- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Canim olmaz senin bu iş eşine anlatsan bile seni anlamayacak budefa sen kötü gelin olacan bide eşini doldururlarsa iyice araniz bozulacak sen bunu kv arasında hallet o birsey derse sen hic seslenme ev hakkında ne derlerse desinler tinlama eğer ama senin istemedigin birseyide yaptırmak isterlerse yapma sakin işte niye kendini sorumlu hissediyon ki onlar sana mi aliyorlar sanami yardim ediyor lar ogullarina yapiyorlar demekki ogullarinin yapacağı şeyi onlar yapiyorlar mecbur yapacaklar yada onlar yapmazlarsa oğulları yapacak herseyi yakın mi evlerunizSuan benim çalışma imkanım yok malesef..Eşimde tabi ki gururlu bir insan. .Sen bizim tek oglumuzsn ev alacağız demişler ne yapsın oda istemem mi desin,ki zaten olaydan haberi yok suan için. .esim çalışıyor çok şükür kazanıyor ben kesinlikle onların birseylerini istemiyorum..desem ki evinden çıktım bu sefer ben sana nisan da şunu aldım bunu aldım diyecek sorun tek evimiz değil yani. .hani aldığı herseyi kadin söyleme ihtiyacı duyuyor. .esim bana o zmaan maaşı ile kolye almıştı,hemen kaynanam aradı çok geçmedi işte ben aldirdim kziim ben dedim diyorum hani yine ben iyilik yaptım.başta anlamıyordum da artık anladım kadin bu şekilde
Bak sana ne diyecem canim, kadin kismi biraz kurnaz olmaz zorunda, duygularinla degil mantiginla hareket etmelisin,Tabi ki gecindirir ya kadının bana gelirken aldığı iki kilo meyve domates salatalık atla deve değil .zaten herseyimizi suan kendimiz alıyoruz..ama bir evdir tutturdu önceden yaptıklarını söylüyor ben ne bileyim boyle olduğunu bilsem hiç yap der miydim Nisanliyken
Bence anlatma. Tavrinla anlatmaya calis. benim kalbim kirildimi istemsiz hic istemeden aglarim hep ve ne oldugunu neden agladimi ogrenene kadar pesimi birakmaz.
Annen veya misafir varken kv yine oyle sey yaptiginda uzgun dur. Uzugn oldugunu esin anlasin (yapmacik ol demiyorum uzulmesen buraya yazmazdin )
Ne oldu diye sorarsa.
1 degil 2 degil her defasinda misafir olsun annemler olsun annen hep boyle diyor. Artik cok üzülüyorum dersin. Neden basta sikayetin yoktu da simdi var derse. Bende dusundumki bir der 2 der daha demez ama hepdiyor.
Ve senin kv yatirimi iyi yapmış akilli kadinmis. Herseyi yapmış karislik bekliyor.
Bukadar bogmasa belliki sen gerektigi kadar yapacaksin
Benim Ailem de abime herseyini yapti bir kere bile lafini etmedik çünkü biz abim borca girmesin diye yaptık. .suan ki yengeme ozel bir durum yoktu kim olsa aynisini yapacaktik .dediğiniz gibi arsiz olacağım bakalım :)))Yani. Birde bir tek onlar yapmiyor ki ama bir tek kendileri boyle yapmış gibi gorup eziyrolar.
Bende evlendigimde esimle onlarin aile apartmaninda oturduk. Esyalarda babasi yardimci oldu. Vs. Vs birgun bile burasi bizim evimiz demediler. Annesi oglumun evi dedi hep...
Keza... benim babamda ogluna bir ev verdi. Esyalari aldi dugununu yapti. Evlendikten sonra borclari oldu (dugun borcu degil) onalri odedi. Ama birnekz bile denilmedi. Cunku bazi aileler mecbur olmasalae bile kendilerinin gorevi olarak gorup yapıyorlar.
Yapilmasi gereken birsey olarak görüyorlar senin kv gibi lutfekttik bana kul kole oskun tavirlarina girmiyorlar.
Bir cok aile var yapan eden.
Birnkac gun önce bir kv burada konu acmisti. A dan z ye herseylerini yapmış gerkeneden kat be kat fazlasini yapmis. Ee o da yapmis basa kalkmasi gereken biri varsa o da burada uye olan o kv. De.
Belkide....
Takma kafana. Sen dedigimi yap... pisman olmazsin. Ne şiş yansin ne kebap...
Arsiz olma... tavrilarinla esine uzgun oldugunu belli et ve sana neyin var diye sormasini sagla. Gerekiyorsa agla azicik. Yapacak birsey yok. Kurnaza karsi kurnaz olacaksin.Benim Ailem de abime herseyini yapti bir kere bile lafini etmedik çünkü biz abim borca girmesin diye yaptık. .suan ki yengeme ozel bir durum yoktu kim olsa aynisini yapacaktik .dediğiniz gibi arsiz olacağım bakalım :)))
Tamam o zman ilk onu deneyeyim azcık aglıyim bakim belli edeyim. Yoksa bu iş iyice yani cikılmaz olucak kadın haksız olduğu konuları bile aldıklarını soylerek kapamaya çalışıyor..Arsiz olma... tavrilarinla esine uzgun oldugunu belli et ve sana neyin var diye sormasini sagla. Gerekiyorsa agla azicik. Yapacak birsey yok. Kurnaza karsi kurnaz olacaksin.
Neyin var derse. Boyle boyle artik uzuluyorum rencide oluyorum. 1 degil 2 degil. Uzuluyorum herkesin yaninda surekli boyle diyor de... cok fazla birsey deme, baska gun yaparsa yine agla yine anlat. Yine dedi diyr. Buseger adam diyecek her defasindami diyor bu kadin diye. Annesine diyecek bu sefer anne neden surekli diyorsun diye...
Hadi bre bismillah. Gazan mubarek olsun.Tamam o zman ilk onu deneyeyim azcık aglıyim bakim belli edeyim. Yoksa bu iş iyice yani cikılmaz olucak kadın haksız olduğu konuları bile aldıklarını soylerek kapamaya çalışıyor..
Ben ugrasmak istemiyordum başlar da artık sikilmaya başladım ilerde bunun çocuğu var ne bilim bir sürü şeyi var yani..her şeyde kendini aklamak icin ben onu yaptm bunu yaptim mi diyecek.neyse artık bakalım çözeceğiz :)))Hadi bre bismillah. Gazan mubarek olsun.
Biraz uyanik ol. Acindir kendini. Kavga etme mahsum ol. :))
Bu konuda esimi hic kandirmadim gozlerim cesme gibi ota b...ka agliyorum. ama sen aglamiyorsun belliki sen biraz kandirmak zorundasin.
Aksine esim taşını siksa suyunu çıkarır ama kv sağolsun..zaten oğlunun yanında kesinlikle boyle laf etmiyor.benim yanımda,oğlunun yanında oğlum çok çalışıyorsun ediyorsun diyor ..Peki eşin ne diyor tüm bu olanlara, dıştan bakıldığında sanki eşin hiçbir şeyi kendi beceremiyormuş gibi duruyor, bence eşin daha fazla rahatsız olması gerek ailesinin tavrından
Artık kv size birşey almak istediğinde aman sakın sen bize hiçbir şey alma daha eskiden aldıklarını hazmedemedin 2 de 1 söylenip duruyorsun şimdi yeni bir kasırgaya daha katlanmak zorunda olmak istemiyorum lütfen kv sen bize değilde git hayır kurumuna bağış yardım et hem dayanamazsan aldıklarına ,aklına geldikçe o kuruma sayarsın artık neler almışsın bende dilinden kurtulmuş olurum diye söyleyinAksine esim taşını siksa suyunu çıkarır ama kv sağolsun..zaten oğlunun yanında kesinlikle boyle laf etmiyor.benim yanımda,oğlunun yanında oğlum çok çalışıyorsun ediyorsun diyor ..
Çok şükür geciniyoruz yani iyi kötü kimseden para istemiyoruz. .ama msela birsey oluyor paranız var dimi diyor bana ..ben salak misim gibi
Buna benzet bi olay basından gecti ve ben eşime karsı ailesine olan kızgınlığımı belirttim sadece onların cok uyanık olduklarını söyledim ve cok kotu oldu cok fena tartstık .. İnşallah eşimin bilinaltndaki kotu gelin olayından kurtulmak için hiçbsy söylemiyorum.. Ancak veni cok kıracak ciddi bsy olursA söylerim..Bak sana ne diyecem canim, kadin kismi biraz kurnaz olmaz zorunda, duygularinla degil mantiginla hareket etmelisin,
1) esine bahsetme, eger esin seni kiracak ve onlari koruyacak bir tutum takinirsa isler daha kotu plur cunku esin seni anlamadiginda cok kotu hissediyor insan kendini, bu riski goze alma,
2) firsatlari degerlendir, kv ne derse duymamayi, arsiz olmaya alistir kendini, verdiklerini, yaptiklarini kullan ama basa kakmalarini duymamaya calis,
3)iyilik yapip kolelik bekliyor ya, yapma, saf ayagina yat, senden bekleneni anlamiyor gibi yap, soyleyip dursun, siz firsatlari kullanin, bekleneni karsilamayin, kv cirkinlesirse kocanizin gozunde o kotu olur ama siz onceden rahatsiz oldugunuzu dile getirirseniz belki de kocaniz size nankorluk ediyosun diyecektir, eger oyle bir sey derse icinizden cikmaz, her zaman akliniza gelir, her tartismada kocaniza bu konuda kirginliginizi hissettirirsiniz, sonuc olarak sizinle zitlasmak icin anaci bir adam olup cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?