- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
cevap verirsem iyice cıldırıyor ve saygısızlık yaptım diye ortalığı ayağa kaldırıyor ona göre cevap vermek saygısızlık demekumursamamakla ise baslayabilirsiniz ve cevap vermekle..
evet takmamam gerekir ama acaba bende mi hasta oldum diyorum sonunda hasta olmadığı zamanlarda da anneme takmış durumda sürekli ağzımdan laf almaya calısıyor ailemi didikliyor aklı fikri onlardaHasta olan birini takmaniz bana pek normal gelmedi tabiki moraliniz bozulur ama alisin hastaymis tedavisine yardimci olun.
Hepsinin akli gelinin ailesinde senin kayinvalidene has bir durum degilki bu.evet takmamam gerekir ama acaba bende mi hasta oldum diyorum sonunda hasta olmadığı zamanlarda da anneme takmış durumda sürekli ağzımdan laf almaya calısıyor ailemi didikliyor aklı fikri onlarda
yüzü falan yok aileme sayıp sövüyor sonra da selam söylüyor hasta olsa da olmasa da annemden özellikle nefret ediyorTamam cevap ver ama uzatma cocuk agliyor veya dusa girecem suan elim yagda falan bahanelerle bir iki gecistir yuz varsa aramaz zaten
amin ama bir iyi bir kötü dengem bozuldu resmen takmıyayım diyorum ama bir bakıyorum yine içimden onunla savaş içindeyimAma ağır pskolojik hasta demişsiniz, böyle bir insanın söylediklerini takmamanız gerekir ne söylediğini bilmiyor demekki..Allah şifasını versin kv denizin.
iki haftada bir evlerine gidiyoruz cünkü ilçede oturuyorlar.. annesi telefonumu acmıyor diye şikayet ederse eşim sorabilir ama meşguldüm derim .. bebeğime annem bakıyor zaten hergün mutlaka oraya gşidiyoruz onu bile kontrol ediyoreşinizin sizin arkanızda olduğuna ve ezdirmediğine çok sevindim.. ya aksi durum söz konusu olsaydı cıkamazdınız bu işin içinden kafayı yer boşanırdınız en sonunda
şimdi 7 aylık bir bebeğiniz varmış allah bağışlasın.. zaten bebek annenin psikolojisini darma duman ediyor. büyüyene kadar. zorlu sancılı bir süreçtesniz
bu kadını kafaya takmamaya çalışın aradığı zaman acmayın eşiniz neden annemin telefonunu acmıyorsun demez demi?
10 kere arıyorsa 1 kere açın mesela işim vardı cocugu uyutuyordum yemek yapıyordum vs annenler geldiği vakit yahut gittiğiniz zamanda saklamayın ballandıra ballandıra söyleyin kontrol ediyormuş ya etsin bakalım.
soguk olun buz gibi olun ona cevap vereceğim diye ugraşmayın hee deyin geçin.. başka çözümü yok
cok sık görüşüyormusunuz yüz yüze onu merak ettim ?
benim tarafımda canım saygısızlık yapmadığın sürece arkandayım yeter ki laf söyleme ben gerekenin fazlasını söylüyorum diyor ama söyleyemediklerim içimde patlıyoreşin napıyor. eşin senin tarafında ise telfonunu açma görüşme.
Bu nasıl iş yahu? Sana telefonu aç konuş derken arkanda olmuyor ki. Mecbur musun her gün telefonda bik bik yapmaya. 7 aylık bebeğin var bir de. Kocam üzülmesin diye çekme şu kadını. Üzülsün hem, ne olacak? Bırakın da üzülsün şu kocişler akılları başlarına gelsin. O, karım üzülmesin diyor mu acaba? Zannetmem. Kv ile Kapışmana gerek yok. Telefonlarını açma y da haftada bir aç. bu kadar.benim tarafımda canım saygısızlık yapmadığın sürece arkandayım yeter ki laf söyleme ben gerekenin fazlasını söylüyorum diyor ama söyleyemediklerim içimde patlıyor
30 yıldır tedavi ediyor ama düzelme olmuyortedavi olsa kadın. teklif etsin eşiniz. ona da acıdım. hem kendi hayatını hem başkasının hayatını mahvediyor belli ki
canım kadın gecen ay bizim evde cıldırdı benim aileme anneme bana birsürü saydı eşim fazlasıyla tepki verdi ama ben laf söylemek isteyince sen karısma dedi eger ben söylersem saygısız diye adımı cıkarıp bosanmamızı bile ister cünkü damadına öyle yapmısBu nasıl iş yahu? Sana telefonu aç konuş derken arkanda olmuyor ki. Mecbur musun her gün telefonda bik bik yapmaya. 7 aylık bebeğin var bir de. Kocam üzülmesin diye çekme şu kadını. Üzülsün hem, ne olacak? Bırakın da üzülsün şu kocişler akılları başlarına gelsin. O, karım üzülmesin diyor mu acaba? Zannetmem. Kv ile Kapışmana gerek yok. Telefonlarını açma y da haftada bir aç. bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?