Kv ve ben delirmece akil verin ????

Ay cnm kv' m 6 senede 6 defa anca aradım hiç de şikayet etmez sevmedikleriyle muhatap olmama gibi muhteşem bir huyu var saolsun eşimi doldurmaya çalışır başka konularda eşim gelip bişey demez iş eşinizde bitiyor

Evet iş eşimde bitiyor zaten. Benimde derdim o . Benimde üzen delirten durum bu

valla ben bu kadar arasam, soy ağacına eklentidir kendini evlatlık olarak
A agercek mi bu yazdiklariniz???

Aynen benimki de işte. Ne yapacam ben ya (( duygusallığa yatıyor zaten ...

Nasıl davranayım ki eşime bilemedim? Daha önce yaptiklarini eşimin yüzüne soyl3dim söyle yaptı böyle yaptı diye , eşim hala onları savundu . Iyi davrandım yine yaranamadım. Ya babaları vefat etti ben onlardan çok üzüldüm com yıprandım ilgilendim ettim . Ama bak yine yaranamadım doldurdu oğlunu iki günde

Yapmıyorum şuan zaten . Eşim anasınınve kız kardeşinin laf soktuğunda hayatta inanmaz ki . Onlar melek ben yılanım fesatim

Sinirini senden bosaltiyor. Stres atmak icin birebir oldugunu biliyor. Herkesin acisini yorgunlugunu senden cikariyor.
Kayinvalidenin işine geliyor sana sinirlenmek çünkü yasını tutsa kendi vicdanıyla yalnızlığla baş başa kalacak. Düşünmek ve hesaplaşmaktan kaçıyor ölüm birşey değiştirmediyse sen hiçbişey yapamazsın. Bir boşlukta şuan ve en iyi uğraşılacak kişi sensin demekki kv geçer inşAllah.

Bende hiç beceremiyorum. Sizin o yaşadığınız latin aynısını bende yaşadım. Cenaze evi değil sanki düğün evi bir görseniz... kv kocadan kurtulunca onu atarım bunu yaparım karışan yok nasılsa modları felan . Birde ben iş yerinden 1 haftalık izinaldim ilgileneyim gelinim cenaze evi diye . Şimdi noldu doldura geitiryor hala oğlunu düşün.... Benim psikolojim bozuldu onları oyl3 görünce . 1 hafta hiçbişey yok, biz evden gidince duramıyorum ayağına yatmaya başladı. Madem uzuntulusunniye 1 hafta güldün oynadın dimi

Inş . Aynen öyle. 1 hafta boyunca benle beraber oradaydı . Onlar güldü ben yakıştıramadım. Şimdi gelin aramıyor diye oğlunu bana sarıyor çıldırsam yaa . Daha önceki yaptıklarını da görünce kafayı yiyecem . Valla mide hastalığına yakalandim bunlar ve eşim yüzünden.

Ben zaten aradığımda öyle yapıyorum. Kısa ve net . Konusasim gelmiyor ki . Soğuk davranıyorum soğuk konuşuyorum hala anlamıyor kadın .

Aaaa, hic boyle seyler yapmazlar aslinda

Neden diye bosuna kendine sorup durma, sebebi oglusunu elinden alman. Bu kadar sacma salak davranmasi bundan yani. Yas almis ama kafa hala ayni kafa. Bir ergenden daha mantiksiz davranabiliyorlar bazen.
Eee ozaman evlendirmeyeydi oğlunu allah allah .. benim hayatımı karartmaya ne hakları var o zaman . Ben emzircemdaha oğlumu deseydi o zaman .benim günahıma neden giriyor

Onu da dedim zamanında. Bir keresinde yine anama niye böyle yapıyorsun niye gülmüyorsun ,kendi ailenin yanında keyfin pek.yerinde filmeler felan diye eşim laf ettiğinde, eşime dedim sen kaç kere aradım diye . Ama eşim bak aylar geçti hala.ayni kafada

O şimdi güya acılı ya , ilgi destek.bekliyir sözde. Anneyim ayağına yatıyor eşime de zaten . Konuşamıyoruz ki zaten . Sıradan şeyler dışında. O daha benden ne bekliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…