Kv temizlik israri

ben mesela- temizle birsey olmaz yazdim.

Konu sahibinin durumu ayri- kadin kendi hamile ve yardima ihtiyaci var. Anladigima göre konu sahibinin KV saglikli ve yardima muhtac degil.

konu sahibi gitmese sorun olmaz. Yani diger konuda giderdim ben ama bu konuda gitmezdim. He KV hasta, yatalak olsaydi gitmezdim ama temizlikci tutardim.

ne münasebet ya..bu kvlerdeki geline evini temizletme psikolojisini anlamış değilim.hamile olmasan bile gerek yok.
dediğin gibi ya kadın gönder ya da hiç oralı olma.
eşin de annesine çatacaksa da sen düşünme yani.kendini düşün bebeğini düşün yeterli bence.

Bugüne kadar ben yokken kendi yapiyodu bundan sonrada yapabilir sanirim ama bunu bu sekilde soyleyemiyoruz iste

Calistigim icin 1 hafta yatma imkanim yok ama zatn esime annen cagirdi desem gondrmez. En son günüicin yardima cagirdiginda eşim oturmaya gidersin servise yardim edersin erken gitmeye kalkma sakin demisti
Bence son dakikada sorun çıkartın da bir ortada kalsın ama. En azından eşiniz sizi destekliyor.

hamile kadından iş mi istenir yahu

Bende ayni seyi düsunuyorum. Ama mesela ablamin butün hamileliklerinde ben teklif etmistm ona ve gttim temizliginide yaptim simdide ablam gelmek istedi kardeslik baska bisey :)

Benim kaynanam da her sene telaşlanır benim evimi kim temizleyecek diye. Ben hiç sesimi çıkarmam, ne yapamam derim ne de yaparım. Köy evinde kalıyorlar orda temizlik çok zor olur ve ben hiç anlamam. Benim evimi de kimse temizlemeye gelmiyor, eli ayağı tutarken niye insanları sıkboğaz eder anlamıyorum. Sonuç olarak her sene eşim ve görümcem yapar temizliğini.

Cünkü kirmak istemiyorum.. ama yapmakta istemiyorum cunku kendi istegimle degil o istedigi icin yapmis olcam

İçinizden gelirse yaparsınız. Zaten sağlık problemleriniz varken ısrarla illaki temizliğe gel demenin mantığı nedir anlamadım.
Bu durumdayken veya içinizden gelmiyorken tabi ki gitmeyin. Temizlik için illaki birini istiyorsa tutsun bir kadın yaptırsın işini.
Gelin olarak demiyorum, genelde biri için illaki temizliğe gelsin diyenleri kim olursa olsun anlamıyorum.
Bu işler gönülden isteyerek yapılır, gönülden yapılmıyorsa veya buna engel bir durum varsa ısrar etmek arsızlık olur. Bakın sizin kardeşinizin gönlünden kopmuş size yardıma geliyor. Bu işler ancak böyle olur.
Bence siz ne kadın gönderin ne de temizliğe gidin. Anne oğul ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Gorumce- gelın konusunda gorumceye gıt elıne mı yapısır dedım :) ama sen gıtme ne mınasebet, sonucta elı tutuyor ayagı turuyor kaldı kı ıkı canınla kendını yorma ne gerek vat geljn mı almıs hızmetcı mı? Hasta olurdu yapamazdı gıderdın ınsanlık oldu mu ? Derdık. ama kendımden bılıyorum hamıleyken ınsan bır ıste bes kat yoruluyormus bekara karı bosamak kolay mısalı hamıleler hasta mı ne alaka denılıyor ama benım kansızlıgım var eskıden evımı dıp kose supurıp yer sıler toz alır banyo ovardım butun bunları ıkı saatte yapardım ustıne utu de yapardım ama sımdı mumkun degıl supurup yerlerı sılıyorum toz bıle alamıyorum azıcık hareket etsem nedes nefese kalıyorum. benle bır evladımda yoruluyor ıs yapnca hareket etmıyor gunah degıl mı daha dogmamıs bı bebegı bu ladar yormak? Gorumce gıtsın gelının bellıkı kımsesı yok ablalık yapsın temızleyıversın o bır saat yatsa dınlenır ama gebe bır ınsan gebe degılmıs gıbı ıs yapsa uc gun kendıne gelemıyor.

allahim burayi okudukca insanlardan korkup uzaklasir oldum.hamile kadini temizligr cagiriyor.oldu olacak deseydi sen yapamiyosan ablan gelip temizlesin.biktim artik gelinleri hizmetci gibi goren zihniyetten.ben bana gelenlere asla is yaptirmam ama benim esimin ailesi surekli hizmet bekler.kv falan gectim bekar gorumcelerim bile surekli yardim bekler.ama yapiyor muyum asla yapmam sanki aferin cok iyi misin mi diyecekler.daha fazlasini isteyecekler sizde yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…