Kv ve ben delirmece akil verin ????

Bence iyi bir dille kv ile yanlizken oglunu uyarman ters tepiyor aramiz bozuluyor, kari koca arasina nifak sokmak vebaline girme gibi uyarida bulunmalisin

Bence iyi bir dille kv ile yanlizken oglunu uyarman ters tepiyor aramiz bozuluyor, kari koca arasina nifak sokmak vebaline girme gibi uyarida bulunmalisin
Kaynana onu nasil kullanir biliyor musunuz . Gelinin bana laf soyledi ben ondan ne istiyorum ki arasin sorsun , ben sizin aranizi mi bozmaya cakisiyirum oglum der aglar sizlar birde ustune gelin karsilik verdi der gecer . Yine kiskirtir onu bana

Kaynana onu nasil kullanir biliyor musunuz . Gelinin bana laf soyledi ben ondan ne istiyorum ki arasin sorsun , ben sizin aranizi mi bozmaya cakisiyirum oglum der aglar sizlar birde ustune gelin karsilik verdi der gecer . Yine kiskirtir onu bana
Zor durummus
Icim bunaldi suan

Aynı dert bendede var yapacak birşey yok

Sorun eşinizde. Anne o bir birey ne yapacağına kendi karar veriyor. Bir sorunun varsa onunla çöz demeli. Eşiniz sizin annenizi babanızı ne sıklıkta arar?
Çok sık aramaz , eşimde sıkıntı zaten . Annesini , haksız da olsa , savunur , ve benim gözümde de gönlümde de yerini heder eder düşer gözümden

yok canmm baska seylerde var tabiki ben bie cok seyi sineye cektim ama yok herseyime karismasi ve surekli dolduruyodu
Aynen bu da. Fırsat versem herşeyine karışacak veya oğlunu kendi tarafına çekecek. Oğlu yanında olsun , görümceyle ikisiyle maddi manevi ilgilensin o yeter , ama karısı olduğunu unutsun yokmuş gibi davransın el kızı desin o yeter onlar için.

Çok sık aramaz , eşimde sıkıntı zaten . Annesini , haksız da olsa , savunur , ve benim gözümde de gönlümde de yerini heder eder düşer gözümden
Burada çok güzel akıl veriyorlar. Ararım aşkım deyip aramayın ya da arayıp nasıl falan deyip kapatın.

Ama haksızlık değil mi bu ya . Biliyor öyle olmadığını , nedne dolduruyor ki ??
K.v niz mi?
1- O iyi niyetli. Sizi çok seviyor. Üzüntüsünü paylaşıyor oğluyla.
2- Eşiniz annesini tutmuyor. Onun melek olduğunu, iyi niyetini biliyor ondan size kızıyor.
3- Kocanız erkek siz kadınsınız. K.v niz erkek anası. Boru değil.
İşte sebepler

Yani bu sebeplere gore kabul mu edeyim durumu , hayatimi elimden mi alsinlar . O zaman ben ayrilayim esimden basbasa kalsinlar

seni okadar iyi anliyorumki,ne yapsan olmuyo dmi sen onun ailesi ile ilgili hic birsey soleyemiyorsun seni hep haksz gorur annesi ole guzel doldururki malasef,ben babasinn cuma mesajina cvp vermeyi unuttum diye beni mahvetti dusu artik neler yasadigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…