• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ve Bayram

cnm aynı durumdayız bnm eşiminde izni yoktu bizde ramazanda tatil yapabildik aynı tavır bizede yapıldı ama napalım yani yapcak bişey yok

4 yıllık evliyim sadece bir defa ev görmeye gelip bir gece kalıp gittiler ayıp olmasın diye benim ailem hep koşturdu taşınmaya etmeye işlerime varsa yoksa iş güç tarla çalışıyorlar her fırsatta da kendilerine gidilmesini bekliyorlar

aman bu da iyi boşver benim de keşke ailem yakınımda olup eşiminki uzakta olsa da hçi yardmı olmasa valla öbürü de ayrı dert çocuğuna kadar herşeyi paylaşıyosun herşeye hakkı var diye görüyorlar. şimdi en azndan senin kendi hayatın var.

aman bu da iyi boşver benim de keşke ailem yakınımda olup eşiminki uzakta olsa da hçi yardmı olmasa valla öbürü de ayrı dert çocuğuna kadar herşeyi paylaşıyosun herşeye hakkı var diye görüyorlar. şimdi en azndan senin kendi hayatın var.
haklısın bnde çoğu zaman öyle düşünüyorum zaten

ne kadarlık evlsinz kaç saat uzaktalar her bayram bekliyorlar mı çok soru sordum:)
8 yıllık evliyiz cnm 4-5 saat uzaklıktalar ve evet her bayram her tatil bekliyorlar gerçi beklemeselerde bnm korkak kocam babası bişey der diye direk götürürdü bizi..artık bu sene bnm kavgalarım sebebiyle zorla tatile gidebildik yoksa yine orada olucaktık..

8 yıllık evliyiz cnm 4-5 saat uzaklıktalar ve evet her bayram her tatil bekliyorlar gerçi beklemeselerde bnm korkak kocam babası bişey der diye direk götürürdü bizi..artık bu sene bnm kavgalarım sebebiyle zorla tatile gidebildik yoksa yine orada olucaktık..
tatile gitsek de ordayken telefon açacağız bayram için kv tavırlı konuşacak tatilin içine edecek sinir oluyorum ya bu hallerine

üstelik aynıymışız benim kocam da çok çekiniyor ağırlığını koyamıyor

tatile gitsek de ordayken telefon açacağız bayram için kv tavırlı konuşacak tatilin içine edecek sinir oluyorum ya bu hallerine
bizede kp yaptı bunu ooo x bey büyük adam olmuş artık bizi görmüyor tatillere gidiyor git tabi falan yaptı bayram sabahı araba kullanırken hemde..sonra ışıkta dururken arabaya arkadan biri çarptı eşim hemen bak gördünmü bayram sabahı büyüklerin yanında olmadık kalpleri kırıldı diye bu kaza oldu diyor...ahh bacım ahh ölürmüsün öldürürmüsün???
ama boşver kendini ve çocuklarının huzurunu düşün birazda zaten ramazanda gitmişsin

Darılacak bişey yok bu bayramda telefon edersiniz...
Hem kendi ailene hem onlara..

bizede kp yaptı bunu ooo x bey büyük adam olmuş artık bizi görmüyor tatillere gidiyor git tabi falan yaptı bayram sabahı araba kullanırken hemde..sonra ışıkta dururken arabaya arkadan biri çarptı eşim hemen bak gördünmü bayram sabahı büyüklerin yanında olmadık kalpleri kırıldı diye bu kaza oldu diyor...ahh bacım ahh ölürmüsün öldürürmüsün???
ama boşver kendini ve çocuklarının huzurunu düşün birazda zaten ramazanda gitmişsin
işte aynı ya 2 sene önce yalan söyleyerek antalyaya tur otobüsüyle gitmiştik eşim çalışacağım ben dediği halde kv telefonda bir trip bir trip.. sonra turdayken otobüs gitti otomobile çarptı olymposta eşim de yalan söyledik ondan oldu diyor

işte aynı ya 2 sene önce yalan söyleyerek antalyaya tur otobüsüyle gitmiştik eşim çalışacağım ben dediği halde kv telefonda bir trip bir trip.. sonra turdayken otobüs gitti otomobile çarptı olymposta eşim de yalan söyledik ondan oldu diyor

Erkekler papağan gibidir bişeyi defalarca söylersen kabullenir aynını söyler takmayın

Bayram tatiliniz kaç gün ?
Bayram 31ağustosta 30ağustosta zafer bayramı
Eğer ctesi çalışmıyosa normalde 28-29 ağustos için konuşsun izin alsın
25 ağustos vuma gecesi yola çıkın gidin istediğiniz yere tatile 31inde kvye geçin 1gece kalın ordanda yakın olan başka biryere tatile gidin hem dırdır çekmezsiniz hem istediğinizi yapmış olursunuz.

Bu ihtimal yoksa 30ağ çalışıyo mu onu öğrenin çalışmıyosa 30unda kvye geçin bayram sabahı kahvaltı yapın sonrada istediğiniz yere gidin

Kv nerede rota neresi?

Bayram tatiliniz kaç gün ?
Bayram 31ağustosta 30ağustosta zafer bayramı
Eğer ctesi çalışmıyosa normalde 28-29 ağustos için konuşsun izin alsın
25 ağustos vuma gecesi yola çıkın gidin istediğiniz yere tatile 31inde kvye geçin 1gece kalın ordanda yakın olan başka biryere tatile gidin hem dırdır çekmezsiniz hem istediğinizi yapmış olursunuz.

Bu ihtimal yoksa 30ağ çalışıyo mu onu öğrenin çalışmıyosa 30unda kvye geçin bayram sabahı kahvaltı yapın sonrada istediğiniz yere gidin

Kv nerede rota neresi?
bayram tatilimiz 5 gün izmirdeyim rota bodrum kv çanakkalede:)

bayramlarda büyükler bekler, bayramda tatil olmaz bence ama. senin kvde burnundan getiriyomuş, zorlayınca insanda hevesmi kalır. siz tatilinize gidin, şimdiden söyleyin alışsınlar.

bayramlarda büyükler bekler, bayramda tatil olmaz bence ama. senin kvde burnundan getiriyomuş, zorlayınca insanda hevesmi kalır. siz tatilinize gidin, şimdiden söyleyin alışsınlar.
+1 Direkt soyleyin tatile gidecegiz diye. Korkararak yasanmaz.

Koca da alışmak zorunda kaynana da. Siz alttan alıp ezik durursanız onlar da her bayram burnunuzdan getirirler. Bırakın vırvır konuşsun. Siz bildiğinizi okuyun. Artık ayrı bir aile olduğunuzu kabullendirmeniz için dik durup taviz vermeyecek, onlar sitem edince de ne var bunda tarzı davranacaksınız.

14 senelik evliyim benim ailem 7 saat uzaklıkta ve 3 bayram birlikte geçirdik onunda biri babamın vefatına denk geldi.Kayinvalidemlere 1.5 saat uzaklıktayiz ayda 2 defa ve her bayram oradayız canları sıkılınca onlar bizde bence haline şükretmelisin

ben de bayramlarda anne babaların yanında olunmalı diye düşünüyorum ilk gün görüşüp ondan sonra tatile gidin bence kırmayın onları

Back
X