kv sorunu

Biliyorum canım bak benim en büyük sorunum ben anneme bile sevgimi belli edemem pyşe sarılıp opemem kişilik meselesi kv benden bunları beklememeli biliyor sevgimi gostermediğimi ama yine arada çabalıyorum sora geri tepiyo benden ilgi bekliyo ama şu şekilde herkes bana ilgi gostersin ama ben kimseye gosteremem

İletişim çok önemli. Konuşman lazım, konuşmak istemiyorum deyip çekilirsen olmaz.
Sevgi illa sarılarak öperek belli edilmez. Ben de çok hoşlanmam fazla temastan. Ama görümcelerimi her gün ararım, sık sık giderim. Dertlerini dinlerim, eğlendiririm onları arada. Eşimle ilgili bişey olduğunda danışırım, programlarımıza onları da dahil ederim zaman zaman. İlgi budur, sarılıp öpmek değil.

Ve asla eşime ailesiyle ilgili şikayette bulunmam. Benim de kızdığım, kırıldığım zamnlar oluyor. Ama bunu konunun muhatabı ile konuşarak çözüyorum.

Gorumcelerin sana ayak uyduruyorlarmı peki yada diyelim gittiğin ortama onu veya kv goturdun oryama ayak uyduruyomu yok sa benim kv gibi surat asıp konuşmayıp oturuyor mu bide habire hastayım oram ağrıyo buram ağrıyo deyip duruyomu

Kayınvalidem yok malesef, iki görümcem var onun yerine ama yaşları büyük. Biri dünya şekeri bir insan, her zaman neşeli. Diğeri huysuz, somurtuk bir hatun. Genelde hiç bişeyden memnun olmaz. Ama ben ikisini de severim. Önemli olan insanları olduğu gibi kabul etmek. Kişiliklerini değiştiremeyeceğimize göre kabullenmekten başka çaremiz yok.

Haklısın çok haklısın o zaman olaya şurdan başlamam gerek sanırım duzeltemediğime ve duzelmiyceğine gore onu öyle kabul etmeye çalışmam

Dul olmasıyla kıskanması ne alaka? Burda eşinden boşanmış ya da eşi vefat etmiş bayanlar var. Ne kadar kırıcı bi cümle farkında mısınız?

canım anlattığın eyin bir benzerini ben yaşadım.Kv den akıllı bir kadın değil kendince akıllı geçiniyor,iyi görünüp alttan alttan yapıyor yapacağını.
Bende senin gibi aylarca ağladım,annem sakinleştirdi sürekli.Sonra bende oluruna bıraktım sinir olsamda eşime söylemedim.Sonunda öyle kudurdular ve elime koz verdiler kii.yine sustum ama yaptıklarını eşim öğrendi sonradan şimdi kendi istemiyo görüşmemi.Evimin huzurunu bozuyo diyip gitmiyo.
Annenin dediğini yap güzelim ,kalbini temiz tut inan onlarında elleri ayakları dolaşıyor sonunda.
Burada neler okudum en azından hakaret etmiyor seninkide benimkide..Eşin için bir müddet sus bak bakalım neler oluyor
ben aylarca ağladım kendime zarar vermekten başka bişey yapmadım,takmıyormuş gibi görün.varsın herkes kötü bilsin sizi boşver

Dul olmasıyla kıskanması ne alaka? Burda eşinden boşanmış bayanlar var. Ne kadar kırıcı bi cümle farkında mısınız?
Kotu niyetli bir şekilde soylemedim bunu canım yani doğal olarak yapmak istediği bir.çok şeyi yapamadı ve kendi ağzı ile dile getiriyor kv genç kadın yaşlı filan değil kıskançlık ile dul olmasını aynı kefeye koymadım yanlış anlaşılmasını istemem kişilik olarak kıskanç demek istedim

Haklısın çok haklısın o zaman olaya şurdan başlamam gerek sanırım duzeltemediğime ve duzelmiyceğine gore onu öyle kabul etmeye çalışmam
Aynen öyle. Bak biz genciz, bazı kötü yönlerimizi törpüleyebilirz, kötü huylarımızı, davranışlarımızı değiştirebiliriz eğer istersek. Ama 50-60 yaşında bir insan için bu mümkün değil. Bunu kabullendikten sonra gerisi gelir.

Teşekkür ederim sana hakikaten burdan başlayabilrim ofkeden insan çoğu şeyi gormuyo

Haha aynısını kV benden de bekler Teyzem var bitane konu acmıştım hatta gelini sarılır öper bigün dedim ben de onlar gibi sevmeden yapmacık davranmami istiyorsan yapayım ama ben seni gerçekten annem gibi seviyorum inan bana böylesi bizim için daha iyi duyma onları dinleme bile sözüme geldi artık söylemiyor ben de o hastalandikca ya da morali bozuksa yapmaya çalışıyorum gönlünü etmek adına o bile yetiyor sen olmasan ben olmazdım diyor belki de sen o huyunu birazcık torpuleyebilirsin canım denesen en azindan

Ne gibi mesela canım benim yani sevgimi belli etme konusunda mı

Ne gibi mesela canım benim yani sevgimi belli etme konusunda mı
Evet canım evine gittiğinde sana geldiğinde hosgeldin derken sarilabilirsin öyle yapmacık değil ama sarilmasan da öp yanaklarindan ellerinden büyük neticede gulumsemen bile yetecektir ilk zamanlar altında bişey arar muhakkak birdenbire niye değişti diye ama azar azar yap çaktırmadan sohbet etmeye çalış yemekler yapın birlikte esin de mutlu olacaktır eminim inş iyi haberlerini alırız canım geri dönüşümü güzel olur inş anne ben şu yemeği bilmiyorum sen çok güzel yapıyorsun ogretirmisin falan derken kaynasirsiniz muhakkak

Canım kayınvalidenin samimiyene güvenmemekte haklsın.Aynı sorunları bende yaşıyorum.Üstelik bana nasihat edecek annem yok.Vefat edeli uzun zaman oluyor.Sakin olmaya çalış içinden dualar oku, birşey derse he he de geç bence.Hiç üstünde durma laflarının.Bir ara bende senin gibiydim her lafını takıyordum.Sinirden ellerim titriyordu.Şimdi daha iyiyim.Ben nişanlıyım, üstelik okuyorum.Okurken evleneceğiz.Herşeye karışıyor...aşırı kıskanç.Düğün tarihine bile bensiz karar veriliyor.Her olayda kendisini düşünüyor bencil.Sözde bana da hep kızım diyor ama işte hep lafta.Arada bir de lafını esirgeme, kezdini ezdirmediğini göster ona bence.

Allah yardimcin olsun canım anlamayan insanla çok zor inş aranız düzelir sen de tepki vermeyerek en doğrusunu yapıyorsun ama mesafe koymamaya dikkat et ki aranizda asılmaz duvarlar olmasin kendini yıpratma annen için de mekanı cennet olur ins

Amin canım, sağol.Araya mesafe koymak her zaman iyidir.O beni kızı gibi görmedikçe benim için de kendisi hep kaynana.Zaten hep kaynanalık yapma çabasında.Bazen beni sahipsiz görüp laf ettiğinde (hani annem yok ya) kendimi tutamayıp cevap veriyorum.Bu yüzden beni ezmeye kalktığında sonuna kadar savunuyorum canım kendimi.Ama bir süredir kendisini Allaha havale ediyorum.Dışımdan he he diyerek geçiyorum, içimden Allaha havale ediyorum.Sende öyle yapmalısın, sakin olmaya çalış, zaten samimiyetsiz ve kıskançsa sen sinir olup üzüldükçe mutlu olur.Kızsan bile belli etme.Daha çok bozulur.

Ne yazık dimi daha çok annelik yapması gerekirken ki sizin bi yaniniz hep yalnız insanları anlamak zor senin durumuna bişey diyemem canım anlattiklarina göre biraz merhametsiz duruyor Allah ıslah etsin inş tek söylemek istediğim kendin için annen için yıpratma kendini üzme kimse için. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…