• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ve Bayram

biz gecen sene ramazan bayraminda tatile ciktik. gelmeyecegimizi haber verdik. ne soyledikleri cok umrumda deil. ztn 3 gun ha once ha sonra ne farkeder. kurbanda da malum et isleri oluyor gitmiyoruz. onlar geldiler. problem cikmadi. calisiyoruz sonucta.arada oluyor oyle kacamaklar

Biz de kismet olursa ilk defa kv ve kp in yanina gidecegiz.. Tabi ben yeni evliyim bakalim nasil gececek..

Siz tatil istiyorsaniz en dogal hakkiniz telefonda bayramlasirsiniz anlayis gostermeleri gerek..

Koca koca insanlar kendilerine biraz vakit ayırmak için ailelerin gözünün içine bakıyorlar. Ne kadar zor bir hayat. Dümdüz söyleyin alışsınlar bundan sonraki bayramlar için de.
aynen öyle ya işte o kadar izin almak zorundayız sanki muhtaç değliz gelmişiz kaç yaşına nasıl söyleyeceğiz diyor eşim çalışıyoruz ayaklarımzın üstünde duruyoruz sonuçta

Ama şu var annemlerde iki bayram evde oldukları çok azdir. Birinde olmazsa diğerinde tatildeler,ben sevmiyorum bayramda tatile gitmeyi bayramları yaşatma taraftariyim gelenekselciyim. Sizin başka izniniz yokmuş o başka tabii.

Kardeşim yaşlı insanlar bu nasıl yorum ya hiç mi yaşlanmayacaksınız evlat yolu torun yolu gözlemeyeceksiniz... bir gün görür ertesi gün gidersin tatiline Yok Ramazan'da gitmem tatil kurbanda kurban var oldum olası direk hiç gelmek istemiyorum beklemeyin bizi diyin

Bizde de öyle bayramlar eşimin ailesinde geçiyor. Ama eşime bayramda tatile gidelim desem zaten o kabul etmez Ailelerde haklıdır bekliyorlar bayramda evlat gelmesse kim gelecek. Yani neyse.

Konu açan ben miyim,
Banın açılır açılmaz bana koşmuşsun hemen :KK70:
Seni niye ilgilendiriyor kapıma ne yazacağım,sen mi geleceksin ki,
ayrıca fotoğrafını kaldır,tanıyan çıkabilir :KK70:
Ben senmiyim her konuya koşayım bildirim geldi geldim gelmişken iki sözde ben edeyim ben zaten bayrama böyle bakan insana gelmem üzülme

Back
X