- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.691
- 88
- Konu Sahibi yeniAnne99
-
Görücü usulünden ne anladığımıza göre de değişir bence.Görücü usulü evlenmiş birinin “Çocuğa ana baba adı koymak nedir ya hangi devirde yaşıyoruz?” demesi??
Cunku pasif ve umursamaz esinin kendisini hic kirmayacagini dusunuyordu ama yanildi. Bu ofkenin sebebi asil oGörücü usulü evlenmiş birinin “Çocuğa ana baba adı koymak nedir ya hangi devirde yaşıyoruz?” demesi??
Görücü usulünün çeşitleri mi var ayol herkes aynı şeyi anlar herhaldeGörücü usulünden ne anladığımıza göre de değişir bence.
Maddi manevi rahatım demiş bak, demekki aracı olan kişi sessiz sakin zengin bu oğlanı kaçırma dediCunku pasif ve umursamaz esinin kendisini hic kirmayacagini dusunuyordu ama yanildi. Bu ofkenin sebebi asil o
tanışma şekli farklı olabilir yine bi nişan tanıma evresinden geçiliyor. Yani hoop aileler uygun gördü evleniyoruz modu yokki.Görücü usulünün çeşitleri mi var ayol herkes aynı şeyi anlar herhalde
Yok tmm da, konu sahibi gelenekci bir aile ve dunya gorusune sahip ki gorucu usulu evlenmis ama bebegine kv kp adi koymaya “bu devirde boyle sey mi olur” diyor. Yani hani gelenekciydi? İsine gelen konularda demek ki demek istemis arwentanışma şekli farklı olabilir yine bi nişan tanıma evresinden geçiliyor. Yani hoop aileler uygun gördü evleniyoruz modu yokki.
MuhtemelenMaddi manevi rahatım demiş bak, demekki aracı olan kişi sessiz sakin zengin bu oğlanı kaçırma dedi
Yani ben de baya gelenekselci bi aileye sahibim. Ama isim konusunda teklif dahi edemez kimse. Yani gelenekselci olmakla alakalı bir konu değilki. Ha ben de görücü usulü evlendim buarada. Karşındaki insanın hareketlerini akıl süzgecinden geçirmiyorsan nasıl tanışırsan tanış. Bi ortamda tanışıp aşık olduğun kişi de anamın adı diye tutturabilir.Yok tmm da, konu sahibi gelenekci bir aile ve dunya gorusune sahip ki gorucu usulu evlenmis ama bebegine kv kp adi koymaya “bu devirde boyle sey mi olur” diyor. Yani hani gelenekciydi? İsine gelen konularda demek ki demek istemis arwen
Ben gelenekci degilim ama ogullarimin gobek adlari babalarin adlari. Ama genelleme yapacak olursak bu secim gelenekci ailelerde cok daha sik rastlanir. Bir de istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama gorucu usulunde kv gelin adayi bakarken disini gecirebilecegini seciyor genelde. Simdi de onu yapmaya calisiyor isteYani ben de baya gelenekselci bi aileye sahibim. Ama isim konusunda teklif dahi edemez kimse. Yani gelenekselci olmakla alakalı bir konu değilki. Ha ben de görücü usulü evlendim buarada. Karşındaki insanın hareketlerini akıl süzgecinden geçirmiyorsan nasıl tanışırsan tanış. Bi ortamda tanışıp aşık olduğun kişi de anamın adı diye tutturabilir.
Görücü usulü tanıştırılınca karşı tarafı tanımaya çalışmayıp tavsiye eden aracı olan artık her kimse onun söylemleriyle hareket ettiyse o da konu sahibinin sorunu ne diyelim. Ama cidden sorun ettiği şeyler pek sorun değil. Ya da başta sorun olmaz sanmış ama batmış zamanla.Ben gelenekci degilim ama ogullarimin gobek adlari babalarin adlari. Ama genelleme yapacak olursak bu secim gelenekci ailelerde cok daha sik rastlanir. Bir de istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama gorucu usulunde kv gelin adayi bakarken disini gecirebilecegini seciyor genelde. Simdi de onu yapmaya calisiyor iste
Heh iste konu sahibi istemis ama aile konu sahibini sonradan istememis zaten. Kendi deyimiyle “killik” yapmislarGörücü usulü tanıştırılınca karşı tarafı tanımaya çalışmayıp tavsiye eden aracı olan artık her kimse onun söylemleriyle hareket ettiyse o da konu sahibinin sorunu ne diyelim. Ama cidden sorun ettiği şeyler pek sorun değil. Ya da başta sorun olmaz sanmış ama batmış zamanla.
Çok doğru hatta genelde bu kişiler köylüleri falan olur ki özellikle aileye bakarlar. Aile biraz mulayim her şeye tamam diyen tipler olursa bitti. Yoksa çevrelerinde baska insanlar mı yokBen gelenekci degilim ama ogullarimin gobek adlari babalarin adlari. Ama genelleme yapacak olursak bu secim gelenekci ailelerde cok daha sik rastlanir. Bir de istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama gorucu usulunde kv gelin adayi bakarken disini gecirebilecegini seciyor genelde. Simdi de onu yapmaya calisiyor iste
Anneci kocayi mukemmel buluyor sanirim konu sahibiŞunu söylemeden de geçemeyeceğim bu kocalar hem nasıl bu kadar harika mükemmel olağanüstü olup hem anneci oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?