• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunu!!!!!

Benim de durumum boyle olacak kesin, o yüzden erteledikce erteliyorum. Benim eşim de tek cocuk, annesi aslında cok iyi bi kadın ama çok müdahaleci her şey benim istediğim gibi olsun mantığında... Ayni sehirdeyiz, sürekli gorusuyoruz ama buna ragmen çok ozluyoruz bu aksam yemeğe gelin diyo her gün arayıp. Cildiriyorum, boguluyorum. Bebek olunca bu ısrar daha da artacak biliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin...

Bence de tepki verilmeli. Ne demek cocugunu senden sogutacagim? Boyle seyler soylediginde susuyor musun peki? Sen kimsin ne hakkin var vs demiyor musun?

babalar bu tur durumlarin ciddiyetinin farkina varamazlar cunku muhtemelen yasamamislardir. kizinizin dayisi kendisine baba dedirtsin bi bakalim babasinin yuzu kac renge giricek.

mesafe koyun fikrimce, kv niz sizin bu duruma gerildiginizin frkindaysa sizi kizdirmak icinde yapiyr olmasi bi ihtimal. ayrica kiziniz kv nize anne dediginde hayir kizim babaanne diye uyarin . elbette torun sevme buyutme zaman gecirme her babaannenin anneanenn hakki ama hersey usulune.mizanina uygun olmali

çocuk biraz büyüsün kreşe verirsiniz hemen. siz götürür siz alırsınız. bir ölçüde rahatlatır. o aradada eşinizin annesini kliniğe Kapatırsınız tedavi olur(!) sağlıklı insan işi değil bu.. cidden eğer çocuğu sizden habersiz bir yere götürmeye kalkarsa hiç eşinizi falan dşnlemeyin şikayet edin polise! torununa düşkün olmak var obsesif olmak var..

selam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen :KK43:
Kadı deli midir nedir anlayamadım. Ben de babaannemin yanında büyüdüm ve bu yüzden annemle çok sorunlar yaşadık. Ama beni annem verdi ona. Annem babaannemi çok sevdiğim için bana hep kötü davrandı. Ben de o öyle yaptıkça yanına gitmedim. Hakaret falan edip onu sürekli üzüyordum. Ne zaman annemle arkadaş gibi olduk, babaannemi bıraktım. Napıyım yaşlandı artık. Annemle arkadaş gibi olduk. Ama anne baba tanımadım, şımardım, burnundan getirdim herkesin. Beni çok şımarttılar. Anne babama da hiç saygı duymadım. Restini çek bence. Uzak dursunlar çocuktan. Kaçırmazlar tatile götürmezler de, çocuğu şımartırlar, arsız olur.

Anlamadım canım ne çalışıyorsun ? İşten çıktım demişsin , iyi ya şte ?Sen bakarsın miniğe de , kayınvalidenden biraz uzklaştırmış olursun çocuğu işte ? Çocuğuna bakmk için mi çıktın bu arada işten
evet cocugum ıcın daha cok

Merak etmeyin ebeynlerinin izni olmadan kibrisa bile goturemez cocugu.
Durum inanilmaz sinir bozucu, isten de ayrilmissiniz agirliginizi koyun birakin kalbi kirilsin cocugunuzun psikolojisinden onemli degil ya...
bende oyle yapıcam bundan sonra.bakalım neler olcak

Back
X