Kv sorunsalı

Benim kekimin sevgisi eksik değil, sizin bize sevginiz eksik deseydin canımBöyle insanlardan nefret ediyorum. Evlenmiş çocuklarının huzurunu kaçıran insanlar cehennemin en dibinde yer alacak

Sorunsal :))
Simdi abisinin kiz kardesine bilezik takmasi yakisir fazla kalin olmayiversin.Ama kayinvalidenin de diretmesi akil ogretmesi yanlis malum her isi onlar biliyor ya:)
Pasta borege gelirsek esiniz begeniyorsa varsin begenmesin kayinvalide begendiyse bile eksik bulur o yuzden takilmayin

Ben anlatamıyorum aslında sanırım sorun bilezik istenmesi değil ki bana kp kv hiçbirdey takmadı zaten annem ve babam taktı ince bir bilezikte istemiyor annemin yada babamın bildziğini bozdurdugum için onların taktıgı bilezik parasıyla almamızı istşyor zoruma giden bu ben benim aşlemde hatıra iki bileziği bozdurdum borc için onun parasına göz dikmeleri güzel bir davranısmı

Hayatinizin ayrintilarini anlattikca yorum yapan cok oluyor.seneler sonra olsa da anladim.eskiden cevap verecek gucum a
Vardi simdi gerek bile duymuyorum.az ve oz ..

Bir sure boyle devam eder,esiniz su an Annesini idare etmeye calisiyor ama birgun tak eder.Yerinizde olsam ve esim her durumda arkamda olsa hic tinlamazdim...

Kardeşine bilezik taksın ona karışmayın .
Kv nin de sizin hayatınıza bı kadar girmeye Hakkı yok . Baştan tavrını koy . Eşine de söyle yoksa ilerde çok yüz göz olursun Can'ın yanar .

Kayınvalideniz almayacaksa eğer kızının takılarını, onların size takıp takmaması önemli değil. Eşiniz abilik görevini yapacak.

İncesine kalınına da onlar karışamaz. Sipariş olmaz ki böyle şeyler. İmkanınız zaten yok, yinede takmaya çalışıyorsunuz. Sen karışma anne desin eşinizde bi zahmet.

Aman yahu su kayinvalidelerin her dedigine alınmak yerine biraz da biz onlara laf vursak..
Bir de sen yap biz yiyelim de gülerek. Şaka ile karışık düşündürücü cevaplar verirsen gecimsiz ve alıngan biri gibi de görünmezsin.
Esin biz tasinicaz diyorsa ona laf düşmez. Bildiginizi okuyun, o da sözüne itibar edilmeyeceğini, sizin hayatınız olduğunu anlasın..
Bilezik konusunda da kardeşine 1 tane yaptırsın yerine koyup sana geri alır bunda bir sıkıntı yok..

Yani işiniz zor açıkçası..
Milattan önceden kalma zihniyette insanlarla ugrasmak kolay olmasa gerek..Taşınmaniza karışan,anladigim kadarıyla da engel olan,kendi ihtiyaçlarını sizin üstünüze yıkan aile ile ugrasmak hatta buna tahammül edebilmek hiç kolay olmasa gerek..Zor günleri olur destek olmanız,yanında olmanız gerekir emenna..
Ama Evcilik oynar gibi elleri de pençeleri de hep üstünüzde bir anne..
Neyi nasil yapmanız gerektiği ile ilgili hep bir müdahale umarım ileride size çok sorun çıkarmaz..Zira insan bir yere bir yasa kadar tahmammül edebilir..
Eşinizin degismesi ve bunları görmesi ümidiyle..

O kadar güzel anlatmıssınız ki ben bile böyle anlatamazdım tam olarak bu

Doğru olan bu niye beğendirmeye çalışıyorsunuz 40 yılda bir yaparsanız kıymetli olur haklısınız.

Sizin bilezik paranizla hesap kitap yapmaları cok yanlış. Brnce eşinize sart koşun eger o paradan bir lira onun icin harcayacaksa gidin tum parayla alin bilezik takin kolunuza ondan sonra kardesine bilezigi neyle alırsa alsin. Hatta ben olsam bu muhabbet basladigi anda direk o parayla tekrar bilezigimi alirdim araba biraz daha beklesin. Ayrica neden kendinizi begendirmek icin ugrasiyorsunuz? Birakin begenmesin cok onemli mi? Her cagirdiginda gitmeyin. O kadar evlenmissiniz ev tasimayi mi bilmeyeceksiniz? Yardim beklemeyin ve sormayin hayat sizin degil mi?

iyi de sizin nereye taşınacağınız kv mi karar veriyor. siz istiyosunuz eşiniz istiyor ama kv hayır deyince taşınamıyor musunuz? sebep?

Bilezik takma konusunda haklı bir tek.
Eşinizin kardeşi olduğu için en iyisini yapmak zorundasınız..
Yemekleri kötü bile yapsan sen daha acemisin güzel olmuş diyerek cesaretlendirmesi hevesini kırmaması lazım ahh bu kvdelerin kıskanlığı ne olacak
Huylu huyundan maalesef vazgeçmez görmemezlikten gelin, mesafe koyun yemeğe çağırmayın ah keşke eksik olsunda yinede bi kek yapıp çağırsaydı diye düşünsün

Haklıysa eşimede aynı cümleyi kurdum benim iki bileziğimin parasına dokunma kendi gücün yetiyorsa al dedim alamayacagını söyledi bende bu konuda haklıyım o iki bilezik parası benim aileim taktogı bilezikler bencilce mi geliyor size yanlısmı bilmiyorum ama görümceme bilezik alınsın diye değil borcumuz için bozdurulmasına izin verdim bencillikse evet anne ve babamın taktıgı bilezik parasıyla onun kardesine bilexik almayarak bencilim

Niye bu kadar mıç mıç oldunuz ki?
Hep diyoruz biraz seviye
Hangi konuda mıç mıç eşim ailesine düşkün tek erkek cocuk ve cagırdıklarında gelemem diyemiyor bende onunla gidiyorum ama benden hep cekinir kv ben yokken isteklerini belirtmiş zaten eşime

Hata sende ne cagriyosun zikkim yesin sakin yüz verme bak ben her geldiklerinde bişeyler yapardım her özel gününde hediye alırdım doğumumu rezil etti bana aileme etmediği hakaret kalmadı konuşmuyorum keşke önceden hiç birini yapmasaydim değmez ne yapsan yaranamayacaksin taşın gelmezse gelmesin isabet olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…