Kv sorunu

Eşime söylerim önce bana böyle böyle yapıyor kırılıyorum ona .Bak sen söyle ona yapmasın diye.Eşimde aman idare et koca kadına yapma mı diyeyim ,o bizim büyüğümüz der.Konu kapanır :63:

ben hiç eşime söylemedim. hep uygun bir dille hoşlanmadığım şeyleri kayınvalideme söyledim o da ben de hoşlanmadığı şeyleri zaman zaman söyledi. eğer iletişiminiz iyi ise onu direk olarak suçlamadan nabza göre şerbet vererek söyleyebilirsiniz.

En son 4 ay önce bir daha annenlerle güne girmeyecegim demiştim oda ilk defa annemden şikayet ettin dedi. Israr kıyamet güne soktular kızım yerinde durmadigi için girmek zaten istemiyordum ısrar edince girdim.

Kuran okuyacaklardi çocuklar diğer odada güzelce oynuyorlar sesleri çıkmıyor. Bana git sen çocuğa bak dedi herkesin çocuğu var sonuçta bir benim yok.

Kalktim gittim diğer odaya bir daha da yanlarına gitmedim. Evden dışarı iki insan yüzü görelim diye çıkıyoruz bir odada çocuğum ile olacaksam neden bir daha gideyim. O gün oldu gün parasını veririm gitmem bitsin zaten bir daha tövbe.

Back
X