- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Kaynana onu nasil kullanir biliyor musunuz . Gelinin bana laf soyledi ben ondan ne istiyorum ki arasin sorsun , ben sizin aranizi mi bozmaya cakisiyirum oglum der aglar sizlar birde ustune gelin karsilik verdi der gecer . Yine kiskirtir onu banaBence iyi bir dille kv ile yanlizken oglunu uyarman ters tepiyor aramiz bozuluyor, kari koca arasina nifak sokmak vebaline girme gibi uyarida bulunmalisin
Zor durummusKaynana onu nasil kullanir biliyor musunuz . Gelinin bana laf soyledi ben ondan ne istiyorum ki arasin sorsun , ben sizin aranizi mi bozmaya cakisiyirum oglum der aglar sizlar birde ustune gelin karsilik verdi der gecer . Yine kiskirtir onu bana
Aynı dert bendede var yapacak birşey yokBen 1,5 yıllık evliyim . Eşimle.aramiz pek de iyi değildi . Sürekli.tartışıyoruzve anlamıyor beni ve karısının farkında değil . Ailesi soz.konusu olursa . Onların ağzına bakar dolduruşuna gelir ve onların asıl yüzlerini göremez...sadece kendi cikarlarini dusunen ailesi var ..neyse geçenlerde kayinpeder vefat etti 15 gun once . Bir gelin olarak gereken neyse yaptım ki çok üzüldüm.. Ama onlar benim kadar üzülmedi ..herkes hayatına devam.etmeye başladı. Kaynana hala.daha eşimi arayıp, bana karşı dolduruyor . Yok aramadı yok sormadı diye ( ki daha evelsigun aradim laf sokmaya calisti kibarca onledim felan ben ) . Eşimde 2 güne bir arayiverannemi dedi bende daha dün konuştum dedim . Benim sorum şu; bu kadın acısıyla uğraşmayıp nedne oğlunu bana karşı dolduruyor , hala daha neden esimi bana karsi.kiskirtiyor? Hala.ne istiyor bendne , neden Art niyetli ve tecrubesi olanlar yardim etsin nolur Ne yapmalıyım ?????
Malesef öyle canmZor durummus
Icim bunaldi suan
Sizinki demi böyle ve nasıl davranıyorsanız peki ??? Bunlar hastalığı hicmi düşünmez, elimize düşeceklerini veya bakarlar ederler ilerde diye ???Aynı dert bendede var yapacak birşey yok
Ay cidden mi ?? Neden boşanıyorsunuz, sırf bu sebepten mi sorun enbende cok cektim fitneci zaten suan bosancaz kurtuldum hepsinden simdi annesinin koynunda uyusun hepsi ayni
Çok sık aramaz , eşimde sıkıntı zaten . Annesini , haksız da olsa , savunur , ve benim gözümde de gönlümde de yerini heder eder düşer gözümdenSorun eşinizde. Anne o bir birey ne yapacağına kendi karar veriyor. Bir sorunun varsa onunla çöz demeli. Eşiniz sizin annenizi babanızı ne sıklıkta arar?
Kaynana , kaynanalikyapacak ya zorla araştırmaya çalışıyor. Kendini bana yaklaştırmaya çalışıyor güya arsız olunca insanKonuşmak istersem ararım, istemezsem aramam. Ne bu böyle talimatla arama mı yapılır...
yok canmm baska seylerde var tabiki ben bie cok seyi sineye cektim ama yok herseyime karismasi ve surekli dolduruyoduAy cidden mi ?? Neden boşanıyorsunuz, sırf bu sebepten mi sorun en
Aynen bu da. Fırsat versem herşeyine karışacak veya oğlunu kendi tarafına çekecek. Oğlu yanında olsun , görümceyle ikisiyle maddi manevi ilgilensin o yeter , ama karısı olduğunu unutsun yokmuş gibi davransın el kızı desin o yeter onlar için.yok canmm baska seylerde var tabiki ben bie cok seyi sineye cektim ama yok herseyime karismasi ve surekli dolduruyodu
Burada çok güzel akıl veriyorlar. Ararım aşkım deyip aramayın ya da arayıp nasıl falan deyip kapatın.Çok sık aramaz , eşimde sıkıntı zaten . Annesini , haksız da olsa , savunur , ve benim gözümde de gönlümde de yerini heder eder düşer gözümden
Ama haksızlık değil mi bu ya . Biliyor öyle olmadığını , nedne dolduruyor ki ??Burada çok güzel akıl veriyorlar. Ararım aşkım deyip aramayın ya da arayıp nasıl falan deyip kapatın.
K.v niz mi?Ama haksızlık değil mi bu ya . Biliyor öyle olmadığını , nedne dolduruyor ki ??
Yani bu sebeplere gore kabul mu edeyim durumu , hayatimi elimden mi alsinlar . O zaman ben ayrilayim esimden basbasa kalsinlarK.v niz mi?
1- O iyi niyetli. Sizi çok seviyor. Üzüntüsünü paylaşıyor oğluyla.
2- Eşiniz annesini tutmuyor. Onun melek olduğunu, iyi niyetini biliyor ondan size kızıyor.
3- Kocanız erkek siz kadınsınız. K.v niz erkek anası. Boru değil.
İşte sebepler
Onlara göre neden bu aksini ispatlayamazsınız.Yani bu sebeplere gore kabul mu edeyim durumu , hayatimi elimden mi alsinlar . O zaman ben ayrilayim esimden basbasa kalsinlar
Tatlı dilden anlamayan , yani bunu kullandığımı düşünen bir koca var . Tam bir şeytan gibi kocaOnlara göre neden bu aksini ispatlayamazsınız.
Seçenekler
1. Kavga gürültü devam edin.
2. Politika, tatlı dil kocanızı yanınıza çekin.
3. Boşanın.
seni okadar iyi anliyorumki,ne yapsan olmuyo dmi sen onun ailesi ile ilgili hic birsey soleyemiyorsun seni hep haksz gorur annesi ole guzel doldururki malasef,ben babasinn cuma mesajina cvp vermeyi unuttum diye beni mahvetti dusu artik neler yasadigimiAynen bu da. Fırsat versem herşeyine karışacak veya oğlunu kendi tarafına çekecek. Oğlu yanında olsun , görümceyle ikisiyle maddi manevi ilgilensin o yeter , ama karısı olduğunu unutsun yokmuş gibi davransın el kızı desin o yeter onlar için.
o tatli dili ben uygulamaya calistim beni kandiramazsin diyoduTatlı dilden anlamayan , yani bunu kullandığımı düşünen bir koca var . Tam bir şeytan gibi koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?