- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Bacim kusun gorusmeyin boyle insanlarla anca yuva bozar bu tiplerBen 1,5 yıllık evliyim . Eşimle.aramiz pek de iyi değildi . Sürekli.tartışıyoruzve anlamıyor beni ve karısının farkında değil . Ailesi soz.konusu olursa . Onların ağzına bakar dolduruşuna gelir ve onların asıl yüzlerini göremez...sadece kendi cikarlarini dusunen ailesi var ..neyse geçenlerde kayinpeder vefat etti 15 gun once . Bir gelin olarak gereken neyse yaptım ki çok üzüldüm.. Ama onlar benim kadar üzülmedi ..herkes hayatına devam.etmeye başladı. Kaynana hala.daha eşimi arayıp, bana karşı dolduruyor . Yok aramadı yok sormadı diye ( ki daha evelsigun aradim laf sokmaya calisti kibarca onledim felan ben ) . Eşimde 2 güne bir arayiverannemi dedi bende daha dün konuştum dedim . Benim sorum şu; bu kadın acısıyla uğraşmayıp nedne oğlunu bana karşı dolduruyor , hala daha neden esimi bana karsi.kiskirtiyor? Hala.ne istiyor bendne , neden Art niyetli ve tecrubesi olanlar yardim etsin nolur Ne yapmalıyım ?????
Arama kayıtlarını göster eşine bak de daha dün aradım bana karşı seni dolduruyor deEşim benim annemi benim aradığım kadar sık aramaz bile yaa . Eşim de bana karşı soğuyor yada aklında kötü biliyor beni , doluyor bana , ben onun için kızıyorum işte, ne yapacagimi bilemiyorum. Şuan da acili ya kv ( sözde) , kullaniyor . Ne yapsam bu durmda ??
Valla ben ilk baştan beri çok aramıyordum, o eski aramadım da mecburi bir konu olunca. Aramıyorum alışmasın diye . Içimden ďe gelmiyor aslında . Cocugumyok . Calisiyirum diyorum yemek arasında bir 5 dk bile olsa arar insan diyor . Fenalık hat safada . Oğluyla benim aramı bozmak ve oğluna vicdan yaptırıyor amacı o . Aramak isteyen arar diyirum anlamıyor ki kadın .O zaman da ara ama bıktırana kadar hergün saçma sapan şeyler anlat yada onu aradığında birilerine laf yetiştir mesela çocuğun varsa telefon açtığında arada bir çocuğum dur evladım şu üstünü de bi giydirelim vs vs hep böl muhabbeti istemeyerek aradığını belli et o zaman bence istemez yada sürekli karamsar konuş içi daralsın..
kendinden bi pay biç sürekli enerjini emen biri seni arasa konuşmak ister miydin..
Valla ben kayınvalidemi arada bir aklıma eserse arıyorum hiç alışmasın nasıl başlarsan öyle gider çünkü aramıyorsun dediğinde de ben kendi annemi bile aramıyorum telefonda konuşmayı sevmiyorum wp’tan yazışalım anne diyorumÇünkü yeni nesil olmak
Zaten eşime, acılıyim arayın beni yalniz birakmayin derdinde kv. Ogluna da onu yapiyor , psikolojisi bozuk imaj i yaratmaya calisiyor . Yani acindirma politikasi . Onu da esi oleli 1 haftalikken kadun esya atarim bunu satarim derdindeydi nasilsa karisan olmaz artik diye .. siz düşününyaa . Ama benim eşim bunu görmez beni o delirtiyor .15 gun olms hayat arkadası öleli,laf sokma derdındeyse;2 lafın birinde sizinde acınz var der,su an yas tutması gerektiğini ,fitne fesattn uzak olması gerektiğini hatırlatırım.Kusura bakmasın.
Zaten bozuyor ki . 1.5 yıllık evliyiz eşimle hep bu konuda tartışıyoruz onlar yüzünden. Birbirimize bağlanamadım bile yaa . Eşim onları düşünmektenBacim kusun gorusmeyin boyle insanlarla anca yuva bozar bu tipler
Şuan, eşim anasını acıma modunda , yazık bizden çok üzülüyor diyor .Ama allah sizi inanırsın ,bir haftalıkken gülüp eğleniyordu yaa . Çocuklar ne zaman evden dağıldı yemek yememeye başlamış güya uyuamıyormuş . Kayinpeder sağken adamı takmazdı bile , adam yerine bile koymazdı yaa . Hastaneye gelirdi adam , tek başına gönderirdi hastanede yatan adamı . Ama bunu eşin anlamıyor beni delirtiyor . Hala anası yüzünden bana laf söylüyor ya . Nasıl yapacam ben bunu???Arama kayıtlarını göster eşine bak de daha dün aradım bana karşı seni dolduruyor de
Valaha alalhim yardımcı olsun güzel rabbim önce senin kocana sonra da benim kine akıl versin ki annesi ile eşi arasında köprü olsunBen 1,5 yıllık evliyim . Eşimle.aramiz pek de iyi değildi . Sürekli.tartışıyoruzve anlamıyor beni ve karısının farkında değil . Ailesi soz.konusu olursa . Onların ağzına bakar dolduruşuna gelir ve onların asıl yüzlerini göremez...sadece kendi cikarlarini dusunen ailesi var ..neyse geçenlerde kayinpeder vefat etti 15 gun once . Bir gelin olarak gereken neyse yaptım ki çok üzüldüm.. Ama onlar benim kadar üzülmedi ..herkes hayatına devam.etmeye başladı. Kaynana hala.daha eşimi arayıp, bana karşı dolduruyor . Yok aramadı yok sormadı diye ( ki daha evelsigun aradim laf sokmaya calisti kibarca onledim felan ben ) . Eşimde 2 güne bir arayiverannemi dedi bende daha dün konuştum dedim . Benim sorum şu; bu kadın acısıyla uğraşmayıp nedne oğlunu bana karşı dolduruyor , hala daha neden esimi bana karsi.kiskirtiyor? Hala.ne istiyor bendne , neden Art niyetli ve tecrubesi olanlar yardim etsin nolur Ne yapmalıyım ?????
Valla onu evin direk olayini , ilk zaman yaptı. Büyük abisi var o biraz üstlendi . Ama benim eşim vicdanlı biraz, abi sert kiziverir, saklı gizli eşimi arar vicdan yapar . Onu kullanır. Birde görümce var bekar . O da koç gibi ahilerim var diyor o da kendini acinndırıyor .aaa durun daha eşinizi ölen kocasının yerine koyacak, evinin direği yapacak :)
valla bu kayınvalideyle soğuk savaş yapılır net. eşiniz aramamışsın falan derse şaşırıp yavru kedi bakışınızla masum masum annen böyle yapınca çok üzülüyorum, zaten babanın acısı geçmedi bende daha. neden böyle ben onu annem gibi görmüstüm diyip duygulanın kalkıp banyoya gidin. bi 5 10 dk çıkmayın.
inasana zorla hinlik düşündürüyorlar.
Aminnnnn daha yeni evliyimama neler yaşıyorum cekiyorum . Çok oyunlu kadın yaaa .Valaha alalhim yardımcı olsun güzel rabbim önce senin kocana sonra da benim kine akıl versin ki annesi ile eşi arasında köprü olsun
Bana danalet olsun kardeş hepsi aynı hele dul kaynana düşman başına bile gelmesin bendede var aynı keşke kayinbabam yaşaaydı da kaynanam ölseydi bela oldu hayatımıza kelin merhemi olsa başına sürer derdim derdini...... neyse Allah sabır versin kardeş banada sanada
O hep öyleydi ki . Cenaze bahane oldu ona . Sürekli beni oğluna kötüler. Bizim aile olaylarımızın içine girmeye çalışır eğer farkederse . Sinsi sinsi . Bizim eşimle tartışmalarımız hep onlar yüzünden. Nerde duracaklarını bilmezler daha doğrusu işlerine göre davranırlar. Biz eşimle, hiç "biz" olamadık. Karını gezdir karını buldun bizi unuttun lafları hep onlardan gelir eşime . Eşimde korkak tabi , onlara bisey diyemez bana trip atar yada benim aileme kıyas yapar . Eşim neden böyle anlamıyorum, benolasam eşim aile olabilecek mi nedne farkına varmaz ...?Bu aralar sık arayın. 1 ay sonra yavaştan seyrekleştirmeye başlayın. Normalde kvalide tarafını tutarım ama bu konu farklı geldi. Bazı insanlar huzursuzluktan besleniyor belliki. Bahane verip aranızın açılmasını mı istiyor acaba dedim.
Saolun...Bana da
Valaha sen benim kini görsen senin ki ne şükür çekersin bizim ki olay ben 2 yıl berber oturdum ömrümün yarışı giddi hayatsan soğudumAminnnnn daha yeni evliyimama neler yaşıyorum cekiyorum . Çok oyunlu kadın yaaa .
Sana özelden bir şey soracağım...Politik ol
Dün aradım ama canim madem istiyor yine ararım de arama
Eşine iyi ol
Bende öyleyim işte. Eşimin ailesi yüzünden, eşimden sogudum dusun artikValaha sen benim kini görsen senin ki ne şükür çekersin bizim ki olay ben 2 yıl berber oturdum ömrümün yarışı giddi hayatsan soğudum
Benim annemi ariyor musun ki dedim daha once . Cok tartistitk bu konuda inanin .. benim tavrim net oldugu icin kuduryorlar . Laf geciremediklerini dusunuyorlar . Hatta esim bir ara yartisirken bile , ben nasil erkeksem sana soz geciremiyorum her lafa cevap veriyorsun ne bicim erkegim ben esvin erkegi benim sanki sensin gibi davranma falan filanlar eşimde.... böyle dolduruşa geliyor eşim işte . Ben bilsem böyle olacağını evlenirmiydim böyle bir adamla ... Birde eşim kıyas taparak ,benim ailemden vuruyor , senin ailenin başına da gelir götürürüm tarzında laflarSorun kaynanada degil, este. Esin 3 yasindaki cocuk degil, doldurusa gelsin. Kendi düsüncesi, hür iradesi olmayan kisiler ile evlenirseniz, sonuc bu oluyor.
Yani tepki kv'deye degil, ese verilmeli. "Sen benim annemi bile o kadar aramiyorsun, ben seninkini niye arayim" diyerekten. Es kisisi sogarsa sogsun. En azindan bir durusun olur, cizgilerini belli olur. Annesinden dolayi bosanmak istiyorsa, bosansin. Herseyi böyle cekersen, 40 yasinda hastalik sahibi olursun yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?