Kv tavır değiştirdikce huzurum kaçıyor

Yok yani ben süreklı karşı cıkıyodum para almasına eşimin oda ben yıllardır calısıp verdigim paraları alıyorum demisti buarada o parayida benden gizli istedi annesi tamam diyince bana söyledi yoksa asla istemiyodum paralarını cünkü biliyorum böyle seyler olacagni yani aslında tek istegim sadece tek eşim ben ve çocuklarımz olsun kimse karışmasın aldı verdi olmasın az olsun öz olsun bu🙏ama onun içinde artık çok geç sanırım.

Sonuç itibariyle o para alındı ve arabayı kayınvalideniz almış sayılıyor değil mi? Bu konu net.

Öyle bir hayat mümkün değil bunu kabullenin. Ailesiyle kesesi bir adamla evlenmeseydiniz en baştan niyetiniz buyduysa. Öyle olmasa bile eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı. Siz ister kabullenin ister savaşın bir ailesi var ve her zaman hayatınızda olacaklar. Siz görmeseniz bile eşiniz, çocuklarınızla görüşecekler.

Bu dediğiniz nasıl oluyor ailesi olmayan, kendi işine sahip veya bir başkasının işinde maaşlı çalışan bir adamla evlenirdiniz o zaman olurdu ama geç kalmış sayılmazsınız bu düzeni kabul etmiyorsanız her gün kendi kendinize kurup sinir hastası olacağınıza boşanabilirsiniz. Gerçi o zaman da çocuklarınız için irtibatta olacaksınız yani o insanları hayatınızdan çıkartmak ihtimaliniz şu an yok

Yoo az önce kendiniz dediniz, ahır yokken bahçede bakılıyormuş hayvanlar ve komşular rahatsız olup şikayette bulununca ahır mecburen yaptırılmak zorunda kalınmış.
Size ait olan ve satılınca parasını çatur çutur yiyeceğiniz hayvanların, kp tarafından gece gündüz bakıldığı kendi hayvanlarınıza ve kendi ahırınıza para harcamışsınız yani.
Bence onların size değil ama sizin eş ailesine bir gareziniz var.
Bana kalsa komşular sikayet edince satsaydı 3 tane inegi vardı zaten ki zevkine yapıyodu kv ozamanlar. kp calısıyodu.. neyse ya teşekkür ederim yorumunuz için buarada garezim olabilir ama inanın masum değiller ne laf sokmaları nispetleri hiç bitmedi.. unutamıyorum kv nin dediklerini filan
keşke kendimi resetleyebilsem😑 buarada bence o hayvanlar seneye satılınca eşime araba aldırtmaya zorlayacak o

Şimdi konu sahibi kv size araba için 10 bin verdi ve siz bu parayı borca yatırdınız ya da yediniz kv vermediniz geri?

Sonra ahır için siz 15 bin verdiniz ve bunu ben verdim biz yaptırdık diyorsunuz.

Tamam da matematik yaparsak siz zaten kv 10bin tlsini geri ödemiş ekstradan 5bin vermiş oluyorsunuz. Yanlışsam düzeltin lütfen.. yani aslında ahır sizin değil kv ve kpin galiba ne dersiniz?

Yani birde kp çalışmıyor diyorsunuz da o hayvanlara kim bakıyor acaba siz mi? bu iş değil mi? siz ne iş yapıyorsunuz peki??

konularinizi biliyorum. iki aile israrla birbirinize girisiksiniz. ayrilip biraz uzaklasmaniz lazim. baska koy mu olur, baska sehir mi olur is degisikligi mi olur bilemiyorum. ya da mahalle degistirin. cok abes maasi eline vermeniz, kendi paralari varken sigarayi kocanizin almasi.. adam daha gencecik sanki yaslanmis her sey olmus bitmis gibi koseye cekiliyor oglundan para bekliyor.. cocugunuzun rizkini nasil sigara alir da babasina verir.. esinizde is yok bence.

Siz daha önce kocanizin telefonuna dinleme programı indirmistiniz de kocanizla kavga etmiştiniz. Adam hala sizle konusuyor mu?
Ben olsam asla konuşmazdim sizle. Sürekli aynı konulara takiksiniz millet size sayfalarca akıl verdi...
Bence bir psikologdan yardim alın Ben sizin psikolojinizin normal olduğunu düşünmüyorum

Yaşadığınız yapıyı anlıyorum o sebeple size kurtulun çıkın demeyeceğim.
Ancak artık bu huzursuzluktan beslenmeyin.
Bırakın eşiniz politik davranmak adına söylemiyor mu size? Söylemesin. Niye uğraşıyorsunuz? Siz normal harcamalarınıza devam edin, yetmiyor mu? O zaman eşiniz zaman içinden diyecek ki demek ki yetmiyor yavaş yavaş azalacaktır o tarafa aktardığı para.
Bir diğer taraftan da ahır varmış kayınvalidenizle ortak, kar-emek ortaklığı zannedersem... Bu durumlarda iki taraftan birinin kalbi illa ki bozulur o sebeple belki de para talebi. Ben emek veriyorum beş kuruş gelmiyor senden diyebilir.

İşin çözümü her gün eşinize baskı sorgu sual değil. Sakin olun huzurlu olun eşinize de evde huzur verin. Zamanla çözülecektir her şey.
Arkadaşa yüzde yüz katılıyorum 1 1mirac
Hatta evli görümce gibi sen de harca onlara vermesin. Ama bu ruh halinden kurtul. Senin uki evladın var. Onları yetiştirmek için senin aklına ve sabrına ihtiyacın var. Onlarla harcama bunları.

Back
X