• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ve Bayram

Bayramı amacından saptırın bayram akraba hasta fakir yaşlı ziyaretidir turistlik amaçlı değildir

Hanımlar ya sakin olun ya sonuçlarına katlanın.
Sevgili mune hatmece isimli uye her k.valide konusuna gelip her karşıt olduğu yorumu alinti yapıp kendi fikirlerini kabul ettirene kadar neredeyse hakarete varan cümleler sarf ederken tartışmamak mümkün mü? Kendisinin yaptığı şeyleri buradakiler de yapsın diye bu kadar diretmek artık göze batıyor ama

Bu konuda bende kendisi ile hem fikrim bayramlar tatil değil ama yani resmen konuları sabote ediyor dünden beri

Sevgili mune hatmece isimli uye her k.valide konusuna gelip her karşıt olduğu yorumu alinti yapıp kendi fikirlerini kabul ettirene kadar neredeyse hakarete varan cümleler sarf ederken tartışmamak mümkün mü? Kendisinin yaptığı şeyleri buradakiler de yapsın diye bu kadar diretmek artık göze batıyor ama

Bu konuda bende kendisi ile hem fikrim bayramlar tatil değil ama yani resmen konuları sabote ediyor dünden beri
O zaman şöyle yazalım, herkesin görüşüne saygı gösterilsin.
Kimi aileleri ziyarete gider kimi tatil yapar, bu bir tercih meselesidir.

Aynen öyle :) ağzın bal yesin derler bizim burada :)
Yesin bakalım:))
Çalışanları da anlamak lazım, tek tatil fırsatları bayram tatili, tüm gün çalışıp senede birkaç gün tatil yapmak istiyorlar, bayramdır tamam, aileler bekliyor olabilir ama mutlaka her bayram gelinecek gibi bir kuralda olmamalı.
Bayram yaklaşsın bayram konuları daha çok açılır, anneme götürmüyor ama ailesine gitmek için baskı yapıyor vb tarzında ya da tatile gitmek istiyoruz ama ailelere söyleyemiyoruz diye.
Herkes bayrama aynı anlamı yükleyecek diye bir kaide de yok, bizim gibi düşünmeyenleri dışlamamak lazım.

_________

Lütfen uyarımı yineletmeyin.

Bizim buradada yağcılık derler kızı övde ceza alma:)))
Buyrun üslup bu malzeme bu

Burada en çok ceza alan üyelerdenim ki şu anda zaten ceza alacağım bir yorum yoktu mantık bitmiş

gerçekten korkunç bir k.valide olacaksın Allah kızlarımızı senden uzak tutsun

Buyrun üslup bu malzeme bu

Burada en çok ceza alan üyelerdenim ki şu anda zaten ceza alacağım bir yorum yoktu mantık bitmiş

gerçekten korkunç bir k.valide olacaksın Allah kızlarımızı senden uzak tutsun
Bana korkunç diyorsun hakaret ediyorsun dönde aynaya bak kimin ne olacağı bilinmez

Kv üst katımda annem aynı mahallede .:KK53:Önceden bayramda çok geziyorduk ama şimdi bizim de yaş geldi ,bize de el öpmeye gelen çok oluyor.Yeğenler ,kuzenler büyüdüler ,evlendiler,eşleriyle uğruyorlar.Geçen bayram erkenden anne babayı ziyaret edip bir yerlere gittik telefon susmadı ,neredesiniz diye :olamaz:

Ben bayramları dinlenmek olarak düşünüyorum yıllardır akrabalarımdan uzağız belirli zamanlarda özlediğimizde gidiyoruz bayramı beklemiyoruz

Kaldı ki bayramdan bayrama beni hatırlayan akrabaya zaten gitmiyorum aramıyorum Da .. bayram = tatildir

İsteyen ailesine gider isteyen tatil yapar .. eşinde tatile gidelim diyorsa gidin :)

Onun yazdıklarını oku anlarsın hakaret nerede... sende ne dediğini bilmiyorsun bence profil resmime kadar laf söyledi
Şahsına bi hakaret gormedım şahsen .. ben ne dediğimi biliyorum insanlar fikirlerini söyler kabul etmeyip aksi bi yorumla alıntı yapan sensin ama ;) biz seni en komik üye seçtik zamanında sen neden şimdi agrasife bağladın :))

Şahsına bi hakaret gormedım şahsen .. ben ne dediğimi biliyorum insanlar fikirlerini söyler kabul etmeyip aksi bi yorumla alıntı yapan sensin ama :KK66: biz seni en komik üye seçtik zamanında sen neden şimdi agrasife bağladın :))
iyide o öyle yazılanlar yorumlanmayacak gibi bir kural olduğunu bilmiyordum zaten ayni fikir olsa niye yorumlayayım ki öyle değil mi he kuralsa yorumlar yorumlanamaz Form kuralıysa saygı duyarım ama değilse yorumlamakta ne sıkınca var ben hala da komik bayanımda habire her yorumda bayan yöneticiye sesleniyor çünkü gerçekten cümlelerim güzeldir geçende bir konuda tartışmıştım beni alt edemeyince ceza alayım diye böyle yapıyor kıskançlığı ondan söyledim hala komik ve neşeliyim

iyide o öyle yazılanlar yorumlanmayacak gibi bir kural olduğunu bilmiyordum zaten ayni fikir olsa niye yorumlayayım ki öyle değil mi he kuralsa yorumlar yorumlanamaz Form kuralıysa saygı duyarım ama değilse yorumlamakta ne sıkınca var ben hala da komik bayanımda habire her yorumda bayan yöneticiye sesleniyor çünkü gerçekten cümlelerim güzeldir geçende bir konuda tartışmıştım beni alt edemeyince ceza alayım diye böyle yapıyor kıskançlığı ondan söyledim hala komik ve neşeliyim
:D komiksin evet.

Back
X