- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.634
- 798
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Harikasınız...Bir de ben böyle olsam.Politik ol
Dün aradım ama canim madem istiyor yine ararım de arama
Eşine iyi ol
Keske bende oyle olsam ama bu uyenin yasi benden 10 yas buyuk mesela tecrubeli ne güzel dogrusunu yapior belkide bizde burda kedi kopek gibiyiz ahh ahhhHarikasınız...Bir de ben böyle olsam.
kv nizi aramayı bırakmakla başlayın . hafta 1 aramanız yeterli . cenaze de zaten üzerinnize düşeni yapmışsınız fazlasına gerek yok. eşiniz sizin annenizi ne sıklıkla arıyor ? sizin aramadığınızı problem yaparsa benim de bir annem var sen ne kadar arıyorsun dersinEşim benim annemi benim aradığım kadar sık aramaz bile yaa . Eşim de bana karşı soğuyor yada aklında kötü biliyor beni , doluyor bana , ben onun için kızıyorum işte, ne yapacagimi bilemiyorum. Şuan da acili ya kv ( sözde) , kullaniyor . Ne yapsam bu durmda ??
DUR DAHA SANA yerleşecek
yalnız korkuyorum ayaklarına
aynılarını yaşadım
şuan bende çocuklara bakıyorumu,korkuyorumu bahane ederek
Işte bunu daha anlamıyor kv. Ki cenazeden önce de aramıyordum sık sık. Ilk zamanlar arardım arkamdan iş çevirince benden saklı gizli ondan sonra bende aramadım. Oğluna onları arayıp napacaksın gidip napacaksın derdi benim annemler için. Bende aramayiverdim. Sorun eşimin annesinin lafina bakması bana trip atması? Bu kv yine derse aramıyor diye nasıl bir yol izlesem ?Kimsenin lafıyla İş yapamam tamam ararım hayatım sen hiç merak etme canım de sev öp sarıl ama arama.. unuttum dersin kv.de yorulur söylemekten kimsenin lafıyla iş yapmayın sevmiyorsan mecbur değilsin oğluda sevdiremez içinden gelmiyorsa olay bitmiştir
Beni sevmiyor o zaman , benim anladığım bu ..Eşinizin önceliği değişmemiş ne yazik ki artık evli ve farklı olması lazım bilmiyorum belkide gerçek bı ana kuzusu onlar kaç yaşında olursa olsun değişmiyor sevgisini ise sadece siz anlayabilirsnz.
O zaman da ara ama bıktırana kadar hergün saçma sapan şeyler anlat yada onu aradığında birilerine laf yetiştir mesela çocuğun varsa telefon açtığında arada bir çocuğum dur evladım şu üstünü de bi giydirelim vs vs hep böl muhabbeti istemeyerek aradığını belli et o zaman bence istemez yada sürekli karamsar konuş içi daralsın..Işte bunu daha anlamıyor kv. Ki cenazeden önce de aramıyordum sık sık. Ilk zamanlar arardım arkamdan iş çevirince benden saklı gizli ondan sonra bende aramadım. Oğluna onları arayıp napacaksın gidip napacaksın derdi benim annemler için. Bende aramayiverdim. Sorun eşimin annesinin lafina bakması bana trip atması? Bu kv yine derse aramıyor diye nasıl bir yol izlesem ?
15 gun olms hayat arkadası öleli,laf sokma derdındeyse;2 lafın birinde sizinde acınz var der,su an yas tutması gerektiğini ,fitne fesattn uzak olması gerektiğini hatırlatırım.Kusura bakmasın.Ben 1,5 yıllık evliyim . Eşimle.aramiz pek de iyi değildi . Sürekli.tartışıyoruzve anlamıyor beni ve karısının farkında değil . Ailesi soz.konusu olursa . Onların ağzına bakar dolduruşuna gelir ve onların asıl yüzlerini göremez...sadece kendi cikarlarini dusunen ailesi var ..neyse geçenlerde kayinpeder vefat etti 15 gun once . Bir gelin olarak gereken neyse yaptım ki çok üzüldüm.. Ama onlar benim kadar üzülmedi ..herkes hayatına devam.etmeye başladı. Kaynana hala.daha eşimi arayıp, bana karşı dolduruyor . Yok aramadı yok sormadı diye ( ki daha evelsigun aradim laf sokmaya calisti kibarca onledim felan ben ) . Eşimde 2 güne bir arayiverannemi dedi bende daha dün konuştum dedim . Benim sorum şu; bu kadın acısıyla uğraşmayıp nedne oğlunu bana karşı dolduruyor , hala daha neden esimi bana karsi.kiskirtiyor? Hala.ne istiyor bendne , neden Art niyetli ve tecrubesi olanlar yardim etsin nolur Ne yapmalıyım ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?