- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
Onceki konumda eşime aramizdaki geceni soyledim diye baya tepki almistm onu karistirmk isteniyorm bu sefer :)aslına bakarsan onu eşinin yanında öyle bir boz ki bir daha ısrarla sana böyle bir şeyi teklif dahi edemesin 48 yaşında genç kadınmış bir de yuh olsun.
Calistigim icin 1 hafta yatma imkanim yok ama zatn esime annen cagirdi desem gondrmez. En son günüicin yardima cagirdiginda eşim oturmaya gidersin servise yardim edersin erken gitmeye kalkma sakin demistiKarnı burnunda kadına temizlik mi yaptıracak? Yani bu kadın hamile kalmadı mı hiç bu kadar mı empati yoksunu? Bence gidecek gibi yapın, o temizlik öncesi de 1 hafta migren atağınız tutsun, yatın gitsin. Arar, temizlikçi göndereyim anne çok kötüyüm, çok da üzüldüm ama yataktan kalkamıyorum diyin. Emrivaki yapan insanlardan hiç hoşlanmıyorum, ortada kalmayı hak ediyorlar.
ayy bu konuda görümceye gelinin evi için ne olur evin tezmizlesen diye coşanlar ne yazacak çok merak ediyorum
asla gitme,kendi işini kendisi yapsın eli ayağı tutan her insan kendi işini görmeli ve sen hamilesin üstelik.
eşinle konuş olmadı temizlik için birini ayarlayın.
Orda ama gelin hamileyidi ve ona yardim edilecekti. Burda hamile bayandan temizlik yapmasi bekleniyor. Yani iki durum ayni degil. Gitmesin kendi. Kadinda hasta degilse evini kendi temizlesin..benim kv böyle birseyi asla talep etmez. Ne insanlar var ya
Haklısınız bakalım tepkiler nasıl olacakolsun ben yine de merak ediyorum
Inanmiyo sanirim. Ben normalde cani tatli olan biri degilim ama cidden zorlaniyorum sonucta ilk hamileligim korkuyorumda bisey olur diye
Beklemeye devam etsin o zaman.Daha once gidip bi isini yapmis olsam tm ama her seferinde kabul etmiyorum israrla bekliyo bu isin sonu yok galiba..
Haklisin hamile olmasan bile yapma gibi bi zorunlulugun yok.
Biz de yılda bi kere :)) şimdi geldik ama 2 hafta burdayız napçam bilmiyorumKv&kp yılda bir kere bayramda araba ile 12 saat yolculuktan sonra ulaşıyoruz 3 gün kalıyoruz ve 3 gün boyunca temizlik yapıyorumnasıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?