• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunu!!!!!

bı ara kıbrıs ıcın ucak bıletlerıne bakıyodu.tatıle gıdıcez kızımıda alup dedı.ben de kızımı gonderemem kusura bakmayın sıze ıyı tatıller dedım.sen ısteyken goturuum bende haberın mı olacak dedı
Ne sinir kadın ya:KK62:

Bence bu kadar sessiz kalma en azindan sakayla karisik birseyler soyle torun sevilir ama bu kadarda abartilmaz

iznin varsa biraz izin kullan..
evdekilere eşinde dahil herkese ''istifa ettim'' de..
sen işteyken götürürüm, sen işteyken şöyle yaparım böyle yaparım diyen kaynananın surat ifadesini bi gör :KK48:
artık işim falan yok, kızımla yalnız ben ilgilenicem de..
tepkiye bak bakalım..
sonra istifam kabul edilmemiş dersin, arkadaşlar ikna etti dersin, yada direk şaka yaptığını söylersin..
ama iznin boyunca işi bıraktığın gerçeğini yaşasınlar bi :KK53:

selam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen :KK43:
Bence sen kv ile konuş gerekirse çocuğu göstermem falan de eğer böyle devam edeceksen diye benim kv kızı yok iki oğlu var benim kızımı istedi o benim kızım falan diyordu tepki gösterdim vermem dedim Saçmalığı bak ya hiç kimse kusura bakmasın dedim o benim kızım kimseye doğurmadim

iznin varsa biraz izin kullan..
evdekilere eşinde dahil herkese ''istifa ettim'' de..
sen işteyken götürürüm, sen işteyken şöyle yaparım böyle yaparım diyen kaynananın surat ifadesini bi gör :KK48:
artık işim falan yok, kızımla yalnız ben ilgilenicem de..
tepkiye bak bakalım..
sonra istifam kabul edilmemiş dersin, arkadaşlar ikna etti dersin, yada direk şaka yaptığını söylersin..
ama iznin boyunca işi bıraktığın gerçeğini yaşasınlar bi :KK53:
ıstıfa ettım canım ıhbar suremı calısıyorum

bı ara kıbrıs ıcın ucak bıletlerıne bakıyodu.tatıle gıdıcez kızımıda alup dedı.ben de kızımı gonderemem kusura bakmayın sıze ıyı tatıller dedım.sen ısteyken goturuum bende haberın mı olacak dedı

Babaannesi falan demem "öyle bir şeye kalkıştığın gün anında polise gider çocuğumu kaçırdılar diye şikayet ederim, bir daha da yüzünü göremezsiniz" de sende o zaman :KK12: Sevgi de bi yere kadar bu kadarı bildiğin hastalık boyutu.

ıstıfa ettım canım ıhbar suremı calısıyorum
ekonomik olarak zorlanmayacaksanız, çocuğunu o kadından kurtarmak adına en doğrusunu yapmışsın..
Allah bağışlarsa bende hamileyim, izin bitince kayınvalidem bakacak..
allah razı olsun iyi kadındır, ama derlerya torun başka diye..
ben şimdiden yerini yapıyorum, bazen muhabbetini açıyorum, arkadaşlarımın başına gelmiş gibi anlatıyorum..
''anne varya bi arkdaşımın bebeğine kaynvalidesi bakıyo, yazık kadın haftasonuda vermiyomuş, düşünsene kadın kendine anne dedirtiyomuş falan Allah korusun anne boşanma sebebi'' gibi :KK48:

ay çok sinir bozucu ya sende saygısızlık et artık ona karşı hakketmiş alıcam gidicem haberinmi olacak nedemek psikolojik sorunları var sanırım kv.

selam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen :KK43:

ha ha manyağa bak:KK57::KK57::KK57:

sanki çocuk değil de bir eşya istiyor

selam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen :KK43:[/QUOT
canım seninle aynı durumdaydım benim eşimde tek çocuk aynısını kv de bana yapmaya çalışı sonra bende karşısında susmadım konuştum kavga dövüş ne ararsan oldu ama şimdi benden habersiz adım dahi atamaz kv tabi kızım yanındayken
başka zaman beni ilgilendirmez eşimde annesini biliyor ama işlerine annelerne laf sölemek gelmiyor tek yapman gereken konuşmak asla sessiz kalma o öle dedikçe sen doğru olanı söle sana anne diyemez onun bii tek annesi var oda benim vs..
eğer sen çok çocuk istiyorsan bi tanede sen yap falan de
ilk zamanlar zor olacak ama oda alışacak ha çok çalışman gerekmiyorsa çalışma çünkü olan sana ve bebişine

ayy kıyamam ben o babaanneye gerçekten seviyor demek ki bence korkmayın bir şey yapmaz ancak gerçekten psikolojisi bozulmuş kendini annesi zannediyor şimdi akşamları felan ayrı kalınca uyuyamıyordur onun için de zor bir psikologdan yardım alsın bence

Benim babannemde boyleydi. Kuzenlerime bakti diye kendine anne dedirtti ve koca koca insanlar ona hala anne diyorlar ve annelerini cocukken o kadarda sevmezlerdi. Aman dikkat edin. Akillari baslarina geldi ama yas 20 olunca. Ergenlik donemlerindede annelerine asi oldular..aman dikkat

merak etme sen nekadar annenim desede çocuk gerçek annesini bilir.. bırak eglensin kendi çapında..
bidaha söylerse bize ver die sende çok istiyorsan kendin bir çocuk yap de..

Bildiğim kadarıyla çocuğun bir başkasına anne-baba dedirtilmesi pedagojik olarak hiç önerilmiyor (Anne-baba vefat etmiş bile olsa).
Eşinle bu şekilde konuşabilirsin, sonuçta uzmanlar bu durumu sakıncalı görüyorlar desen belki kendini ortaya atmadan aklına girebilirsin.
Bir de bu tarz konuları okuyunca kendimden şüphe ediyorum, ben mi çok sertim acaba diye, eşim kayınvalidem oğlum hakkında bu tarz yorumlara cesaret bile edemezler., bir bakışım yeter :)

Bence sen kv ile konuş gerekirse çocuğu göstermem falan de eğer böyle devam edeceksen diye benim kv kızı yok iki oğlu var benim kızımı istedi o benim kızım falan diyordu tepki gösterdim vermem dedim Saçmalığı bak ya hiç kimse kusura bakmasın dedim o benim kızım kimseye doğurmadim
aynı seylerı soyledım.canımı verırım cocugumu vermem.bakamayacagım cocugu dogurmazdım zaten dedım.

merak etme sen nekadar annenim desede çocuk gerçek annesini bilir.. bırak eglensin kendi çapında..
bidaha söylerse bize ver die sende çok istiyorsan kendin bir çocuk yap de..
ıstemısler canım ama olmamıs bı daha.oyle dıyemıyorum o yuzden. :(

Bildiğim kadarıyla çocuğun bir başkasına anne-baba dedirtilmesi pedagojik olarak hiç önerilmiyor (Anne-baba vefat etmiş bile olsa).
Eşinle bu şekilde konuşabilirsin, sonuçta uzmanlar bu durumu sakıncalı görüyorlar desen belki kendini ortaya atmadan aklına girebilirsin.
Bir de bu tarz konuları okuyunca kendimden şüphe ediyorum, ben mi çok sertim acaba diye, eşim kayınvalidem oğlum hakkında bu tarz yorumlara cesaret bile edemezler., bir bakışım yeter :)
canım bı ınsanda bıraz yuz olacak. ;) ısıne geldıgını anlayıp gelmedıgını duymaz bazıları malesef

Back
X