Kv temizlik israri

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
Gunaydin kizlar..

Kk da temizlikle ilgili konu okuyunca bi düsündümde kendi derdine tuz basmis gibi oldum :)

4.5 aylik hamileyim daha yeni yeni temizlik yapmaya baslamistm agrilardan kurtulunca ramazan öncesi temizlik icin kadin tutarim demistim aşi zamanim o gunlere denk geldigi icin ve agrisi cok oldugu icin. ablam gelmeyi teklif etti bende tamam yegenlerime harcarim kadina vericem parayi dedm kabul ettim.

Kv yeyle konusrken ramazan dan once ablam gelcek yardima ben tek yapamiyorum dedimm niye yapamiyosun bana yardima gelmicek misin dedi,
Ben süpürge bile yapamiyorum anne kendi evim darma duman dedim, allah allah niye yapamiyosun ki dedi bende anlattim belim agriyo cok yorulunca migrenim tutuyo ilac kullanamiyorum vs vs diye siraladim gecer o zamana beraber yapariz dedi

Ben zaten ondan yardim istememistm ama bnm evime ablam yardima gelicekken ben neden onun evine gidicem bunu bi türlu anlatamadim..

• Tabikide gitmicem ama sanirim bayram üstü tatsizlik cikicak yine.
Muhtemelen eşime sikayet edicek beni gelmiyo diye eşim bu sefer onceki konulardan daha sert tepki vericek bnm yuzumden aralari acilicak

Acab diyorum temizlikci mi gondersem bu sefer alisir da hep ister mi ?

ayy bu konuda görümceye gelinin evi için ne olur evin tezmizlesen diye coşanlar ne yazacak çok merak ediyorum

asla gitme,kendi işini kendisi yapsın eli ayağı tutan her insan kendi işini görmeli ve sen hamilesin üstelik.

eşinle konuş olmadı temizlik için birini ayarlayın.

Bende yazarken bi tereddutte kaldim aslinda o konuyu görünce
Temizlikci ayarlarsak tekrar talep eder oyle bi kisilk o yuzdn o konuda da karar vereniyorum

Bayrama kadar 6 aylik hamile olucaksiniz kime neden temizlik yapasinizki? Cok sacma, esinizle de arasi acilirsa acilsin bosverin, 6 aylik kadina gel bana temizlik yap dememeyi ogrensin herkes.

Kimse yanlis anlamasin hamilelik onceki nesilde daha şımartılmadan geciyormus, hamileysen hamilesin yok karnini altan ustten tutup poz vermeler vs yok, simdikilerin abarttigini dusunuyorlar. Inanmiyor mu acaba agrilarinin olduguna? Hamile olmasan bile gitme diyenlerdenim ben aslinda.

Esinde ne tepki verirse versin ya birak allasen.

gitme de temizlikçi de tutma. önceki konunda da konuşuldu zaten bunlar.

Hamile kalmadan once yapiyordun sanirim gorevin olmus.
Temizlikcide ayarlama kendinde gitme kimle arasi bozulursa bozulsun.Ablanida cagirma kadin cagir kimseye minnet etme.
Hayir hic yapmadim hatta bulasik dahi yikamadim evinde zaten evlendkten 2 ay sonra hamile kaldim vsktim olmadi yani

Öteki konudaki gelin hamileydi gerçi ben pasagimda bogulurum da gelin evimi temizleyin demem. Kaynana kendi yardım edeceğine kendisi yardım istiyor acayip.

ya bırak açılırsa açılsın araları

Inanmiyo sanirim. Ben normalde cani tatli olan biri degilim ama cidden zorlaniyorum sonucta ilk hamileligim korkuyorumda bisey olur diye

Hayir hic yapmadim hatta bulasik dahi yikamadim evinde zaten evlendkten 2 ay sonra hamile kaldim vsktim olmadi yani
aslına bakarsan onu eşinin yanında öyle bir boz ki bir daha ısrarla sana böyle bir şeyi teklif dahi edemesin 48 yaşında genç kadınmış bir de yuh olsun.

gitme de temizlikçi de tutma. önceki konunda da konuşuldu zaten bunlar.
Gitmeye niyetim yok ama temizlikciyi düsunuyodum dilinden kurtulmak icin. Bugün eşim birak artik su ev islerini daginik kalsn yorulma dedi bide annesinin csgirdigini duyarsa cok kizcak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…