- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.413
- 113
Benim kekimin sevgisi eksik değil, sizin bize sevginiz eksik deseydin canımkızlar merhaba dünden beri kendimi yiyorum sinirlerim altüst oldu söylenen hersey batarmı batıyor
Kv min göründüğü gibi olmadıgını biliyorum ama eşimin annesi ona nasıl gösteririm bilmiyorum 5 aydır evliyim yaptıgım hiçbirseyi begenmiyor kendisi pek bilmez pasta börek yapmayı ilk zamanlat hep yaptım cagırdım evime evlerimiz yakın ama yaptıgım yemeklerde pastalarda hep bir eksik buldu hatta eşimle hep bu sefer neyi eksik diye artık kendi aramızda şakalasıyorduk dün yaptıgım keki yedi eşim yine gülelim diye anne söyle bakalım neyi eksik bu sefer neyini begenmedin dedi oda gayet ciddi sevgisi eksik dedi cok üzüldüm neden bilmiyorum ağır geldi bu cümle bana maddi konulara cok önem veren biri değilim bende ayaklarım üstünde duran biriyim düğündeki takılarımı normalde takı seven biride olmadıgım için eşim araba alacak diye bozdurdum zaten cogunu bileziklerimi kendi ailem taktı kv eşimi sıkıştırıyormuş ben yokken kardesinin. Düğünü var kız kardesine bilezik al diye eşimde kabul etmemiş bende duyunca eşime söyledim zaten kredi cekecegiz ve ben altınlarımı bozdurmusken benim bozulan altınımla görümceye bilezik alınmasından yana değilim belki hepsi basit nedenler gibi ama üst üste geldikce beni bunalttı en basiti bana eşim ufak birsey alsa benimde ihtiyacım vardı banada al oğlum diyor maddi anlamda hep eşimden bekliyor kp durumu gayet iyi evimde rutubet oldugu için tasınmak istediğimi belirttim cok uzak yere değil bir üst cadde kv karşı cıktı bize uzak oluyor gelip gidemem diye anne dedim aynı yol ama sanki ben kötü birsey demişim gibi kabul etmedi eşim tasınmaktan yana keske elimde olsada uzaya gidebilsem bunlardan uzak dursam daha bir sürü anlatamayacagım biriken şeyler eşim derseniz çok şükür ki o benden yana ama aramızda kaldıgıda oluyor o durumlardada beni seciyor ama maddi anlamda onlara durmadan pra harcamasından yana değilim söyle söyleyim haftada bazen 500 tl harcanıyor onların eksiklerine her eksiği oğluna söylüyor kv eşi dururken maddi anlamda eşimde hayır diyemiyor
Ben anlatamıyorum aslında sanırım sorun bilezik istenmesi değil ki bana kp kv hiçbirdey takmadı zaten annem ve babam taktı ince bir bilezikte istemiyor annemin yada babamın bildziğini bozdurdugum için onların taktıgı bilezik parasıyla almamızı istşyor zoruma giden bu ben benim aşlemde hatıra iki bileziği bozdurdum borc için onun parasına göz dikmeleri güzel bir davranısmıBence duygularınız karşılıklı. Pek sevmiyorsunuz pek sevilmiyorsunuz. Şaka yollu sokulan lafları da anlıyor kayınvalideniz. Siz onun el becerisini beğenmiyorsunuz oda sizin. Alınacak bir şey yok aslında.
Bilezik konusunda da, yeğeniniz için bile aileniz sizin adınıza takmış. Yeğenle kardeş bir mi? 1 ince bilezik takılmalı bence.
Taşınma konusunda da kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz. Dilediğiniz yerden bulun, taşının. Gönül etmeye uğraşırsanız daha çok işiniz var.
Nasıl bir davranıs sergilemeliyim pekiBir sure boyle devam eder,esiniz su an Annesini idare etmeye calisiyor ama birgun tak eder.Yerinizde olsam ve esim her durumda arkamda olsa hic tinlamazdim...
Uygularsaniz kafaniz rahat olur ,yine esinize rahatsiz oldugunuz durumlarda konusun tabi ama fazla mudahale etmeyin derim.Acikcasi kendinizi kotu etmeyin cunku esiniz herseyin farkinda sadece zamanini kolluyor bence...Nasıl bir davranıs sergilemeliyim peki
Kayınvalideniz almayacaksa eğer kızının takılarını, onların size takıp takmaması önemli değil. Eşiniz abilik görevini yapacak.Ben anlatamıyorum aslında sanırım sorun bilezik istenmesi değil ki bana kp kv hiçbirdey takmadı zaten annem ve babam taktı ince bir bilezikte istemiyor annemin yada babamın bildziğini bozdurdugum için onların taktıgı bilezik parasıyla almamızı istşyor zoruma giden bu ben benim aşlemde hatıra iki bileziği bozdurdum borc için onun parasına göz dikmeleri güzel bir davranısmı
Yani işiniz zor açıkçası..Aslında hep arada kalıyor haklısınız sanırım ama ailesini de tutmuyor öyle olsaydı kp bizle konusmuyor sebebi ayrı eve cıkmamız onlarla aynı evde oturacakmısız gelenekleri öyleymiş ama eşim dinlemedi düğünü kendi yaptı onlardan hiçbirsey beklemeden evide tuttu babasıylada konusmuyor doğru düzgün ama her konuda hayır da diyemiyor ailem diyor bazen
O kadar güzel anlatmıssınız ki ben bile böyle anlatamazdım tam olarak buYani işiniz zor açıkçası..
Milattan önceden kalma zihniyette insanlarla ugrasmak kolay olmasa gerek..Taşınmaniza karışan,anladigim kadarıyla da engel olan,kendi ihtiyaçlarını sizin üstünüze yıkan aile ile ugrasmak hatta buna tahammül edebilmek hiç kolay olmasa gerek..Zor günleri olur destek olmanız,yanında olmanız gerekir emenna..
Ama Evcilik oynar gibi elleri de pençeleri de hep üstünüzde bir anne..
Neyi nasil yapmanız gerektiği ile ilgili hep bir müdahale umarım ileride size çok sorun çıkarmaz..Zira insan bir yere bir yasa kadar tahmammül edebilir..
Eşinizin degismesi ve bunları görmesi ümidiyle..
eşinizle eğer ciddi maddi sıkıntı altındaysanız ve onların da durumu iyiyse her istediğini almamalı,yavaş yavaş hayır demeyi öğrenmeli,size gelince neden kendinizi beğendirmek istiyorsunuz ki hatta abartıp diyorum ki oğlunu da almışsınız ne gerek var yahuben altı yıldır ne pasta ne kek ne de börek yaptım onlar için kırk yılda bi tiramusu yaptığımda götürürüm o da her yediğinde över o yüzden,beğenilmek adına kendinizi değersizleştirmeyin, fazla kıymet verdiği için daha takdir edileni görmedim şu hayatta
Ben anlatamıyorum aslında sanırım sorun bilezik istenmesi değil ki bana kp kv hiçbirdey takmadı zaten annem ve babam taktı ince bir bilezikte istemiyor annemin yada babamın bildziğini bozdurdugum için onların taktıgı bilezik parasıyla almamızı istşyor zoruma giden bu ben benim aşlemde hatıra iki bileziği bozdurdum borc için onun parasına göz dikmeleri güzel bir davranısmı
Haklıysa eşimede aynı cümleyi kurdum benim iki bileziğimin parasına dokunma kendi gücün yetiyorsa al dedim alamayacagını söyledi bende bu konuda haklıyım o iki bilezik parası benim aileim taktogı bilezikler bencilce mi geliyor size yanlısmı bilmiyorum ama görümceme bilezik alınsın diye değil borcumuz için bozdurulmasına izin verdim bencillikse evet anne ve babamın taktıgı bilezik parasıyla onun kardesine bilexik almayarak bencilimBilezik takma konusunda haklı bir tek.
Eşinizin kardeşi olduğu için en iyisini yapmak zorundasınız..
Yemekleri kötü bile yapsan sen daha acemisin güzel olmuş diyerek cesaretlendirmesi hevesini kırmaması lazım ahh bu kvdelerin kıskanlığı ne olacak
Huylu huyundan maalesef vazgeçmez görmemezlikten gelin, mesafe koyun yemeğe çağırmayın ah keşke eksik olsunda yinede bi kek yapıp çağırsaydı diye düşünsün
Hangi konuda mıç mıç eşim ailesine düşkün tek erkek cocuk ve cagırdıklarında gelemem diyemiyor bende onunla gidiyorum ama benden hep cekinir kv ben yokken isteklerini belirtmiş zaten eşimeNiye bu kadar mıç mıç oldunuz ki?
Hep diyoruz biraz seviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?