• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve düğün takıları :(

Nişanlımda yapmaz almaz falan diyor ben izin vermem diyor ama kadın attık tüketti beni .. kasa kiralama işini nasıl yapabilirim
Kasa kiralamak yerine altın hesabı açtırıp bankaya altın olarak yatırabilirsiniz. Banka altınları elden teslim alıp gram olarak hesabınıza yatırıyor. Kasa kiralamanın maliyeti var, bunda herhangi bir ücret yok.

Ben bu kayınvalideyi ömür boyu çekmek istemezdim. Şuan nişanlınızla aranız iyi olabilir ama evlenince değişebilir. Daha evlenmeden böyleyse bu kadın evlendikten sonra ne olur bilemiyorum. Bence eğer gerçekten çok aşırı aşık değilseniz evlenmeyin. Evelenirseniz de düğün boyunca takılan altınları çıkarmayın direkt annenize verin o saklasın. Sonra da bir kasa alın onda saklayın.

Ben bu kayınvalideyi ömür boyu çekmek istemezdim. Şuan nişanlınızla aranız iyi olabilir ama evlenince değişebilir. Daha evlenmeden böyleyse bu kadın evlendikten sonra ne olur bilemiyorum. Bence eğer gerçekten çok aşırı aşık değilseniz evlenmeyin. Evelenirseniz de düğün boyunca takılan altınları çıkarmayın direkt annenize verin o saklasın. Sonra da bir kasa alın onda saklayın.
İnan çok sevmesem barışmazdım keza o da bana çok bağlıdır yeminler etti beni üzmyeeğini ama altınlar konusunda bende çok netim asla vermem

Düğünde isterse sahip çıkın takılarınıza... çirkinleşirse takı poşetini kafasına fırtlatın rezil edin.. sorun millete siz bu altınları bize mi takıyorsunuz kayınvalideye mi??

Kasa kiralamak yerine altın hesabı açtırıp bankaya altın olarak yatırabilirsiniz. Banka altınları elden teslim alıp gram olarak hesabınıza yatırıyor. Kasa kiralamanın maliyeti var, bunda herhangi bir ücret yok.
İlk işim pazartesi bankaya gitmek olucak kızlar saolun valla bilmiyordm bu fonları

Düğünde isterse sahip çıkın takılarınıza... çirkinleşirse takı poşetini kafasına fırtlatın rezil edin.. sorun millete siz bu altınları bize mi takıyorsunuz kayınvalideye mi??
Tam bi skandal oluruz valla :( babam bu konuyu bilmiyor annem biliyor annem de konuşucak bu konuyu onunlar ama babam kalp hastası öyle şeyler yaşanırsa allah korusun adam hık der gider :(

Canım ya bilmiyordum bu kasa olayını saolasın en yakın zamanda gidip konuşayım maaş bankamla bari ,
Bende bankada kasaya koymusum canim.Emin ol kafan kulagin cok rahat oluyor.Ben hirsiz endişesiyle koydum.Ne kadar ayip kvnin yaptığı.Nisanliyken bile kv bana gönderdi herseyi onlar senin kızım diye.oysa ben düğüne kadar onlarda kalsin istiyordum.

Takılardan daha önemli bir sorunun var.

Bile isteye yakıyorsun kendini. Mart ve Nisan yorumları bunlar.
Üstelik nişanlın sana kolayca yalan söyleyen biri.
Şu anda da söylemediğini nereden biliyorsun?

Hiçbir erkek daha doğrusu insan 1 ayda değişmez.

Nişanlın şimdilik rol yapıyor.

Evlendiğinde ilk işi annesini getirmek olacak.
Kabul etmek zorunda kalacaksın, şiddete uğramamak için.

Yazık ediyorsun kendine.

Arkadaşlar düğünüme 1 ay kaldı anş bi kararla kayınvalidemle yaşama kararı alındı ,dünya tatlısı bi insandır karılan bi tip değildir zaten aynı durumda olan varsa yardımcı olabilirlermi bana morel açısından :KK43: sevgiler kk ailesi

Konuştuk anlaşamadık ve böyle düşündüğüm için evlenme kararından vazgeçtiğini söyledi.annesi olmadan bi hayat düşünemediğini söyledi,annesinden aynı ev içinde rahatsız olan biriyle evlenemezmiş.söylediklerini duyunca bende böyle bi insanla evlenemeyeceğimi farkettim şuan çok üzgünüm ama ömür boyu üzülmekten daha iyidir umarım...

Daha önce aynı evde yaşama konusunuda okeyleşmiştik yanş ben kabuldum ama o zaman 8 ay berabr yaşama mevzusu oldu ama daha sonra ben annemi bırakmam değil 8 yıl 88 yıl yaşarım beraber dedi bende kabul etmeyince ayrıldık

:KK43: kapıdan ayrılmadı uzhn süre bağırdı aldım içeri konuştuk falan ama içmiş gibiydi üzerime yürüdü çok sinirliydi eliyle cama yumruk attı komşular geldi hastaneye götürdük pansuman falan yapıldı taburcu oldu.ben asla dönmeyeceğimi söyledim onu istemediğimi söyledim çılgına döndü bu burda bitmedi dedi gitti :KK43: tedirgin oldum uzaklaştırma kararı böyle durumlarda alınır mı

Yok işim olmaz zaten bugün bunu yapan yarın beni döver

Ben takilarimin hepsini bir arada gormedim :KK14:
Dugun salonunda bi cikti üstümden sıkış o çıkış.
He kayinvalidem de cep yapmadi.
Dugun borçları ödendi.
Içime.bi oturmadı degil:KK14:
Ama ne yapayim, Rabbim bize güç versin cok daha fazlasını kendi biletimizin hakkıyla yapalim diyorum.En Büyük KK

Birkaç arkadaş yazmış bence çok mantıklı. Suyuna git kayınvalidenin. Ailemle konuştum bizde de adet buymuş. Kayınvalide de dururmuş takılar hiç bilmiyordum falan de. Akşam hepsini sayıp listesini yapıp listeyle sabah getiririz de. Sabah bankaya yatır. Nişanlınızın öyle istediğini söyle. Banka kasası kesinlikle ortak falan olmasın. Eş adayınız annesinin dırdırından kurtulmak için verebilir. Bu konuda evlendikten sonra değişen çok. Benim eşimin tarafında adet takıyı anne babaya vermekmiş. 1. derece yakınlar hariç bize takı takan olmadı herkes kv ye vermiş takacaklarını. Ruhum duymadı benim. O kalabalıkta farkedilmiyor bile. Kayınvalidem akşam evde getirip çantasını olduğu gibi bize verdi, çocuklar sizin diye. Öyle anladık olayı. Benimkinin cadılıkları var elbet ama para konusunda çok dürüsttür. Kendi akrabalarını tembihler ona versinler diye. Liste ne için derse kime ne takacağımıza bakacağız ilerisi için deyin.

Ben takilarimin hepsini bir arada gormedim :KK14:
Dugun salonunda bi cikti üstümden sıkış o çıkış.
He kayinvalidem de cep yapmadi.
Dugun borçları ödendi.
Içime.bi oturmadı degil:KK14:
Ama ne yapayim, Rabbim bize güç versin cok daha fazlasını kendi biletimizin hakkıyla yapalim diyorum.En Büyük KK
Aynen öyle canım yani zor durumda olurlar salon parası ödenir ama keyfe keder kv almak istemesi epey can sıkıcı

Birkaç arkadaş yazmış bence çok mantıklı. Suyuna git kayınvalidenin. Ailemle konuştum bizde de adet buymuş. Kayınvalide de dururmuş takılar hiç bilmiyordum falan de. Akşam hepsini sayıp listesini yapıp listeyle sabah getiririz de. Sabah bankaya yatır. Nişanlınızın öyle istediğini söyle. Banka kasası kesinlikle ortak falan olmasın. Eş adayınız annesinin dırdırından kurtulmak için verebilir. Bu konuda evlendikten sonra değişen çok. Benim eşimin tarafında adet takıyı anne babaya vermekmiş. 1. derece yakınlar hariç bize takı takan olmadı herkes kv ye vermiş takacaklarını. Ruhum duymadı benim. O kalabalıkta farkedilmiyor bile. Kayınvalidem akşam evde getirip çantasını olduğu gibi bize verdi, çocuklar sizin diye. Öyle anladık olayı. Benimkinin cadılıkları var elbet ama para konusunda çok dürüsttür. Kendi akrabalarını tembihler ona versinler diye. Liste ne için derse kime ne takacağımıza bakacağız ilerisi için deyin.
Dediklerini yapıcam ama zaten kasa ya da hesap işini kendi üzerime yapıcam bnde riske atıp ortak hesap açmayacağım

Ay ne seviyesiz bı kadın. Hırsız gibi konusuyo bı de. Anana versen kocanı doldurur. Kendi imkanlarınla koru takilarini

Back
X