Kv ve ben delirmece akil verin ????

Aramak zorunda degilsin. Eskiden ben de arardım nasilsin iyimisin vs tarzında. Sonra bana küstü kaynana. Yeni barıştık. Görüşüyoruz ama aramıyorum. Esim benim ailemi aramıyor zaten herkes kendi degerini belirler. Zorla sevdiremez kimse kimseye kendisini.
Esin de kusura bakma da az değilmiş.

Surekli aradan ne olacak. Gerçekten konuşacak bir şey bulabiliyor musunuz? Ben telefonda konuşmayı pek sevmem kendi ailemi de sık aramam. Ve konuşmak isteyen arar. Kayınvalideniz de konuşmak isterse arasin sizi. Neden hep sizden bekliyor ki.

Arayın soğuk konuşun kapatın. Sonuca bakın siz, aradınız mı evet. Ben olsam hiç aramazdım ama ben çok asi bir insanım. Beni herkes aramayan, soğuk biri olarak kabul etti.
Ölüm meleği yanlış kişinin canını almış diyeceğim de, günah olacak..

kv nizi aramayı bırakmakla başlayın . hafta 1 aramanız yeterli . cenaze de zaten üzerinnize düşeni yapmışsınız fazlasına gerek yok. eşiniz sizin annenizi ne sıklıkla arıyor ? sizin aramadığınızı problem yaparsa benim de bir annem var sen ne kadar arıyorsun dersin

Aaaa, hic boyle seyler yapmazlar aslinda

Neden diye bosuna kendine sorup durma, sebebi oglusunu elinden alman. Bu kadar sacma salak davranmasi bundan yani. Yas almis ama kafa hala ayni kafa. Bir ergenden daha mantiksiz davranabiliyorlar bazen.

bir haftaota b.ka ara bakalım. her birinde de nasılsın iyi misinden sonra alakasız birşey söyle. perdelerini yıkadın mı? en son ne zaman yıkamıştın? sizin köyde x hala vardı, onun oğlunun ataması oldu mu, aa hiç arayıp sormadın mı kadını, kocamı saat kaçta doğurmuştun, yükselen burcuna bakacağım, senin komşuda çay içmiştik hani aklıma takıldı acaba şaşal suyla mı demliyor? rengi pek çıkmamıştı da. kardeşinin kızına düğünde kaç tane bilezik takılmış? dizel otomobilleri yasaklayacaklarmış anne, aman diyeyim dizel almayın elinizde patlamasın vs vs vs.

her gün de kocana anneni aradım, çok güzel sohbet ettik de.

DUR DAHA SANA yerleşecek
yalnız korkuyorum ayaklarına
aynılarını yaşadım
şuan bende çocuklara bakıyorumu,korkuyorumu bahane ederek
benım en büyük korkularımdan birisi valla. Kp yaşıypr Allah uzun ömür versin. Ama kp bişey olsa benım kv aynısı yaparr korkuyuorum bilmem ne diye.. Yeni evlendiğimizde ayrılalım diye az uğraşmadı. Hem de 3 tane kızı var, bedduamı verdim ona Allah biliyor beni çok üzdü. Şuan aşırı derecede mesafeliyiz. Sadece eşimle bir iki hafta bir falan gidiyorum. Mesafeli davranıyorum. Ama oğluna aşırı derecede düşkün ve çok duygu sömürüsü yapan birisi.. Allah bu fesatlık yapan kv uzakta tutsun. Fesatlık yapmasa başımın üstünde ama fesat işte

Işte bunu daha anlamıyor kv. Ki cenazeden önce de aramıyordum sık sık. Ilk zamanlar arardım arkamdan iş çevirince benden saklı gizli ondan sonra bende aramadım. Oğluna onları arayıp napacaksın gidip napacaksın derdi benim annemler için. Bende aramayiverdim. Sorun eşimin annesinin lafina bakması bana trip atması? Bu kv yine derse aramıyor diye nasıl bir yol izlesem ?

Canım eşimin babannesi vefat etmişti geçen yaz. Cenaze evine gittim. Bütün akrabaları orda ama cenaze evi değil sanki düğün evi.. Herkes kahkalar sohbet muhabbet bilmem ne... Bana çok garip geldi, iki saat falan oturdum sonra eşimle mezarlıga gittik. Sonrada o beni eve bıraktı geri gitti. Artık annesi nasıl doldurduysa eve gelince benle bir kavga...Ben çok durmamışım orda da iki saat durmuşum da bende dedim senın kuzenlerın yengelerşn durdu da noldu be; nerdeyse göbek atacaklardı. Ölüye saygıları sıfır, öyle cenaze evinde duracağıma hiç durmam daha iyi dedim... Demek istediğim şu ki bu kafada insanlara ne yapsan yaranamazsın. Her gün ara istersen bu sefer her gün gelmedi der; her gün git bu sefer geldi ama iş yapmadı der; en iyisi yaw he he demek ve geçmek... Politika yapan arkadaşlar var ne güzel kocalarına; ben hiç beceremiyorum malesef

O zaman da ara ama bıktırana kadar hergün saçma sapan şeyler anlat yada onu aradığında birilerine laf yetiştir mesela çocuğun varsa telefon açtığında arada bir çocuğum dur evladım şu üstünü de bi giydirelim vs vs hep böl muhabbeti istemeyerek aradığını belli et o zaman bence istemez yada sürekli karamsar konuş içi daralsın..
kendinden bi pay biç sürekli enerjini emen biri seni arasa konuşmak ister miydin..
Valla ben kayınvalidemi arada bir aklıma eserse arıyorum hiç alışmasın nasıl başlarsan öyle gider çünkü aramıyorsun dediğinde de ben kendi annemi bile aramıyorum telefonda konuşmayı sevmiyorum wp’tan yazışalım anne diyorum Çünkü yeni nesil olmak

15 gun olms hayat arkadası öleli,laf sokma derdındeyse;2 lafın birinde sizinde acınz var der,su an yas tutması gerektiğini ,fitne fesattn uzak olması gerektiğini hatırlatırım.Kusura bakmasın.

Burda okudugum bu kaynanaları gercekten anlamiyorum.

Bende de bir kaynana war ama "Melek" gercekten çok samimiyim..

Arkadaşim oğlunu doldurunca eline ne geciyor, bole yapa yapa soğuttu farzet, yuvanizida yikti diyelim ( Allah Korusun ).
Ne gecicek eline...

Hic birsey yapmayin..
Her aradigimda laf sokan insani aramam icin bir neden goster bana de..

Bence ufaktan sizin eve yollamaya çalışıyor kv, en sonunda yalnız olmuyor diyecek siz istemeyeceksin eşiniz zaten kötü gözler bakıyorsa size sanan benim evim benim annem gelecek diyecek.
Dikkatli olun kesinlikle, çok zıt gitmeyin. Eşinizin gözünde de puan kazanın bir şekilde yoksa sizin eve kurulacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…