- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Nişanlımda yapmaz almaz falan diyor ben izin vermem diyor ama kadın attık tüketti beni .. kasa kiralama işini nasıl yapabilirimMüstakbel eş ne diyor anneciğine? Çok ayıp sizi böyle arayıp taciz etmesi.
Şimdiden bir kasa kiralayın ve düğünün ertesi günü kasaya koyun altınları. Annenize verirseniz düğün takılarını kız tarafı aldı diyebilecek potansiyel gördüm kayınvalidede.
Neler söylüyorum telefonda inanır mısın bana mısın demiyor, onlarda süt hakkım var falana getiriyor en son lafıKesinlikle takıları üzerinden çıkarma ama çıkması gerekiyorsa gelinliğine ufak bir el çantası al hani beyaz kese şeklinde olurya ondan ve içine koy takıların sende kalsın, verme kimseye . Ha insanların içinde senin hayır diyemeyeceğin bir yerde söylerse bile sen hayır demekten çekinme!
Herhangi bir bankada hesabın varsa yıllık bir ücret karşılığı hemen kasa kiralayabilirsin. Onlar seni yönlendirir zaten. Hiç kimseye emanet etme hemen at kasaya.Nişanlımda yapmaz almaz falan diyor ben izin vermem diyor ama kadın attık tüketti beni .. kasa kiralama işini nasıl yapabilirim
Herşeye bi cevabı var yani 10 kaynana gücünde konuşur ve inatlaşır , ilk böyle değildi ben onla aynı evde oturmak istemediğimden beri hepten sardı banamedeni hukukta dugun takilari kadinindir. net.
Herşeye bi cevabı var yani 10 kaynana gücünde konuşur ve inatlaşır , ilk böyle değildi ben onla aynı evde oturmak istemediğimden beri hepten sardı bana
Canım ya bilmiyordum bu kasa olayını saolasın en yakın zamanda gidip konuşayım maaş bankamla bari ,Herhangi bir bankada hesabın varsa yıllık bir ücret karşılığı hemen kasa kiralayabilirsin. Onlar seni yönlendirir zaten. Hiç kimseye emanet etme hemen at kasaya.
Şimdiden mutluluklar..Canım ya bilmiyordum bu kasa olayını saolasın en yakın zamanda gidip konuşayım maaş bankamla bari ,
Ben saydırıcam anneme aynı zamanda bu kansızvalide tırtıklar falan o an kaşla göz arasında, zaten 1 kez düğün iptali oldu hem heveste ettim düğünü olsn istedim ama burnumdan getiriyorbir ele kol kaptirirsiniz benden soylemsi. ya dugunu iptal edip kendi arkadaslarinizla yemek yiyin, boylece ortada taki da olmaz kavga da. yahut ailenizden biri sonunda annenize teslim etmek kaydiyla takilarinizi toplayip korusun. ertesinde de takacaklarinizi evinize alip, kalani kendi adiniza bir banka hesabina yatirin.
Ben saydırıcam anneme aynı zamanda bu kansızvalide tırtıklar falan o an kaşla göz arasında, zaten 1 kez düğün iptali oldu hem heveste ettim düğünü olsn istedim ama burnumdan getiriyor
Aminnn,cümlemizin ...ya yardan, ya serden.
hakkinizda hayirlisi olsun.
bir de buyugunuz olarak nacizane gorusum konuyu taki diye ele almayin. boyle bir kadina torun vermek ister misiniz mesela? bugun taki sorunu yarin cocugunuzun hayatiyla ilgili her seyin sorunu olacak. siz bu kadinla yasayabilecek misiniz? akilli ve sakin kalin her zaman ve her kosulda.Aminnn,cümlemizin ...
Hİç o kadar ayrıntı düşünmedim tabibir de buyugunuz olarak nacizane gorusum konuyu taki diye ele almayin. boyle bir kadina torun vermek ister misiniz mesela? bugun taki sorunu yarin cocugunuzun hayatiyla ilgili her seyin sorunu olacak. siz bu kadinla yasayabilecek misiniz? akilli ve sakin kalin her zaman ve her kosulda.
Hİç o kadar ayrıntı düşünmedim tabien iyi kaynana mezarda sanırım yani hiç mi normal olamazlar illa çomak sokucaklar ama biraz daha arasın no sunu falan engelleyicem kudursun iyice yoksa ben sinirden kurdeşen dökücem burada
Bi de öyle deneyeyim bari saolun :)ben engellemistim, hakliyken haksiz oldum. telefonnu acmazsiniz olur biter. engellemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?