Kv sorunsalıı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 numara 5 yıldız zaten insan alışıyor gerçekten en iyisi takmadan ,umursamadan yaşamak
Eşinle mutluysan,huzurluysan hiç kimse umurunda olamayacak,herkes herşeyi der durur.Senin vicdanın rahatsa kulaklarını tıkayıp,hayatını yaşayacaksın.

Yok artık yaa kvler yasaklanmalıııı

Vefat eden eşinden maaş alan bir kadının kendi evini size verip kirada oturmasını eşiniz ve siz hangi akıl mantıkla kabul ettiniz? Üstelik siz 2 maaşlısınız.
Şu an oturduğunuz evi kayınvalidenizin yardımıyla almışsınız bir bakıma.
Kirada oturan o değil de siz olsaydınız ev alacak parayı biriktirmeniz daha uzun sürerdi.

Diğer konularda harcadığı parayı sürekli gözünüze sokması hoş değil ama genel olarak kötü niyeti olduğunu düşünmedim ben.
Tek çocuğu var sanırım. Belki yalnız kalma, tek bırakılma korkusuyla yaptıklarını sürekli ve abartarak duyurma ihtiyacı hissediyordur.

Bizimki de almadığı şeyleri aldım diye sağda solda söylüyor

Boşverin alsın diyecektim ki geri sizden param bitti diye para istiyormuş. Eşinizde bitiyor iş. Anne sen alma paran bitiyor sonra benden istiyorsun biz ihtiyacımızı alırız desin

Oglu ve senin uzerinde mutlak bir hakimiyet kurma cabasi..
Cevreye(ozellikle misafirliklerde,gunlerde) ise caka satmak:elim uzerlerinde,ben oglumu da gelinimi de boyle cekip ceviririm,dinlenirim,dinletirim algisi..
Ancak bu kadar kuyrugu dik bir kadinin donup tekrar para istemesi mantiksiz..
Yaptiklariyla surekli ben burdayim demeye calisanlar,bunu dallanip budaklandiranlar,olur olmaz yerlerde anlatanlar
İlgi ve alakali yoksunlaridir.Surekli konusulmak ve anilmak isterler..Acliklarini bu sekilde beslerler.
Ozetle :Övülmeyi arzu eden Kv, kor ve sagır bir insan gibidir.Hatalarina karsi kor olur. Dogru davranislari, verilen nasihatlari asla dinlemez..Onun gozunde yonetilmesi gereken bir sirket,sozu dinlenilmesi gereken peronellerden farkiniz yok.

Size kira vereyim demesiyle birlikte el aleme ben onlara ev aldim diye anlatmaya başladığına gore , siz ondan kuruş almasaniz da herkese yine sizi o gecindiriyor gibi anlatip duracak belli ki. En iyisi madem zaten bos bos konusacak, bari yiyin parasini gitsin. Acimayin

Yav gurur yapma ye gitsin desinler3 gunluk dunya cogu sey para sıkıntısı ile baş gösteriyor evlilikte yeee yeee kahvenide ic sagol canim anacim dee sen olmasan açtık de daha cok versin bosverr keşke bizede oyle yardm eden kv ciksa idi hep bizden beklediler

Son cumleye kadar bosver kadin degismez hic minnet duygusu gostermeyin cunku kv nizin derdi gosteris yapmak diye yazacaktim ama birde geri istemesi sanki bizim kesemiz bir algisi olusturup yarin bir gun belki birlikte bile yaşamak isteyecek, dikkatli olun. Esinizede yuklenmeyin. Burada cok daha kotu kv ler okuyoruz. Sizinki gosteris neraklisi evet gorgusuz evet ama degistiremezsiniz. Siz degisin kãle bile almayin o onlari soyleyip durdugunda.
Hu

Kv bana gittiği bi şehirden telkari yüzük almisti
Ama her lafı geçtiğinde benim sana verdiğim yüzük varyaaa söyle pahalanmis böyle pahalanmis bilmem ne duyan da altin zanneder.
Ay bigun asansordeyiz yine lafını açtı cikardim parmağımdan parmağına taktim. Dedim anne bana bol baya takmıyorum düşecek bi gün elimden. Tamam dedi aldı. Ben rahat o rahat. takmayın sizde. Söylenip duracaksın alma muhtaç değiliz de niye susuyorsun. Susacaksan bırak alsın kafaya takms. Su zamanda kimden ne gleirse kar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…