- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Ne guzel yazmışsınız cok haklisinzBen de tam aksine hazır cevap biriyim, anında pat diye çıkar ağzımdan :) hani maksat edepsizlik yapmak da değil, hakkınızı savunmak, istemediğiniz şeyleri zorla dayatmalarına engel olmak, bu bugün temizlik olur, yarın birlikte yaşamak veya yanınıza birilerini yerleştirmeye çalışmak olur, hastalık, zor durum, mağduriyet olur o başka ama insanlar kendi işlerini görebilecek yetideyse ister öz evlat ister gelin vs olsun kimseden medet ummamalı, kayınvalide oğlu evlenene kadar evini kendi temizliyorsa gelin gelince de temizleyebilir.
Gelin hamile olsun veya olmasın bir zorunluluğu yok kayınvalideye karşı, aynı şekilde kayınvalidenin de geline zorunluluğu yok, siz siz olun kendinizi ezdirmeyin, içinizden gelmeyen şeyleri zorla dayatmayla yaptırmaya çalışmalarına izin vermeyin zira sonra taviz tavizi doğuruyor, temizliğe gider gider sonra bir anda gitmemeye karar verirseniz sizden kötüsü olmaz, o yüzden en iyisi mi hiç gitmeyip baştan kötü olmak iyidir, zamanla sizin huyunuzun bu olduğu kanıksanır talepte bulunmazlar.
İstemediğiniz durumlarda topu eşinize atın, daha önceden yaşananlarda oğlunun verdiği tepkileri biliyorsa eğer, asla arayıp kaptinn bana yardıma gelsin diyemezaslında evet olabilirhiç düşünememiştm ben bunu
eşimi de arayıp söyleyemez zaten yada ben önden söylerm ona annen cagırıyo bende böyle böyle dicem haberin olsun diye
torun sahibi oluyosunuz dediğimizdde daha genctik biz naptınız siz diyolar ama temizlik söz konusu olunca oy ölüyüm ben oy yaşlıyım benİstemediğiniz durumlarda topu eşinize atın, daha önceden yaşananlarda oğlunun verdiği tepkileri biliyorsa eğer, asla arayıp kaptinn bana yardıma gelsin diyemez
tontriko 'nun da dediği gibi elleri de çenesi kadar çalışıyorsa kendi işini kendi görebilir, hem daha 48 yaşında yahu, biri aaaaa yaşlandın mı, seni çökmüş gördüm deseler mangalda kül bırakmaz ağzımıza geleni söyleriz ama iş ev temizliğine gelince yardıma gel, olduuuuuu
70 yaşındaki komşumu görseler kendilerinden utanırlar, kadın tek başına yaşardı, kimseye evimi temizle demezdi, ev bal dök yala o kadar temizdi, sene de 2 kere halı yıkadığını bilirim.
48 yaşındaki kadında kendi evini temizlesin zahmet olmazsa :)
torun sahibi oluyosunuz dediğimizdde daha genctik biz naptınız siz diyolar ama temizlik söz konusu olunca oy ölüyüm ben oy yaşlıyım ben
bnm ananemde kendi işini kendi yapar gittiğimzide bulaşık bile yıkatmaz siz bceremezsiniz cekilin ordan diyo
Yanlış anlamışım, en azından eşin arkandaymış.eşim bnmle değil canım annesiyle tartışır dedim ben :) bana ne desin en iyi o görüyo zaten halimi
Kayınvalidenizle aynı yaşlarda olduğumdan tahmin edebiliyorum yaşıyla ilgili çelişkili tavırlarını
İşine gelmeyince yaşlıyım, mezarımı hazırlayın tavrına girerama siz annecim yaşlandın artık hiiii saçlarında ne kadar beyazlamış, son zamanlarda çöktün müdür nedir deyin gözlerini belertip yaşlı dediğiniz için demediğini bırakmaz
cok şükürYanlış anlamışım, en azından eşin arkandaymış.
keşke gitmeseniz sizde bi bahane bişey uydurup
işte oradaki hamile görümce olsa,geline temizliğe git dense ne işin var,görümcen sana mı güvenmiş az yesinde hizmetçi tutsun,yardıma gitme derdiniz
Daha once gidip bi isini yapmis olsam tm ama her seferinde kabul etmiyorum israrla bekliyo bu isin sonu yok galiba..
alıştırma gibi bi durumum yok evinde sadece yediğimi temizlerim :)Ne munasebet ya once o kafasini bi kurbanda degistrsin bi zahmette yrni kafayla yeniden dusunsun .. onun pisligini temizleme gibi bi mecburiyetiniz asla yok bu sekilde keske alistirmasaydiniz ..
çok çok haklısın aynı şey değil,o konudaki görümce düğün öncesi ve sonrası kardeşinin eşinin evini temizlemiş ama bu konu sahibi kaynanasına zaten hiç bir iş yapmamış.aynı şey mi Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?