- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Yok yani ben süreklı karşı cıkıyodum para almasına eşimin oda ben yıllardır calısıp verdigim paraları alıyorum demisti buarada o parayida benden gizli istedi annesi tamam diyince bana söyledi yoksa asla istemiyodum paralarını cünkü biliyorum böyle seyler olacagni yani aslında tek istegim sadece tek eşim ben ve çocuklarımz olsun kimse karışmasın aldı verdi olmasın az olsun öz olsun buama onun içinde artık çok geç sanırım.
Sonuç itibariyle o para alındı ve arabayı kayınvalideniz almış sayılıyor değil mi? Bu konu net.
Öyle bir hayat mümkün değil bunu kabullenin. Ailesiyle kesesi bir adamla evlenmeseydiniz en baştan niyetiniz buyduysa. Öyle olmasa bile eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı. Siz ister kabullenin ister savaşın bir ailesi var ve her zaman hayatınızda olacaklar. Siz görmeseniz bile eşiniz, çocuklarınızla görüşecekler.
Bu dediğiniz nasıl oluyor ailesi olmayan, kendi işine sahip veya bir başkasının işinde maaşlı çalışan bir adamla evlenirdiniz o zaman olurdu ama geç kalmış sayılmazsınız bu düzeni kabul etmiyorsanız her gün kendi kendinize kurup sinir hastası olacağınıza boşanabilirsiniz. Gerçi o zaman da çocuklarınız için irtibatta olacaksınız yani o insanları hayatınızdan çıkartmak ihtimaliniz şu an yok