Kv sorunsalıı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

krbht

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5
2
1
29
Herkese iyi geceler. Artık sinirlerimi iyice bozan ve bi çözüm bulamadığım bu sorunumu sizlere anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum.

Eşimle evlenmeden önce babasından miras kalan eşim ve annesinin oturduğu ev için kv bu ev oğlumun evlenince ben kiraya cikcam siz oturcaksiniz dedi. Eşimde bana böyle konuştu ve kabul ettim. Tabi sonra herkese anlata anlata bi kaldı "evimi onlara verdim, evimin balkonunu özledim, yok evimin bilmem nesini çok arıyom" fln hep başıma kakar gibi konuştu. Bu yüzden ne evime ne evliliğime alışamadım hep emanetmiş gibi hissettim. En sonunda dayanamayıp eşime ev alalım annen buraya geri gelsin dedim. Eşim kabul etti kredi çektik ev aldık ikimizde çalışıyoruz tabi. Kv evine geri döndü ve bana bu evi ben hakkettim döndüm dolaştım ben geldim dedi. Eşimede kiraya vereceğim parayı artık sana vericem demiş oda biraz geçim sıkıntısı çektiğimiz için kabul etmiş.
Sonra herkese oğluma ev aldım diye anlatmaya başladı. Eşime kızdım alma para annenden biz idare ediyoruz dedim almadı.

Neyse sonra bebeğimiz oldu. Kv bebeğim için para veriyor benim gözüme soka soka yok zahmet etme diyorum al al diyor. Madem eşime ver neden bana zorla tutuşturuyor. Sürekli param var param var alirim yaparim diye konuşuyor. Bize mutfak alışverişi yapmak istiyormuş eşime söylemiş gerek yok dedim. Kaç gün onu dillendirdi alışveriş yapıp gelcem size diye diye. Almış markete eşimi çağırdı gel taşıyamıyorum diye. Aldılar geldiler. Ben ne zahmet ettin diyorum param var aldım diyor keşke şunuda alsaydım bunuda alsaydım diyip durdu gidene kadar.

Daha neler neler var ama çok uzatmak istemiyorum nasıl biri olduğunu az çok anlamışsinizdir. Sürekli param var param diye övünüp yaptığı herseyi aldığı herseyi yedi sülaleye anlatan biri. Param var dedigide rahmetli kp den kalan maaş yani.

Bende çalışıyorum ama hiç görmüyor hep eşime oğlum sen calisiyon ben maaş aliyom hersey yaparız aliriz diyip duruyor.

Çok sıkıldım bu durumdan eşimle konuştum ama değişen bisey yok kendisi biraz pasif biri banada bisey demiyor onada. Artık çok sinirlerim bozuluyor parasınıda kendisinide istemiyorum. Görgüsüz mü sonradan görme mi anlamadım. Benim ailemde neler neler alıyor yapıyor ama ne kimse bilir nede duyar. Biz böyle gördük. Evlilik çok zor normalde muhatap dahi olmayacağım insanla mecburen muhatap olmak çok zor.

Ben bu insanlarla nasıl geçinecegim a dostlar nasıl davranayim bu kadına

Göşteriş budalası bir kaynana resmen. Hiç takmayın yolun gitsin. Aldırın gitsin herşeyi kime de ne anlatırsa anlatsın emin ol insanlar onu kınıyordur oğluna verdiği 3 kuruşun bile lafını ediyor diye. Böyle gösteriş budalalarını kaz gibi yolcan hakkediyorlar.

Madem parası var bırakın alsın. Millete de anlatırsa anlatsın. Siz de arada ona alın bir şeyler, param var aldım dersiniz😊

Göşteriş budalası bir kaynana resmen. Hiç takmayın yolun gitsin. Aldırın gitsin herşeyi kime de ne anlatırsa anlatsın emin ol insanlar onu kınıyordur oğluna verdiği 3 kuruşun bile lafını ediyor diye. Böyle gösteriş budalalarını kaz gibi yolcan hakkediyorlar.
Bu arada yazmayı unutmuşum. Aliyo yapiyo sonra eşimden param bitti diye para istiyo. Yolsam yine zarari bize.

Herkese iyi geceler. Artık sinirlerimi iyice bozan ve bi çözüm bulamadığım bu sorunumu sizlere anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum.

Eşimle evlenmeden önce babasından miras kalan eşim ve annesinin oturduğu ev için kv bu ev oğlumun evlenince ben kiraya cikcam siz oturcaksiniz dedi. Eşimde bana böyle konuştu ve kabul ettim. Tabi sonra herkese anlata anlata bi kaldı "evimi onlara verdim, evimin balkonunu özledim, yok evimin bilmem nesini çok arıyom" fln hep başıma kakar gibi konuştu. Bu yüzden ne evime ne evliliğime alışamadım hep emanetmiş gibi hissettim. En sonunda dayanamayıp eşime ev alalım annen buraya geri gelsin dedim. Eşim kabul etti kredi çektik ev aldık ikimizde çalışıyoruz tabi. Kv evine geri döndü ve bana bu evi ben hakkettim döndüm dolaştım ben geldim dedi. Eşimede kiraya vereceğim parayı artık sana vericem demiş oda biraz geçim sıkıntısı çektiğimiz için kabul etmiş.
Sonra herkese oğluma ev aldım diye anlatmaya başladı. Eşime kızdım alma para annenden biz idare ediyoruz dedim almadı.

Neyse sonra bebeğimiz oldu. Kv bebeğim için para veriyor benim gözüme soka soka yok zahmet etme diyorum al al diyor. Madem eşime ver neden bana zorla tutuşturuyor. Sürekli param var param var alirim yaparim diye konuşuyor. Bize mutfak alışverişi yapmak istiyormuş eşime söylemiş gerek yok dedim. Kaç gün onu dillendirdi alışveriş yapıp gelcem size diye diye. Almış markete eşimi çağırdı gel taşıyamıyorum diye. Aldılar geldiler. Ben ne zahmet ettin diyorum param var aldım diyor keşke şunuda alsaydım bunuda alsaydım diyip durdu gidene kadar.

Daha neler neler var ama çok uzatmak istemiyorum nasıl biri olduğunu az çok anlamışsinizdir. Sürekli param var param diye övünüp yaptığı herseyi aldığı herseyi yedi sülaleye anlatan biri. Param var dedigide rahmetli kp den kalan maaş yani.

Bende çalışıyorum ama hiç görmüyor hep eşime oğlum sen calisiyon ben maaş aliyom hersey yaparız aliriz diyip duruyor.

Çok sıkıldım bu durumdan eşimle konuştum ama değişen bisey yok kendisi biraz pasif biri banada bisey demiyor onada. Artık çok sinirlerim bozuluyor parasınıda kendisinide istemiyorum. Görgüsüz mü sonradan görme mi anlamadım. Benim ailemde neler neler alıyor yapıyor ama ne kimse bilir nede duyar. Biz böyle gördük. Evlilik çok zor normalde muhatap dahi olmayacağım insanla mecburen muhatap olmak çok zor.

Ben bu insanlarla nasıl geçinecegim a dostlar nasıl davranayim bu kadına

Bide aliyo aliyo sonra param.bitti diye eşimden para istiyor arkadaşlar bunu atlamisim
Eşinizle aranızda bir sorun yoksa hiç kafaya takmayın.Alsın,konuşsun dursun😄.

Aynı benim kvalidenin bir üst segmenti hiç olmazsa zorla yapıyor, bizimki olmayan yapmadığı halde yaptım diyor,yapmak zorunda asla değil çok şükür bende eşimde çalışıyoruz ancak olmayan şeyi var göstermek çok basit .
Bizimki de çocuklara birşey aldığı zaman yüzbin defa babanneniz aldı diye söylüyor.Eskiden çok sinir olurdum ama artık takmıyorum😂.

Bizimki de çocuklara birşey aldığı zaman yüzbin defa babanneniz aldı diye söylüyor.Eskiden çok sinir olurdum ama artık takmıyorum😂.
Aynen ya kılı kırk yarar yapar , yaptığınida suyu çıkana dek anlatır 😂 ama karşı tarafın yaptıkları asla göze söze gelmez . İyi ki onların kızları değiliz :işsiz:

Aynen ya kılı kırk yarar yapar , yaptığınida suyu çıkana dek anlatır 😂 ama karşı tarafın yaptıkları asla göze söze gelmez . İyi ki onların kızların değiliz :işsiz:
Hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi sanki😂,valla yeni evliyken çok zoruma gidiyordu,artık alıştım.Eşim bırak alsın,yapsın,parası var nasıl olsa diyor😂.

Aynı benim kvalidenin bir üst segmenti hiç olmazsa zorla yapıyor, bizimki olmayan yapmadığı halde yaptım diyor,yapmak zorunda asla değil çok şükür bende eşimde çalışıyoruz ancak olmayan şeyi var göstermek çok bayağı .
Benimkide 1 yapsa 1000 yaptım der öyle bi tür

Hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi sanki😂,valla yeni evliyken çok zoruma gidiyordu,artık alıştım.Eşim bırak alsın,yapsın,parası var nasıl olsa diyor😂.
Ben çok daha acılı halleriyle karsilastigim için konu sahibi arkadaşa boşver ,sen söylemiyorsun al diye naparsa yapsın cidden . 😂 Takmayacaksin bende çok uzun süreli evli değilim ama gerçekten tuhaf insanlar

Esinizin bu durumda birsey yapacagini zannetmiyorum. Siz duruma el atacaksiniz. Sahsen bir kurusunu, hediye olarak bile getirse kabul etmem. Nedeninu sorsa da nedeninu yüzüne söylerim. Kimse "yaptim" diyebilmek icin birsey vermesin. Ben böyle seylere cok dikkat ederim. Heleki bu tip insanlardan gram birsey almam. Torununa da almasin. Yarin tutup " bubu da ben dogurdum" deme ihtimali yüksek

Benimkide 1 yapsa 1000 yaptım der öyle bi tür
O zaman ben sana başıma geleni anlatayım 😂 sus , bunlar tutturdular yemek odası alicaz nişanlı iken ve ben istemedim gerek yok dedim ,beni konu mankeni gibi götürdüler kendileri (eşim ve annesi ) beğenip aldılar , sonra o yemek odası düğünden 1 sene sonra 100 TL bile ödenmeden kapıma mağaza tarafından icra tebligatı geldi şok oldum ve ben ödemiş oldum 😏 hem istemedigim halde aldılar hem begemedigim şeyi hemde ben toptan parayı ödedim ve üzüntüsü stresi .

Aman boşver 😏 benim kvalide hastanede ameliyat olup yattığımda benim ile kendisinin maaşını oturup kıyas yaptı düşün . O yüzden insan böyle tuhaf şeylere alissada yenisi ekleniyo ,en iyisi takmamak
Ben zamanında çok taktım ama baktım sağlığımdan olmaya başlıyorum,artık kralı gelse takmam.Kendileri çalıp oynasınlar🤣.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X