- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
ayy bu konuda görümceye gelinin evi için ne olur evin tezmizlesen diye coşanlar ne yazacak çok merak ediyorum
asla gitme,kendi işini kendisi yapsın eli ayağı tutan her insan kendi işini görmeli ve sen hamilesin üstelik.
eşinle konuş olmadı temizlik için birini ayarlayın.
Bugüne kadar ben yokken kendi yapiyodu bundan sonrada yapabilir sanirim ama bunu bu sekilde soyleyemiyoruz istekayınvalideniz gençmiş. Herkes kendi evini temizlesin . Temizlikçi de göndermeyin alışkanlık olmasın. Neredeyse 3 yıllık evliyim bir kere bile kayınvalide evi temizlemedim. Hatta taşınırken hamileydim o geldi benim evimi temizlediç.
Bence son dakikada sorun çıkartın da bir ortada kalsın ama. En azından eşiniz sizi destekliyor.Calistigim icin 1 hafta yatma imkanim yok ama zatn esime annen cagirdi desem gondrmez. En son günüicin yardima cagirdiginda eşim oturmaya gidersin servise yardim edersin erken gitmeye kalkma sakin demisti
Bugüne kadar ben yokken kendi yapiyodu bundan sonrada yapabilir sanirim ama bunu bu sekilde soyleyemiyoruz iste
Gunaydin kizlar..
Kk da temizlikle ilgili konu okuyunca bi düsündümde kendi derdine tuz basmis gibi oldum :)
4.5 aylik hamileyim daha yeni yeni temizlik yapmaya baslamistm agrilardan kurtulunca ramazan öncesi temizlik icin kadin tutarim demistim aşi zamanim o gunlere denk geldigi icin ve agrisi cok oldugu icin. ablam gelmeyi teklif etti bende tamam yegenlerime harcarim kadina vericem parayi dedm kabul ettim.
Kv yeyle konusrken ramazan dan once ablam gelcek yardima ben tek yapamiyorum dedimm niye yapamiyosun bana yardima gelmicek misin dedi,
Ben süpürge bile yapamiyorum anne kendi evim darma duman dedim, allah allah niye yapamiyosun ki dedi bende anlattim belim agriyo cok yorulunca migrenim tutuyo ilac kullanamiyorum vs vs diye siraladim gecer o zamana beraber yapariz dedi
Ben zaten ondan yardim istememistm ama bnm evime ablam yardima gelicekken ben neden onun evine gidicem bunu bi türlu anlatamadim..
Muhtemelen eşime sikayet edicek beni gelmiyo diye eşim bu sefer onceki konulardan daha sert tepki vericek bnm yuzumden aralari acilicak
- Tabikide gitmicem ama sanirim bayram üstü tatsizlik cikicak yine.
Acab diyorum temizlikci mi gondersem bu sefer alisir da hep ister mi ?
beklesin dursun, bırak eşine de şikayet etsinn.......Daha once gidip bi isini yapmis olsam tm ama her seferinde kabul etmiyorum israrla bekliyo bu isin sonu yok galiba..
Bende ayni seyi düsunuyorum. Ama mesela ablamin butün hamileliklerinde ben teklif etmistm ona ve gttim temizliginide yaptim simdide ablam gelmek istedi kardeslik baska bisey :)bir arkadaş daha aynı şeyi yazmış biliyorum konuyu okudum ama yine de merak ettiğim şeyler var :)
ayrıca herkes kendine hamile aslında,yani ben temizlik için birinin tutulması tarafındayım kimseye gel evimi temizle demem anneme bile
Allah yardımcın olsun bacim 2 hafta ne demek ya ben kafayı yerdimBiz de yılda bi kere :)) şimdi geldik ama 2 hafta burdayız napçam bilmiyorum
Şuan hepsi dışarda bağ bahçe işleri...
Bende ayni seyi düsunuyorum. Ama mesela ablamin butün hamileliklerinde ben teklif etmistm ona ve gttim temizliginide yaptim simdide ablam gelmek istedi kardeslik baska bisey :)
Cünkü kirmak istemiyorum.. ama yapmakta istemiyorum cunku kendi istegimle degil o istedigi icin yapmis olcamNeden ben kendi evime ancak yetiyorum daha gençsin neden senin evini temizleyeyim herkes kendi evini temizlesin demiyorsunuz açık açık ? Bunun hamilelikte ilgisi yok eli ayagi tutuyor gencecik kadın böyle birşeyı teklif etmesinin bile önünü kesmelisiniz.
Kv&kp yılda bir kere bayramda araba ile 12 saat yolculuktan sonra ulaşıyoruz 3 gün kalıyoruz ve 3 gün boyunca temizlik yapıyorumnasıl ama
Bnm evime gelmesin ama beni de cagirmasin modundayim ben :)Benimde hamileligm sorunlu bugun kv geliyor evime temizlige, normalde yapisi boyle kaynanamin kizinada banada kendi islerini yaptirmaz
Maalesef doğru durumlarında iyi bu da benim kaderim çok şanssızim kv&kp konusundaşaka dimi
Ben artik sinirlenmiyorum bile :))Yok artk ya tobe estağfurullah sinirlendm bak kvalidene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?