Kv Sorunu 1.5 senelik evliyim.

Kendisi beğene beğene aldığı geline de ne eziyetler eden kayınvalideler gördü bu gözler

askdlflfşşg kk kadınlarının idrak edemediği nokta kocan mükemmel olsa sorunlu kayınvalideyi takmazsın bacım
Ben deni anliyorum ve ayni fikirdeyim zaten sadece konu sahibi de anlasin diye alt yazi geciyoruz olaya

Ben deni anliyorum ve ayni fikirdeyim zaten sadece konu sahibi de anlasin diye alt yazi geciyoruz olaya
Aynen aklın yolu bir ama işte olan olmuş bu gelin kayınvalidesine zıt gitmiş belki de kadın da aynı şekilde. Ama anlar mı bilmiyorum. Böyleleri çok uzun bi zaman kocişine toz kondurmamayı seçiyor

Bu arada hitabım konu sahibineydi. Senin bu konuyu böyle düşünecek kadar akıllı bi gadın olduğunun farkındayım

Aynen aklın yolu bir ama işte olan olmuş bu gelin kayınvalidesine zıt gitmiş belki de kadın da aynı şekilde. Ama anlar mı bilmiyorum. Böyleleri çok uzun bi zaman kocişine toz kondurmamayı seçiyor

Bu arada hitabım konu sahibineydi. Senin bu konuyu böyle düşünecek kadar akıllı bi gadın olduğunun farkındayım
Biz birbirimizi anliyoruz canim oglak kadini, umarim konu sahibi de anlar

Ben görücü evliliğine sıcak bakamıyorum bu yüzden.Geleneklerden kopamiyorlar. Gerçi severek evlenince de bu durumlar oluyor.

Emzik neden şimdiden konu oldu??bnde hamileyim emzik alacağım.cok mu zararlı acaba

Bir lafımı ikiletmez.
Eşimi seviyorum. O da beni çok seviyor.
Eşim de biliyor bazen laf vuruyor annesine
Ona biz tavşan kaç tazı tut diyoruz. Karıcım sen haklısın annecim sen de haklısın deyip sıyrılırlar aradan. Ne annesini küstürsün ne de karısının dırdırını çeksin. Eş ailesi, kayınvalideler hiç bir zaman sorunun kaynağı değiller, sorun anam anam diyen kocalarda.

Sizi bu kadar çok seven adam annesine sadece iki cümle kurar ve geri çekilir. Kayınvalidenin sizden çekindiği falan yok boşuna hayale kapılmayın, kaale almıyor sizi. Arkasında oğlu var, iş oralara varırsa oğluna güveniyor. Çocuğunuza heves ederek yapacağınız odayı hemen iptal ettirmişler eşinize. Niye sizin istediğiniz olmamış? Bebek doğunca o odaya yerleşip sizde kalacaklar bir süre. Gidin sorun eşinize öğrenin ne konuşmuşlar aralarında. Eşiniz çocuğa annesinin-babasının ismini göbek adı olsa bile koyacak, emzik verilmesine de mık diyemeyecek.

Sizin ailenizde böyle şeyler yoktur, anne babanız böyle değildir ama eşinizin ailesi böyleler. Tanıyarak vakit geçirerek evlenseydiniz belki fark ederdiniz huylarını. Kendiniz yazdınız çok anneci babacı diye. Böyle olduklarını bilerek yine de evlenmişsiniz.

Bir insanı, sadece size olan davranışlarına bakarak tanıyamazsınız. Bunun için bulunduğu ortama ve ortamdaki kişilere nasıl davrandığına da bakmalısınız. Saygı yoksa isteyen istediği kadar seviyorum desin.

Ağzınla kuş da tutsan kayınvalide olacaksın, şimdiden alış. Bu işin doğası bu. Zaten o zamana evlilik kurumu ne kadar kalır onu da bilemeyiz. Ben de oğlan anasıyım
Ama şimdi Allah var . Sizden gizli emzik verecem demiş buna da kıl olunmaz mi. Bu arada ben de erkek annesi olacağım ama olsun

off maalesef ben de çok üzülerek böyle düşünüyorum. Keşke bunları farketmeden anne olmasaydınız. Benim fikrimce yapabileceğiniz tek şey eşinize kartları açık oynayarak her şeyi tek tek anlatmak. Muhtemelen ben bana bak X ben artık annenin müdahalelerinden bezdim beni hamile halimle çileden çıkarmayın elin kızını kendinize oyuncak diye mi aldınız yaa bu çocuğun odası olacak babaannesi de ağzına asla emzik sürmeyecek vs derdim sonrasında işine gelmezse gitsin anasıyla yaşasın hiç değilse çocuğunuz sorunlu bir ailede büyümez babaanne olaylara dahil oldukça maalesef sorunlarınız da büyüyecek

Kayinvalidenin ne dediginin hic onemi yok. Onemli olan eşinin ne yaptigi. Ben de sirf dogumdan sonra gelip kalmak ister diye sirf bunu kafaya taktigimdan hamileligim boyunca kadindan ayri bi nefret etmistim. Eşine karsi cok net tavir koyman lazim. Evi zaten yakin gelip kalamaz bebek ve lohisa sagligi icin uygun değil ben stres olurum diyeceksin. Gelir de sütümü keserse gorursun diyeceksin. Ben boyle cok net konuştum, annen gelip kalmayacak dedim, 5 saatlik yoldan gelip o vece kalip ertesi sabah gittiler. Sen lafindan donmezsen zorla da olsa dinleyecekler sözünü

Haklı oldukları konu, oda için gerçekten erken. Beşikte yatacak doğunca, şimdiden oda yapmak gereksiz. 3-4 yaşında kendisi beğenip seçebilir odayı. Biz öyle yapmıştık.
Emzik konusunda, anne istemiyorsa gizli gizli vermek yanlış. Ama emzik asla almasın diye düşünmeyin. Uzun süre 2 yaşından sonra emzik emmesi damak şeklini bozabileceğini söylüyor doktorlar. Benim oğlum kolunu emiyor, emzik vermeye çalıştık kabul etmedi, keşke emzik emseydi bıraktırması daha kolay olurdu.

Kayınvalideniz ne derse desin siz bildiginizi okuyun, oda yapmak istiyorsanız yapın, elinizi mi tutacak. K.valideler konuşur konuşur bakar ki kimse kaale almiyor sonra susar. Benim kendi annem k.validemden fazla karışır bana, 3. Çocuğumu büyütüyorum hala şöyle yap böyle yap altını alırken bile konuşuyor, annem k.validem olsa çekemem valla. Anne artık sus diyorum, söylemeyim diyorum ama yine duramıyorum diyor aslında k.valide olduğu için insanın gözüne daha çok batıyor ona da bir anneniz olarak önyargısız olarak bakarsanız böyle sinir stres olmazsınız

Dogumda senin annen kalmali .onlarin yanindayken soyle benim anneme ihtiyacim olacak de.onlarinda evi yakinsa gelirler zaten sıksık.o cocugun annesi sensin

Heh kesinlikle böyle. O satır satır güzellenen eşin aslında anasının memesinden kopamamış herifin teki. Kendi aklı fikri beyni yok anası ne derse onu yapıyor. Konu sahibi sen de ay kv kv diyosun, sorun senin pısırık kocan. Övülecek bir adam da değil. Öğretmen olarak izne ayrılman da iyi olmuş daha “yalnız” yerine “yanlız” yazıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…