- 22 Kasım 2016
- 4
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi Mericnehri
Merhabalar bende bir cok gelin gibi kayinvalide magduruyum maalesef... bir bucuk yillik evliyim esimle 5 yillik beraberligimizden sonra evlendik cok sukur bundan dolayi hic pisman degilim esim beni cok sever ve bana evine ve ogluna cok duskun 1.yilimizda oglumuzu aldik kucagimiza Rabbime şükürler olsun. Gelelim kayinvalide meselesine aramizda bir bucuk saatlik mesafe var.fakat oradan bile bana yetmeyi basariyor. Evlendigimden bu yana hep bana alttan laf soyluyor ki benim hic sevmedigim bir sey karsindaki insani aptal yerine koymak...sonra ben bunu esime dile getirdigimde kv ben oyle birsey demek istemedim diyor bu hep boyle devam etti. Dogum yaptim Annemle kayinvalidem 10 gun evimiz de kaldi annem ondan sonrada kalmaya devam etti ve asil mesele burada kv dogumu burnumdan getirdi . Bebegim ne yaptiydam beni emmedi 15 gun kadar sagarak sutumu verdim sonra sutum kesildi kv arkamdan anneme dedigi sey bu ben tuvalete gidiyormusum fazla duruyormusum cocugun bu yuzde acligi gidiyormus ve ondan emmiyormus. Zaten benim cocugum basindan beri emmeyi reddetti sadece bununla sinirli degil herkes bebegimin bana benzedigini soyluyor kv burun kiviriyor onun oglu kucukkrn sarisinmis benim oglum maasallah siyah sacli dogdu neymis efendim 2 ay sonra sarisin olacakmis bu gibi seylerle lohusaligimi burnumdan getirdi benim cocugum tabiki de bana benzemesi cok normal bunu asla kabullenmedi ve bu gibi sebeplerden dolayi beni kendinden soguttu benim annemin yanimda kalmasina karisti onca insanin içinde diyor ki ben kendi isimi yapabiliyormusun ki ( 20 gunluktu o zaman bebegim ) annemin kalmasina gerek yokmus ya anlamadigim sey burasi benim evim ve evimizi esimle birlikte aldik o neden karisiyor . Inanin şuan o benden bebegimi kiskandi ya ben onun kucagina almasina tahammul edemiyorum bir daha kv hiç sevemeyecegimi düşünüyorum yanlis mi dusunuyorum bu arada evlerine gittigim de hep imali konusuyorlar kendisinden tut eltisine kadar kaldiramiyorum benim bunlari dusunmemem yuvamdaki huzurumu daim kilmam icin fikirlerinizi bekliyorum kusura bakmayin ne olur.