- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Kayınvalide komşu olursa ışık hızıyla ev alırdım,borç yiğidin kamçısı boşver.Is ciddiye binerse teklif edicem konusmasini yoksa kendimiz sıkip ev alicaz uzak bi mahalleden cunku biz burdan kendi evimize cikariz diyoduk dha düğün borclarimiz bitmeden cok zorlick bizi ama ..
Sonra yok biz vazgectik diceklerine 10bin dolara iddaya girebilirimSizde ordan taşının bence hatta direk diyin bizde tasinmayi düşünüyoruz evden memnun degiliz bekleyin bizim daireyi tutarsiniz diyin
Kv den komsu mu olur allasenKayınvalide komşu olursa ışık hızıyla ev alırdım,borç yiğidin kamçısı boşver.
Huzurun eksilmesin, maddi zorluklar bir nebze zorlasa da değer buna...
Ozaman eşiniz konuşsun bence acikca söylesin bizde benzer bir problem yaşamıştık esim direk söylediSonra yok biz vazgectik diceklerine 10bin dolara iddaya girebilirim
Iste bizde yeni yasindik buraya inanmazlar daha oncede hic oyle biseyin lafini etmemistik tasincaz fln diyeBiz buradan yakında tasincaz diyin hiç belli olmaz bir ay sonra da olabilir deyin. O durumda eve aşık değillerse taşınmazlar.
Evet bn once evi kotüleyeyim olmadi eşim konussun o der ben yakin istemiyorum diye. Isteseydik zaten ayni eve istemistiler onu kabul ederdikOzaman eşiniz konuşsun bence acikca söylesin bizde benzer bir problem yaşamıştık esim direk söyledi
Ayni evi isteyip kabul etmemenize rağmen k.validenizin ust kata taşınmak istemesi de manidarEvet bn once evi kotüleyeyim olmadi eşim konussun o der ben yakin istemiyorum diye. Isteseydik zaten ayni eve istemistiler onu kabul ederdik
Siz yinede bizim kalacağımız belli değil ev almayı düşünüyorduk deyinIste bizde yeni yasindik buraya inanmazlar daha oncede hic oyle biseyin lafini etmemistik tasincaz fln diye
Keske çaçaron bi gelin olabilsem..Ayni evi isteyip kabul etmemenize rağmen k.validenizin ust kata taşınmak istemesi de manidar
Merak etme,bu sırnaşık kv ler adamı çaçaron da eder,papağan da:)Keske çaçaron bi gelin olabilsem..
Bence siz hic muhatap olmadan eşiniz çözsün konuyu sizde belli edin istemediginizi bir sekildeKeske çaçaron bi gelin olabilsem..
Canim ben 3 yıl oturdum çatıda yağmurda su aliyor ne kadar sağlamda olsa ve kış buz gibi yazında çöl maşallahEvet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..
Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.
Simdi bnm sorum teras katta oturanlara
Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticamben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
Olay çoktan kapanmış, son çırpınışlar fayda etmez. Net şekilde sınır koyacaksınEvet kizlar korku filmi fragmani gibi dimi..
Aramizda 3 sokak olmasina ragmen surekli berabr olma istegi olan kv üst katima gelmek istiyo bizim binanin emlakcisiyla konusmuslar. vereyim size kiraya demis bunlarda baya havaya girmis bana geldi ev nasil diye sordu iki gündür bunalimdayim.. eger gelirseler benim icin ve evliligim icin hic iyi olmaz eminim buna.
Simdi bnm sorum teras katta oturanlara
Lutfen bana teras katin kotü yönlerini soyleyin kv ye anlaticamben rutubet var isinmiyo vs dedim ama tatmin olmadi sanirim kirasi iyi bi bakalim fln dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?