahahahah ne yazacağını şaşırdın herhalde ben yapılan haksızlığa karşıyım aynı şeyi gelini yapsaydı ona da böyle yazardım senin kinin kime ne şekilde olduğu belli ama konu tartışmaya kapatıldı daha da cevap yazmayın .Ben değil KV istemiyor hanım efendi. Banane nerde yılarda yıkadım. Kadın istemiyor ki lafını yapıyor. E madem laf almak istemiyor yıkamayacak hatta evine bile gitmeyecek.
Yani KV düşmanlığınızdan gözünüz hiç bir şey görmüyor. KV savunulan tek kelime var mı benim yazdığımda bir daja okuyun
Gittiğimde hiç bir yere dokunmaz kalkıp çay bile koymaz önüme gelirse içer gelmezse umrumda olmaz kalkar giderdim. (Bu kadarı da eşimin hatrına) kesin böyle yapıncada elini bi işe sürmüyor olursun. O zaman da bu lafları hatırlatır keyfime bakmaya devam ederdim.Mrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Uslubunuzu bozmasaydınız keşkeBenim kayınvalidemle hiçbir sorunum yok okey burada bi anlaşalım düşmanlık derken ben kime ne düşmanlık besleyeceğim ayol ahahahah ne yazacağını şaşırdın herhalde ben yapılan haksızlığa karşıyım aynı şeyi gelini yapsaydı ona da böyle yazardım senin kinin kime ne şekilde olduğu belli ama konu tartışmaya kapatıldı daha da cevap yazmayın .
İnan sana yok kastım cahille muhattabı kestimUslubunuzu bozmasaydınız keşke
Gelinler olarak kayınvalidelere yaranılmıyor. Banada bi kere bi kaç kere orda yemek yedik diye “sanki evde yemek mi yapıp yiyorsunuz” demişti. Cevabını verdikten sonra geçerken bile uğramıyorum haftada 1 den fazlada gitmiyorum. İyilik yaramıyor “iyi anne nasıl istiyorsan öyle yap o zaman diyip otursaydın. Ben kahvaltıya yemeğe davet ettiklerinde erken gidip hazırlamıyorum sonra sürekli görevmiş gibi olucak kimsede bana madalya takmicakMrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
+1Canım anneciğim birtaneciğim sanane deyiniz.
Ben de bir hafta kalırım. Kaka çiş kaçması durumu olmadığı sürece yedek kıyafetle giderim, çamaşırı orda yıkamam. Çocuğa bir valiz götürüyorum resmen. Ama orda yıka kurut uğraşmaktan iyidir diyorum.KV demin evinde kalıyoruz benim tabağım ne gezsin orda şehirdisinda kalıyor kv dem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?