Kv Sorunu 1.5 senelik evliyim.

Nasıl ilk olabilir. Şoklar içindeyim . Öyle çok şahit oldum ki. En çok kendi kvde de, dondurucu alırım alır, bulaşık makinesi alırım alır, halı alırım alır, en bombası, enson kilo verdim, oda verdi. Ay bu delilik resmen.

Konu sahibesi, en büyük sorun eşiniz. Onu bı hizaya sokun önce. Yoksa harcar sizi. Değer vermiyor... Dikkat edin. Kaybetme korkusu yok

Siz görücü evlenmişsiniz.
Eşinizle birbirinizi bularak değil kayınvaliden olmasa evlenemezdiniz bir de böyle düşün..
Görücü evlenen erkek zaten başta anacı babacı hayatının en büyük kararını bile ailesi vermiş gerisi boş.
O bebeğin adı kayınvalidenin ismi olmazsa her iddiaya girerim.. şimdiden çok net çizgi çekmelisin yoksa bir süprizle karşılaşırsın kimlik çıkarmaya baba tek gidiyor sizin hiçbir hükmünüz olmuyor maalesef

Bende de var dondurucu hali falan. Sizi mi kiskandim acaba

Ayy bana kayinvalide demeyin nolur benim yuvamız bile bile yıktı seytan pislik deccal

Eğer susmaya ve tepki vermemeye devam ederseniz lohusalikta daha beter çıldırtacaklar, uzun kalmasına müsaade etmeyin, açıkça kv ye duygularınızı belirtin , eşinize de susmayın gerektiği yerde sınır cizin, siz eşinizle kötü olmamak için sustukça daha kötü hallere geleceksiniz, ben 4 yıllık evlilik tecrübemle size diyeyim mesafeli ve sınırlı olun , eşinizi de karşınıza alıp herseyi açık yüreklilikle konuşun, ve de oda yapmanıza vb hiçbirşeye kv 'yi karıştırmayın, ismini falan da koymayin iyice tepenize çıkar, bu konularda susan ve idare eden kişiler kaybediyor, binlerce örneğini gördüm, ben de öğretmenim ve yeni evliyken çok çektirdiler bana taki ben sınır koyup kendi kurallarıma göre davrandım o zaman düzeldi, pasif olursanız bebeğinize ve kendinize yazık edersiniz ...

Siz 99 doğumlu musunuz? 1,5 senelik evlilik görücü usulü, üstüne 4 aylık gebelik. Hangi devirdeyiz yazmanız ilginç geldi o yüzden. Görücü usulünde ailelerin birbirine denk olmasına dikkat edilir aslında. İş eşinizde bitiyor o dengeyi kuracak. Siz de aman ayıp olur falan diye susmayın

Asla gelenekselci değilim arkadaşlar tanıştırdı evlendim, bu durumda görücü usulü evlendim diye ben de mi gelenekselciyim ? Bazen burdaki kadınları anlayamıyorum sanki salt eleştirmek için yazıyorlar , ayrıca konu sahibi muhafazakar diye bu eleştirilere maruz kaldığını düşünüyorum, burda kayınvalidesini döven gelinlere bile daha insaflı yaklaşanlar nedense bu konuda sivrilmişler, ayrıca geleneksel insan anne baba ismi koyacak diye bir şey de yok , hatta modern takılan insanlarda da bu isim muhabbetleri geçiyor ve ismi koyuyorlar da , konu ne geleneselcilik ne de modernite ile ilgili mevzu başka, burda bazı kesim muhafazakar birini gördü mü hemen saldırıyor, bu gerçekten hiç hoş değil! Ben hem bir eğitmen hem de bir kadın olarak asla hoş göremiyorum bu ayrımı...

Eşinize bile bu konularda sınır koyup konuşturmayin, eşiniz düzelirse hepsi düzelir, en büyük sorun eşiniz belli ki o da sınır çizemiyor , siz hepsine sınır çizin başlarda kabullenmeyecekler ama bakacaktır hır gür düşmanlık oluyor yakanızdan düşecekler zamanla , eşinizle kötü olmayı göze alarak mesafeli ve sınırlı olmayı öğrenecek ve öğreteceksiniz başka çareniz yok

Görücü usulü evlendiyseniz her şey olabilirsiniz eşinizle birbirinizi sevmiyorsunuz bir kere, ondan incelik hassasiyet bekleyemezsiniz, eşinizin ailesine ses çıkaramazsınız, her şeye evet demek zorundasınız falan çünkü neden görücü usulü evlenmişsiniz. Buradakilerin görücü usulü deyince aklına gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…