- 12 Temmuz 2006
- 57.916
- 221.305
- 1.223
- 53
Sizin yine kayınvalideniz, benim kendi akrabam yapmıştı aynısını
birgün telefon açtı dedi xx teyzenle sana geleceğiz, belki gelirse birde xx gelecek, yani toplam 3 kişi, bu akrabam biraz hin biridir, evine gittiği insanların kapı menteşesine kadar yoklama çeker toz var mı diye, tek bir toz görsün pasaklı bu der, kendine yakın bulduklarınında paçalarından pasaklılık aksa ne yapsın kız çocuklu psikolojisi bozuk yapamıyor der
Sanki biz çocuklu değiliz.
Tabii buyrun gelin dedim, Allah'tan misafir hazırlığında herşeyi bol yapan biriyim, eşimde kek poğaça sevdiğinden bolca yaparım herşeyi, neyse misafir günü geldi çattı, kapıyı bir açtım 15 kişi

Beni faka bastıracağını sanan o akrabam beni o gün tam donanımlı görünce şoka uğramıştı
Konu sahibesi sizde hiç canınızı sıkmayın, kayınvalideniz gelip yardım etsin, yetişemediğiniz yerde de bazı şeyleri hazır alın.

Tabii buyrun gelin dedim, Allah'tan misafir hazırlığında herşeyi bol yapan biriyim, eşimde kek poğaça sevdiğinden bolca yaparım herşeyi, neyse misafir günü geldi çattı, kapıyı bir açtım 15 kişi

Beni faka bastıracağını sanan o akrabam beni o gün tam donanımlı görünce şoka uğramıştı

Konu sahibesi sizde hiç canınızı sıkmayın, kayınvalideniz gelip yardım etsin, yetişemediğiniz yerde de bazı şeyleri hazır alın.