• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunu!!!!!

selam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen :KK43:
Kayınvalidem de almanyada. O da kızımı alıp götürücem vs diyo ama ben annesi olmadan benim kızım hicbir yere gidemez diye sürekli altını ciziyorum.

Öfff ayni benim KV dede öyle kizm 10 aylik gecen gittik tam kapidayiz eve doncez bunu bize Birak diyo çatlak kadin bebeğim kucuken calisiyordum annem bakiyodu bi kaç defa esim annesine birakti KV işyerinden beni aradi agzina geleni saydi afedersiniz o..... Kaldi ne FA..... Şimdide bebeğimi benden istiyor bende çok seviyorsan aha sen aha kocan dogurursun bitane bakarsin çocuğumu kovdugun günleri unutmadim dedim ondan sonra karisamadi simdilik bi sorun yok bazen sert tepkiler vermek gerekiyor ise yariyo
keşke snn gibi olablsek ozamn bukdr ezilmezdik:(

keşke yapsaydın saygısızlığı. böyle insan saygıyı falan hak etmiyor ki.

resmen ruh hastası.:KK57:

Canım merak etme Türk Medeni kanununa göre anne ve baba muvafakat etmediği sürece (18 yaşına kadar) çocuğunu hiç kimse ama hiç kimse yurt dışına götüremez ;) ;)

Offf okurken sinirlerim kabardi valla.bide saygisizlik yapmiyorum demissin. Yapsan nolcan canm. Hatta neden net ve kesin tavrini koymadan sadece esine anlatiyosun can skintini. Neden onlarada anlatmiyosun bunca seye ragmen susuyosun.ben olcam coktaaaaan agzinin payini verip kapatirdim cenesi hadi skiyosa yapsin bidaha. Cocugun yuzune hasret birakirim onlari.dun kp aradim aramiz biraz acikti. Hani gonlunu alayim gibisinden.daha ben konusmami bitirmeden kaba bi ses tonuyla ver telefona oglumu dedi ( benim oglum yani onun torunu ) bende verdim. Oglum 23 aylik zaten ne dedigi anlasilmiyor telde biseyler diyor iste kendi kendine.biraz konustu aldin teli kapattim bende.esim ewe geldi aksam.dedim bugun babani aradim boyle boyle oldu.bu cocugun annesi benim.ben istedigim surece sesini duyabilirler istedigim surece gorebilirler.bu cocugu ben yetistiriyorum.onlara karsi soguk yetistirmekte sicak yetistirmekte benim elimde. Benimle iyi gecinsinler.hadi bakalim bidaha oglumun sesini duyabileceklermi dedim.esim zaten yorgundu tartisma cikmasin diye cevap bile vermedi.esimde tek cocuk.ve sana gelen teklif banada geldi. Hemde oglum daha 8 aylikken.bana ikinciyi yap diyip duruyodu.bende tek cocuklu bayanlardan olmak isteyen bi kadinim.bigun dayanamadim dedimki benim oglum daha cok kucuk ben nasil bakacam gelip yanimda kalcakmisin cocuk buyuyene kadar.bana dediki olmaz oyle. Biz bunu alcaz biz buyutcez sen digeriyle oyalanirsin.ben bi delirdim.yemin ederim bogacaktim ikisinide oyle nefret dedim.agzima geleni soyledim kavgami ettim.sok oldular.simdi agzini acamiyo ikiside.resmen ogluma psikopat derecesinde baglilar yaa delirmisler. Gicik oluyorum bende iyice

Kuzenim çalıştığı için kv desi gorumceleri bakıyordu çocuğuna. Sonra ikinciye hamile kaldı, k validesi bu çocuk bizim biz büyüttük diye vermediler bigün. Halamda hemen aramış 15 dakika içinde çocuk buraya gelmezse polise haber vereceğim diye. Çocuk hemen geldi. Aklım almamıştı o zaman hala almıyor!

Merak etmeyin ebeynlerinin izni olmadan kibrisa bile goturemez cocugu.
Durum inanilmaz sinir bozucu, isten de ayrilmissiniz agirliginizi koyun birakin kalbi kirilsin cocugunuzun psikolojisinden onemli degil ya...

Esin gereken cevabi vermezse, sen vermelisin. Mesela o arada kv'den "annecigim" felan diyerek bebegi severse, orda sen demelisin "bu çoçugun annesi benim, sadece bana anne demesini istiyorum, kusura bakma ama rahatsiz oluyorum" demelisin. Kv'de tavir yapacaksa, esin kizacaksa, kizsin.

En azindan kendini ezdirmekten daha iyidir kanimca. Esin sana abarttigini demeye hakki yok. Öyle yada böyle rahatsiz oluyorsun iste, sana destek çikmali. Yani kendi yolundan sasma derim ben, esine bu sekilde gösterirsin aslinda ne kadar rahatsiz oldugunu.

senin haklı olduğunu düşünüyorum.Saygısızlık etmemişsin bu güzel ama sert bir şekilde artık var olduğunuzu hissettirmelisiniz.Neler oluyo dünyada dediğini yapar belki.

selam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen :KK43:
Acik acik canina okumaktan baska caren yok gibi gorunuyor. Kv kafayi yemis bence.

Ufff bende cok korkuyorum bundan! Esimde tek cocuk. Ilerde cocugum olursa naparim bilmiyorum. Daha ortada cocuk yok kaynanam bana laf sokup duruyor. Bende isterim cocugu sevsin, opsun koklasin, cocugum orda kalsin felan ama kaynanam kendi dogru bildigini yapan, kimsenin fikrine saygi duymayan biri. Cocukla kiyaslanmaz ama benim bir kopegim var. Kaynanama gittigimiz zaman ona hep et felan verir. Bizimkide doymaz tabi isterde ister. Ben verme dedikce o verir. Aksamda kopegim rahatsizlanir. Ben bisey diyince, sen bakamiyosun hayvan ac vs vs diye laf sokar durur. dusunuyorum cocuk olsa kiyametler kopar herhalde. Ben cok kuralci biriyimdir.. Allah sabir versin canim

Yaşadıklarına çok üzüldüm canım sen tepkini koymakta cok geç kalmıssın kadın resmen kendi evladı gibi görüyo cok sinir oldum benim kv ve kp böyleydi benim benim derdi en sonunda bana geldiler benle birlik dogumamı girdin okadar karnımda taşıdım sancı cektimdogurdum sana mı dogurdum dedim eger böle devam edersen yüzünü göstermem dedim bi kaç bişeye daha böle karışmaya kalktı bende karşılıgını sert bi sekilde verdim benim kp de yazlıga kacırcam bigün dedi bende sıkıyosa yap o yazlıgı başınıza yıkarım yeminle dedim ki sert cıkıslar yapıorum farkındayım ama bundan anlıyolar ben üzülüceme onlar üzülsün simdi bana sormadan kimse kızıma karışamaz bagıramaz bile. Bence sende bunları dene işe yarıyo.

ısı bıraktım ıstıfa verdım ıhbar suresını calısıyorum.ınsallah evımde olunca tum sorunlar hallolcak.baska cozum yolu bulamadım.

Anlamadım canım ne çalışıyorsun ? İşten çıktım demişsin , iyi ya şte ?Sen bakarsın miniğe de , kayınvalidenden biraz uzklaştırmış olursun çocuğu işte ? Çocuğuna bakmk için mi çıktın bu arada işten

ya böyle okuyunca bi gerilmedim değil evet ama sana garezi olduğunu düşünmüyorum KV 'nin... napsın kadın anneliği ikinciye yaşıyo demek ki sende kızını paylaşcan artık ki kaldı ki kızın kendini ifade etmeye başladıkça sana düşkünlüğü artacak KV 'ne değil şekercim.... boşver sen şimdi takma bunları

BENDE YEĞENLERİMİN BANA ANNE DEMESİNDEN ÇOK HOŞLANIRDIM ANNELERİ OLMADIĞINDA SANKI YAVRUMMUS GİBİ SAHİPLENİRDİM AMA ANNEDEN BEBEĞİ KAÇIRMAK BUNU IFADE ETMEK BİLE SİNİR BOZOCU .ÇOÇUK AMA BÜYÜYNCE GELDİĞİ YERİ BİLİYOR YEĞENLER NE ANNEMI NEDE BENI TINLADI AMA SEVGİLERİ BAŞKA HALA KAYNANIZ SEVSIN SAHIPLENSIN KÖTÜ DEĞİL AMA ONUN BI ANNESI OLDUĞUNUDA BILSIN

ya böyle okuyunca bi gerilmedim değil evet ama sana garezi olduğunu düşünmüyorum KV 'nin... napsın kadın anneliği ikinciye yaşıyo demek ki sende kızını paylaşcan artık ki kaldı ki kızın kendini ifade etmeye başladıkça sana düşkünlüğü artacak KV 'ne değil şekercim.... boşver sen şimdi takma bunları

Ama sorun kv nin çocuğa bakmak istemesi değil ki,

Anneye düşman edicem demeler mi, yetiştirme tarzına müdahale etmeler mi??

Olacak iş değil, böyle bir kadının garezi olmadığını düşünmek saflık olur...

pembepante .!.:
keşke snn gibi olablsek ozamn bukdr ezilmezdik:KK43:

Ahh canimm cevap vereceksin bazen yoksa uzerinde hukum kurmaya calisiyolar benimki oyle onceden cevap vermiyodum saygimdan kadin salak sandi beni artik bende cevap veriyorum haddini bilsin hatta bazen alttan alttan sokuyorum lafimi cevap bile veremiyo

malesef erkekler biz kadar ince düşünüp duygusal bakamıyorlar.

sizin yazdıklarınızı okuyunca kendi geleceğimi gördüm sanki. Ama ben sizin kadar sabırlı olmayacağım.

bu kadar çok seviyosa çocuğu niye bir taneyle kalmis merak ettim ...

Back
X