Kv ve eşim ...

white moon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
865
898
103
Mrblar arkadaşlar. Ben geçenlerde de yazmıştım. Kv bizimle kalıyordu. Kayınpeder vefat etti. Konu söyle: oğlumun pazar günü okul kahvaltısı varmış. Eşim dedi annesine de hep beraber gidelim diye. E ben de dedim yalnızca öğrenciler ve anne-babalar gidecek diye. Kv alınmış.tripler filan odasına gitmiş yatıyor. Eşim de gitmiş yanına soruyor ne oldu . Ben tam duymadım ama beni şikayet de etmiş eşime. Yok ben niye is yapmıyor diye söylüyormuşum ona. Gerçekten de hiç is yapmaz. Hep yemek isleri bende. Çalışıyorum bir de. Sabah gelirken tartıştık eşimle. Annemle ve benimle bir daha konuşmayacaksın dedi. Ben de hava hoş bana göre dedim. Yanı kizlar ne yapmalıyım

Mrblar arkadaşlar. Ben geçenlerde de yazmıştım. Kv bizimle kalıyordu. Kayınpeder vefat etti. Konu söyle: oğlumun pazar günü okul kahvaltısı varmış. Eşim dedi annesine de hep beraber gidelim diye. E ben de dedim yalnızca öğrenciler ve anne-babalar gidecek diye. Kv alınmış.tripler filan odasına gitmiş yatıyor. Eşim de gitmiş yanına soruyor ne oldu . Ben tam duymadım ama beni şikayet de etmiş eşime. Yok ben niye is yapmıyor diye söylüyormuşum ona. Gerçekten de hiç is yapmaz. Hep yemek isleri bende. Çalışıyorum bir de. Sabah gelirken tartıştık eşimle. Annemle ve benimle bir daha konuşmayacaksın dedi. Ben de hava hoş bana göre dedim. Yanı kizlar ne yapmalıyım
kahvaltıya o da gidebilirdi onun dışındaki konularda haklı olabilirsiniz

Yaşı kaç acaba ?
Eşinizden başka çocuğu yok mu ?
Peki hiç mi bir işin ucundan tutmaz,tabi yaşını bilemiyorum.
Çocuğunuza ayrıca evde kendimi bakıyor.
Soru şeklinde sordum anlamak için.
Birde keşke götürseydiniz ha bir eksik ha bir fazla ne olacaktı.

Birde söylemeden geçemeyeceğim: konuyu ozet geçtiginiz icin tesekkur ederiz tum kk adina. Malum pek alisik degiliz satir satir oku oku bitiremedigimiz konulari goruyoruz hergun :KK70:
Gereksiz detaylar verip hepsini "neyse" ye bağlayanlar var bir de.. "Kapiyi actim iceri baktim, o sirada cereyan oldu neyse, sonra mutfaga dogru yurudum biraz ayagim ağrıdı, neyse o sirada esim geldi.." :KK53:
Neyse:KK53:
Konu sahibi, genc mi kv? Yasli, hasta ve muhtac degilse neden sizinle kaliyor?
Madem kaliyor, neden ortaligi karistiriyor, oğluna mi güveniyor?

Yaşı kaç acaba ?
Eşinizden başka çocuğu yok mu ?
Peki hiç mi bir işin ucundan tutmaz,tabi yaşını bilemiyorum.
Çocuğunuza ayrıca evde kendimi bakıyor.
Soru şeklinde sordum anlamak için.
Birde keşke götürseydiniz ha bir eksik ha bir fazla ne olacaktı.
Yok yapmaz. 60 yasında. Oğlum özel okula gidiyor bizimle gidip bizimle geliyor. Görümcem var bir de evi onun olduğu ilde. Biz farklı Bı ildeyiz

Gereksiz detaylar verip hepsini "neyse" ye bağlayanlar var bir de.. "Kapiyi actim iceri baktim, o sirada cereyan oldu neyse, sonra mutfaga dogru yurudum biraz ayagim ağrıdı, neyse o sirada esim geldi.." :KK53:
Neyse:KK53:
Konu sahibi, genc mi kv? Yasli, hasta ve muhtac degilse neden sizinle kaliyor?
Madem kaliyor, neden ortaligi karistiriyor, oğluna mi güveniyor?
Dediğim gibi 60 yasında. Eşim bırakmıyor yalnız eve girer birisi diyor. Ayağı kayıp düşer.filan filan. Kızının evinde az kalıyor . Damadı sevmiyormuş. Orda da damat ile kavga ediyor zaten .

Kahvaltıya o da gelebilirmiş ya. Anneanne, babaanne, dedeler de çekirdek aileden sayılabilir. Üstelik sizde kalıyor, gelse ne olurdu?

Eşin tabi ki haksız. İdare etmesini bilmiyor. Annesiyle yaşadığın her anlaşmazlıkta gelip sana patlıyorsa henüz çok acemi :) Tatlı dille gelip “karıcım annem yaşlı kadın, o da bizle gelse ne olur, hem ben şimdi ona gelme diyemem, lütfen benim için idare et, sonuçta o benim annem” dese hiçbir problem olmazdı eminim.

Bu arada maddi olarak da çok rahattır. Evinde kalmaması icin hiç bir sorunu yok. Yalnızlık bunaltıyormuş. O yüzden kalmıyormuş filan

Dediğim gibi 60 yasında. Eşim bırakmıyor yalnız eve girer birisi diyor. Ayağı kayıp düşer.filan filan. Kızının evinde az kalıyor . Damadı sevmiyormuş. Orda da damat ile kavga ediyor zaten .
Kavga etmeden net sekilde sınırları çizin derim, evinizde kaliyorsa gelip huzur bozmayacak, efendi efendi yaşayacak.. Esinize de annesini elestirerek degil de, bu tutumun yanlisligini anlatin, bu gidişle herkes mutsuz olacak diye.. InsaAllah laftan anlayan biridir.. Onun bu tavrindan dolayi annesinin hareketlerinin daha cok rahatsiz ettigini soyleyin ve esiniz boyle yaptikca kayinvalidenin sikayet ve trip dozajini artiracagini..
Denge kurmak demek anneye güç yetiremeyip surekli karisini susturmak demek degildir, once bunu anlasalar..
60 yaş gayet genc ayrica, yan gel yat osman moduna gerek yok, bi hastalik filan yoksa..

canıma minnet diyemedin mi?
konuşma madem kv bir şey söylediğinde anne kusura bakma oğlun sizinle konuşmamı yasakladı de.
akşamda oğluna göre ve oğluna kadar yemek yap. konuşmadıkları birinin oturup yemeğini yiyecek kadar gurursuz değilsinizdir diye düşündüm dersin eşin sorarsa.

Back
X