- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
yalana bak gitsin simdi yapsin üzerinize :) yalanSurekli de işte biz evi sizin üstünüze yapacaktık da o zaman şartlar öyle gerekti de bilmem ne diyor artık anlıyorum bilerek yapmıyor ki onun bi tarafında dolasalim..muhtaç olalım başka anlam veremiyorum bu harektlere
Surekli de işte biz evi sizin üstünüze yapacaktık da o zaman şartlar öyle gerekti de bilmem ne diyor artık anlıyorum bilerek yapmıyor ki onun bi tarafında dolasalim..muhtaç olalım başka anlam veremiyorum bu harektlere
anneye babaya bakilir zaten ancak bu gidisle kimse yanasmayacakne olursa olsun ne annemin nede kvdenin evinde otururdum. ev sizin üstünüzde bile degil yani görümcen istese hakkini illerde öylede böylede alir. niye mi otuturuyor sizi o evde baktircak ilerde kendisini sizede ondan:) 1 odan olsun kira olsun
Arkadaslar öncelikle merhaba,ben esimin ailesini çok seviyorum yani başında sagolsunlar geldiler bir dediğimi iki etmediler..esim o zman bana ailem bana ev alacak demişti bende iyi olur hani ev olmasi vesaire demistim ..çok şükür nişanlandıktan sonra ev aldilar.nisan bohçamı herseyi tam yaptılar hiç bir istedigime Hayır demediler durumlari da iyi. .Kv bize gelir eller dolu gideriz surekli yedirir icirir..ben sürekli anne gerek yok dememe rağmen yapiyor ilk evlendiğimiz zamanlar da bunlar tabi ki herkes gibi hoşuma gidiyordu çok şükür diyordum benden iyisi yok.fakat günden güne artık bunalmaya başladım kv sürekli biz size ev aldık biz siz rahat edin diye şunu yaptık demesinden.. bir konu oluyor gorumcemin kv yapmamış oluyor gör bak ben sana neler yaptım ilerde de sen bana yapacaksın diyor.artık bu elim de olan şeylerin altın da ezilmeye başladım..surekli bizden onlara gidip orda durmamizi bekliyorlar yapmadığımz da ama biz size bir sürü iyilik yaptık oluyor lafları. En ufak şey de bile ama biz size eve aldık. Ev bizim üzerimize değil bu arada..bi ara taşınma söz konusu oldu çıkalım başka yerden ev alalım vesaire dedik Hayır nereye bize sormadan diyorlar.nefes alamıyorum sanki o kadar sıkıldım artık tavrindan herkesin içinde ben oğluma ev almasam o geçinemez ben size yardım etmesem siz gecinemezsiniz sürekli bu şekilde. .misafirim geliyor benden neden yardım istemiyorsun diyor çok şükür anne yapabiliyorum diyorum biliyorum ki yardım istesem ben sana yardım ediyorum diyecek.başka lafı yok kendi annemlerin yanında bile ben gelinime ev verdim siz ne verdiniz diyor..sürekli bu şekilde konuşma tarzı. En ufak şeyde bile böyle. .ilk evlendiğimiz de çok güzel geliyordu yapıyordu ediyordu diyorum ama artık inanin yani nerden yaptı diyorum..kötü niyetle demiyor belki ama bilemiyorum bu artık bende sorun olmaya başladı,sürekli kendimi ona hizmet etme sıkıntısi içinde buluorum vicdan yapıyorum..aramızda onun hatası yüzünden bir tartışma geçti ben sana ev aldım onca şey yaptım karşılığı bu mu diyor ..istiyor ki onun aldığı şeyler yüzünden kimse ona birsey demesin. .sürekli tehdit halinde sizi hayatımdan bir çıkarırım görürsünüz kapinizin onunden dahi gecmem diyor.ben Hayır lafını hiç sevmem deyip duruyor, en ufak şeyde diyor bunları. .vallahi hiç bunlardan yakinacagim aklıma gelmezdi sanki evimde diken üstünde oturuyorum[/QUOTE tatlm bnm olayımda buna benzer ama bzmkiler biraz siyasi senn kv kadar kendilerini ele vermiyorlar.. Hep birilerinin skıntılarını örnek veriyorlar... Sonra benden bsyler bekliyorlar bende bu durumdan cok bunalmstim ana eşimle atlattk cok sükür.. Eşim aklı başında mantıklı bi insan.. Ona herseyi anlatmami ister .. Basta anlatmayıp içime atar üzüldüğümle kalırdım.. Aynı senin gibi cok yıpratrdım kendmi.. Herseye mecbur hissederdim.. Sonra dedimki bunlar bu evi oğluna yaptı ben el kızıyım sonucta..ayrıca bnde senn gbi cok samimiydim hemde karsılıgını senin kadar gormeden.. Sonra eşimin ailesi bana sık sık hediyeler almaya basladılar ama karsılıgınıda bekliyorlar..yani ina ediyorlar.. Neyse bigğn ben cok doldum tastim eşimle konustuk hatta tartıstık en sonunda basımdan gecen herseyi ona anlatmami istedi(bundan sonra) .. Vede ne yapacagım konusunda beni uyardi.. Böyle gidiyor şimdilik bi sıkntı yok sükür.. Öyle yani siz bunu eşinizle konusmanız lazım gerekirse annesini karsısına alıp konısacak.. Benim eşim ablasıyla kavga edecekti ben zor tuttum yalvar yakar...
canm msjm seninkiyle birlemiş yukardaki..Arkadaslar öncelikle merhaba,ben esimin ailesini çok seviyorum yani başında sagolsunlar geldiler bir dediğimi iki etmediler..esim o zman bana ailem bana ev alacak demişti bende iyi olur hani ev olmasi vesaire demistim ..çok şükür nişanlandıktan sonra ev aldilar.nisan bohçamı herseyi tam yaptılar hiç bir istedigime Hayır demediler durumlari da iyi. .Kv bize gelir eller dolu gideriz surekli yedirir icirir..ben sürekli anne gerek yok dememe rağmen yapiyor ilk evlendiğimiz zamanlar da bunlar tabi ki herkes gibi hoşuma gidiyordu çok şükür diyordum benden iyisi yok.fakat günden güne artık bunalmaya başladım kv sürekli biz size ev aldık biz siz rahat edin diye şunu yaptık demesinden.. bir konu oluyor gorumcemin kv yapmamış oluyor gör bak ben sana neler yaptım ilerde de sen bana yapacaksın diyor.artık bu elim de olan şeylerin altın da ezilmeye başladım..surekli bizden onlara gidip orda durmamizi bekliyorlar yapmadığımz da ama biz size bir sürü iyilik yaptık oluyor lafları. En ufak şey de bile ama biz size eve aldık. Ev bizim üzerimize değil bu arada..bi ara taşınma söz konusu oldu çıkalım başka yerden ev alalım vesaire dedik Hayır nereye bize sormadan diyorlar.nefes alamıyorum sanki o kadar sıkıldım artık tavrindan herkesin içinde ben oğluma ev almasam o geçinemez ben size yardım etmesem siz gecinemezsiniz sürekli bu şekilde. .misafirim geliyor benden neden yardım istemiyorsun diyor çok şükür anne yapabiliyorum diyorum biliyorum ki yardım istesem ben sana yardım ediyorum diyecek.başka lafı yok kendi annemlerin yanında bile ben gelinime ev verdim siz ne verdiniz diyor..sürekli bu şekilde konuşma tarzı. En ufak şeyde bile böyle. .ilk evlendiğimiz de çok güzel geliyordu yapıyordu ediyordu diyorum ama artık inanin yani nerden yaptı diyorum..kötü niyetle demiyor belki ama bilemiyorum bu artık bende sorun olmaya başladı,sürekli kendimi ona hizmet etme sıkıntısi içinde buluorum vicdan yapıyorum..aramızda onun hatası yüzünden bir tartışma geçti ben sana ev aldım onca şey yaptım karşılığı bu mu diyor ..istiyor ki onun aldığı şeyler yüzünden kimse ona birsey demesin. .sürekli tehdit halinde sizi hayatımdan bir çıkarırım görürsünüz kapinizin onunden dahi gecmem diyor.ben Hayır lafını hiç sevmem deyip duruyor, en ufak şeyde diyor bunları. .vallahi hiç bunlardan yakinacagim aklıma gelmezdi sanki evimde diken üstünde oturuyorum
Peki gercekten esin evi gecindiremez mi onlar olmasa? Baska eve ciksaniz, sen de calissan?Surekli de işte biz evi sizin üstünüze yapacaktık da o zaman şartlar öyle gerekti de bilmem ne diyor artık anlıyorum bilerek yapmıyor ki onun bi tarafında dolasalim..muhtaç olalım başka anlam veremiyorum bu harektlere
İşte sırf bu yüzden kv 4 evi olmasına rağmen kirada oturuyorumArkadaslar öncelikle merhaba,ben esimin ailesini çok seviyorum yani başında sagolsunlar geldiler bir dediğimi iki etmediler..esim o zman bana ailem bana ev alacak demişti bende iyi olur hani ev olmasi vesaire demistim ..çok şükür nişanlandıktan sonra ev aldilar.nisan bohçamı herseyi tam yaptılar hiç bir istedigime Hayır demediler durumlari da iyi. .Kv bize gelir eller dolu gideriz surekli yedirir icirir..ben sürekli anne gerek yok dememe rağmen yapiyor ilk evlendiğimiz zamanlar da bunlar tabi ki herkes gibi hoşuma gidiyordu çok şükür diyordum benden iyisi yok.fakat günden güne artık bunalmaya başladım kv sürekli biz size ev aldık biz siz rahat edin diye şunu yaptık demesinden.. bir konu oluyor gorumcemin kv yapmamış oluyor gör bak ben sana neler yaptım ilerde de sen bana yapacaksın diyor.artık bu elim de olan şeylerin altın da ezilmeye başladım..surekli bizden onlara gidip orda durmamizi bekliyorlar yapmadığımz da ama biz size bir sürü iyilik yaptık oluyor lafları. En ufak şey de bile ama biz size eve aldık. Ev bizim üzerimize değil bu arada..bi ara taşınma söz konusu oldu çıkalım başka yerden ev alalım vesaire dedik Hayır nereye bize sormadan diyorlar.nefes alamıyorum sanki o kadar sıkıldım artık tavrindan herkesin içinde ben oğluma ev almasam o geçinemez ben size yardım etmesem siz gecinemezsiniz sürekli bu şekilde. .misafirim geliyor benden neden yardım istemiyorsun diyor çok şükür anne yapabiliyorum diyorum biliyorum ki yardım istesem ben sana yardım ediyorum diyecek.başka lafı yok kendi annemlerin yanında bile ben gelinime ev verdim siz ne verdiniz diyor..sürekli bu şekilde konuşma tarzı. En ufak şeyde bile böyle. .ilk evlendiğimiz de çok güzel geliyordu yapıyordu ediyordu diyorum ama artık inanin yani nerden yaptı diyorum..kötü niyetle demiyor belki ama bilemiyorum bu artık bende sorun olmaya başladı,sürekli kendimi ona hizmet etme sıkıntısi içinde buluorum vicdan yapıyorum..aramızda onun hatası yüzünden bir tartışma geçti ben sana ev aldım onca şey yaptım karşılığı bu mu diyor ..istiyor ki onun aldığı şeyler yüzünden kimse ona birsey demesin. .sürekli tehdit halinde sizi hayatımdan bir çıkarırım görürsünüz kapinizin onunden dahi gecmem diyor.ben Hayır lafını hiç sevmem deyip duruyor, en ufak şeyde diyor bunları. .vallahi hiç bunlardan yakinacagim aklıma gelmezdi sanki evimde diken üstünde oturuyorum
Çalışıyor musunuzKesinlikle böyle..yani oğluna gidip ben yaptım ettim demiyor oğlum yıllarca sizin için didindim diyor siz mutlu olun gezin eglenin diyor ..kimse farkında bile değil kendi kızını dahi bi yük altına sokmuş durumda kız sürekli ailesine gidip geliyor minicik bebegiyle zorunlu gibi ..
Tabi ki gecindirir ya kadının bana gelirken aldığı iki kilo meyve domates salatalık atla deve değil .zaten herseyimizi suan kendimiz alıyoruz..ama bir evdir tutturdu önceden yaptıklarını söylüyor ben ne bileyim boyle olduğunu bilsem hiç yap der miydim NisanliykenPeki gercekten esin evi gecindiremez mi onlar olmasa? Baska eve ciksaniz, sen de calissan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?