O olayın farkında değil henüz.pek anlatmadim ama herhalde en sonunda söyleyeceğimAmaan iyilik yapıp basa kakmis hayret bisey eşiniz ne diyor bu duruma
Azıcık aşım ağrısız başım.
Eşim pek bilmiyor konuyu farkında mi bilmiyorum gerçi ama..söylemedim dediğiniz gibi bu sefer ben fesat düşünceli konumuna düşecegim çünki benim kv çok aşırı tatlı dil kullanıyor inanılmaz bi etkileme yeteneği var..Çok sinsi değişik bir insan her lafı aile de herkes bana akıl danisir ben çok akıllıym ben öyleyim boyleyim demekKendimi dusundumde. Oyle durumda olsam kocama bunaldigimi desem kocamda herhalde annemler iyi niyetle herseyi yaptılar burde sikayetmi ediyon der.
Umarim senin esin bu bunaltini anlar.
Cok sıkılmakta haklisin.
Oyle bir durumda ne var ne yok insan hepsini birakip kacasi gelir.
Umarim bu sorunun cozulur.
Esin ne dusunuyor bu konuda?
Bence anlatma. Tavrinla anlatmaya calis. benim kalbim kirildimi istemsiz hic istemeden aglarim hep ve ne oldugunu neden agladimi ogrenene kadar pesimi birakmaz.O olayın farkında değil henüz.pek anlatmadim ama herhalde en sonunda söyleyeceğim
Kesinlikle böyle..yani oğluna gidip ben yaptım ettim demiyor oğlum yıllarca sizin için didindim diyor siz mutlu olun gezin eglenin diyor ..kimse farkında bile değil kendi kızını dahi bi yük altına sokmuş durumda kız sürekli ailesine gidip geliyor minicik bebegiyle zorunlu gibi ..Bence anlatma. Tavrinla anlatmaya calis. benim kalbim kirildimi istemsiz hic istemeden aglarim hep ve ne oldugunu neden agladimi ogrenene kadar pesimi birakmaz.
Annen veya misafir varken kv yine oyle sey yaptiginda uzgun dur. Uzugn oldugunu esin anlasin (yapmacik ol demiyorum uzulmesen buraya yazmazdin )
Ne oldu diye sorarsa.
1 degil 2 degil her defasinda misafir olsun annemler olsun annen hep boyle diyor. Artik cok üzülüyorum dersin. Neden basta sikayetin yoktu da simdi var derse. Bende dusundumki bir der 2 der daha demez ama hepdiyor.
Ve senin kv yatirimi iyi yapmış akilli kadinmis. Herseyi yapmış karislik bekliyor.
Bukadar bogmasa belliki sen gerektigi kadar yapacaksin
Cok koru durum.Kesinlikle böyle..yani oğluna gidip ben yaptım ettim demiyor oğlum yıllarca sizin için didindim diyor siz mutlu olun gezin eglenin diyor ..kimse farkında bile değil kendi kızını dahi bi yük altına sokmuş durumda kız sürekli ailesine gidip geliyor minicik bebegiyle zorunlu gibi ..
evi ustunuze yapmamasina birsey demem ama dedigin gibi kadin iyi oyuncu isin zor takmamak ve cevabini verip oturtmak en iyisiSurekli de işte biz evi sizin üstünüze yapacaktık da o zaman şartlar öyle gerekti de bilmem ne diyor artık anlıyorum bilerek yapmıyor ki onun bi tarafında dolasalim..muhtaç olalım başka anlam veremiyorum bu harektlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?