- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Ben hayatda soğudum hala bırakmadılar ki hayatımı yasayimBende öyleyim işte. Eşimin ailesi yüzünden, eşimden sogudum dusun artik
Evet iş eşimde bitiyor zaten. Benimde derdim o . Benimde üzen delirten durum buAy cnm kv' m 6 senede 6 defa anca aradım hiç de şikayet etmez sevmedikleriyle muhatap olmama gibi muhteşem bir huyu var saolsun eşimi doldurmaya çalışır başka konularda eşim gelip bişey demez iş eşinizde bitiyor
Anlamadım1,5 yıllık evliliğinizde kayınpederinizi okadar sevdiniz ki evlatlarından çok hemde...
konunuzu okuma gereği duymadım bu saçma yorumdan sonra...
Ne gibi mesela ? Ilk bakışta ne var bunda dersiniz ama , inanın önceki konularda yaptıklarında duysanız, artık canıma tak dedi dersiniz ??Bi ben mi abartacak bişey görmedim?
valla ben bu kadar arasam, soy ağacına eklentidir kendini evlatlık olarakbir haftaota b.ka ara bakalım. her birinde de nasılsın iyi misinden sonra alakasız birşey söyle. perdelerini yıkadın mı? en son ne zaman yıkamıştın? sizin köyde x hala vardı, onun oğlunun ataması oldu mu, aa hiç arayıp sormadın mı kadını, kocamı saat kaçta doğurmuştun, yükselen burcuna bakacağım, senin komşuda çay içmiştik hani aklıma takıldı acaba şaşal suyla mı demliyor? rengi pek çıkmamıştı da. kardeşinin kızına düğünde kaç tane bilezik takılmış? dizel otomobilleri yasaklayacaklarmış anne, aman diyeyim dizel almayın elinizde patlamasın vs vs vs.
her gün de kocana anneni aradım, çok güzel sohbet ettik de.
Aynen benimki de işte. Ne yapacam ben yabenım en büyük korkularımdan birisi valla. Kp yaşıypr Allah uzun ömür versin. Ama kp bişey olsa benım kv aynısı yaparr korkuyuorum bilmem ne diye.. Yeni evlendiğimizde ayrılalım diye az uğraşmadı. Hem de 3 tane kızı var, bedduamı verdim ona Allah biliyor beni çok üzdü. Şuan aşırı derecede mesafeliyiz. Sadece eşimle bir iki hafta bir falan gidiyorum. Mesafeli davranıyorum. Ama oğluna aşırı derecede düşkün ve çok duygu sömürüsü yapan birisi.. Allah bu fesatlık yapan kv uzakta tutsun. Fesatlık yapmasa başımın üstünde ama fesat işte
Nasıl davranayım ki eşime bilemedim? Daha önce yaptiklarini eşimin yüzüne soyl3dim söyle yaptı böyle yaptı diye , eşim hala onları savundu . Iyi davrandım yine yaranamadım. Ya babaları vefat etti ben onlardan çok üzüldüm com yıprandım ilgilendim ettim . Ama bak yine yaranamadım doldurdu oğlunu iki gündeBence ufaktan sizin eve yollamaya çalışıyor kv, en sonunda yalnız olmuyor diyecek siz istemeyeceksin eşiniz zaten kötü gözler bakıyorsa size sanan benim evim benim annem gelecek diyecek.
Dikkatli olun kesinlikle, çok zıt gitmeyin. Eşinizin gözünde de puan kazanın bir şekilde yoksa sizin eve kurulacaklar.
Yapmıyorum şuan zaten . Eşim anasınınve kız kardeşinin laf soktuğunda hayatta inanmaz ki . Onlar melek ben yılanım fesatimBurda okudugum bu kaynanaları gercekten anlamiyorum.
Bende de bir kaynana war ama "Melek" gercekten çok samimiyim..
Arkadaşim oğlunu doldurunca eline ne geciyor, bole yapa yapa soğuttu farzet, yuvanizida yikti diyelim ( Allah Korusun ).
Ne gecicek eline...
Hic birsey yapmayin..
Her aradigimda laf sokan insani aramam icin bir neden goster bana de..
Bende hiç beceremiyorum. Sizin o yaşadığınız latin aynısını bende yaşadım. Cenaze evi değil sanki düğün evi bir görseniz... kv kocadan kurtulunca onu atarım bunu yaparım karışan yok nasılsa modları felan . Birde ben iş yerinden 1 haftalık izinaldim ilgileneyim gelinim cenaze evi diye . Şimdi noldu doldura geitiryor hala oğlunu düşün.... Benim psikolojim bozuldu onları oyl3 görünce . 1 hafta hiçbişey yok, biz evden gidince duramıyorum ayağına yatmaya başladı. Madem uzuntulusunniye 1 hafta güldün oynadın dimiCanım eşimin babannesi vefat etmişti geçen yaz. Cenaze evine gittim. Bütün akrabaları orda ama cenaze evi değil sanki düğün evi.. Herkes kahkalar sohbet muhabbet bilmem ne... Bana çok garip geldi, iki saat falan oturdum sonra eşimle mezarlıga gittik. Sonrada o beni eve bıraktı geri gitti. Artık annesi nasıl doldurduysa eve gelince benle bir kavga...Ben çok durmamışım orda da iki saat durmuşum da bende dedim senın kuzenlerın yengelerşn durdu da noldu be; nerdeyse göbek atacaklardı. Ölüye saygıları sıfır, öyle cenaze evinde duracağıma hiç durmam daha iyi dedim... Demek istediğim şu ki bu kafada insanlara ne yapsan yaranamazsın. Her gün ara istersen bu sefer her gün gelmedi der; her gün git bu sefer geldi ama iş yapmadı der; en iyisi yaw he he demek ve geçmek... Politika yapan arkadaşlar var ne güzel kocalarına; ben hiç beceremiyorum malesef
Inş . Aynen öyle. 1 hafta boyunca benle beraber oradaydı . Onlar güldü ben yakıştıramadım. Şimdi gelin aramıyor diye oğlunu bana sarıyor çıldırsam yaa . Daha önceki yaptıklarını da görünce kafayı yiyecem . Valla mide hastalığına yakalandim bunlar ve eşim yüzünden.Sinirini senden bosaltiyor. Stres atmak icin birebir oldugunu biliyor. Herkesin acisini yorgunlugunu senden cikariyor.
Kayinvalidenin işine geliyor sana sinirlenmek çünkü yasını tutsa kendi vicdanıyla yalnızlığla baş başa kalacak. Düşünmek ve hesaplaşmaktan kaçıyor ölüm birşey değiştirmediyse sen hiçbişey yapamazsın. Bir boşlukta şuan ve en iyi uğraşılacak kişi sensin demekki kv geçer inşAllah.
O arada bir arar , ya o ne bekliyor biliyor musunuz, her bi şeyi ona anlatacam ,bizim.herbirseyimizden haberdar olacak sinsi sinsi . Bende onu yapmıyorum ya hani ,derdi oE o arasın madem cok aranmayı bekliyor
Etmez o .biliyorumSende bıktırana kadar hergün günde 3-4 defa, hatta daha fazla sayıda ara. Derdini anlat, sürekli bişeylerden yakın, ona konuşmaya fırsat vermeden kapat. Bıksın illallah etsin.
Ben zaten aradığımda öyle yapıyorum. Kısa ve net . Konusasim gelmiyor ki . Soğuk davranıyorum soğuk konuşuyorum hala anlamıyor kadın .Arayın soğuk konuşun kapatın. Sonuca bakın siz, aradınız mı evet. Ben olsam hiç aramazdım ama ben çok asi bir insanım. Beni herkes aramayan, soğuk biri olarak kabul etti.
Ölüm meleği yanlış kişinin canını almış diyeceğim de, günah olacak..
Eee ozaman evlendirmeyeydi oğlunu allah allah .. benim hayatımı karartmaya ne hakları var o zaman . Ben emzircemdaha oğlumu deseydi o zaman .benim günahıma neden giriyorAaaa, hic boyle seyler yapmazlar aslinda
Neden diye bosuna kendine sorup durma, sebebi oglusunu elinden alman. Bu kadar sacma salak davranmasi bundan yani. Yas almis ama kafa hala ayni kafa. Bir ergenden daha mantiksiz davranabiliyorlar bazen.
Onu da dedim zamanında. Bir keresinde yine anama niye böyle yapıyorsun niye gülmüyorsun ,kendi ailenin yanında keyfin pek.yerinde filmeler felan diye eşim laf ettiğinde, eşime dedim sen kaç kere aradım diye . Ama eşim bak aylar geçti hala.ayni kafadakv nizi aramayı bırakmakla başlayın . hafta 1 aramanız yeterli . cenaze de zaten üzerinnize düşeni yapmışsınız fazlasına gerek yok. eşiniz sizin annenizi ne sıklıkla arıyor ? sizin aramadığınızı problem yaparsa benim de bir annem var sen ne kadar arıyorsun dersin
O şimdi güya acılı ya , ilgi destek.bekliyir sözde. Anneyim ayağına yatıyor eşime de zaten . Konuşamıyoruz ki zaten . Sıradan şeyler dışında. O daha benden ne bekliyorsaSurekli aradan ne olacak. Gerçekten konuşacak bir şey bulabiliyor musunuz? Ben telefonda konuşmayı pek sevmem kendi ailemi de sık aramam. Ve konuşmak isteyen arar. Kayınvalideniz de konuşmak isterse arasin sizi. Neden hep sizden bekliyor ki.
Yapamıyorum şuan zaten bisey .. Eşim üzgün olunca vicdanim el vermiyirŞuan bişey yapmayın zaten. Eşinizin babası vefat etmiş yanında olun ve he diyip geçin kv deye.
Biraz zaman geçsin mesafe koyarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?