• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve eski sevgili

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
kızlar merhaba.
geçen gün kv beni eve cagırdı oturmaya bende iş çıkışı gittim kapıda sarıldık falan ayakkabılar vardı biri mi var dedim cevap vermedi. sonra içeri girdim nişanlımın eski sevgilisi ve annesi ordaydı.
bozuldugumu belli etmeden geçtim oturdum kv bana normalden daha iyi davrandı sürekli yanımda falan.
ben nişanlımı arayıp olayı anlattım mutfağa geç orada otur dedi öyle yaptım kv yanıma geldi benim kızı tanıdığımı bilmiyomuş tabi normal davranıyo gelsene içeri falan bende yok burda durayım dedim
sonra ben niye cekincem o cekinsin die düşündüm gittim içeri biraz sohbet muhabbet falan kp geldi onunla da biraz oturdum cıktım evden cıkarken görüşürüz bile demedim.
daha sonra kv ile konustum bu konuyu bildiğimi öğrenince baya bozuldu. bu ilk oldu diye güler yüzle karsıladım bi daha denk gelirse kesinlikle böyle hoşgörülü olamam dedim. niye geliyo eve benim nişanlım o evde yaşıyo onun oturdugu koltuklarda oturuyo onun içtiği bardakla cay içiyo istemiyorum gelmesin dedim
ben yüz vermiyorum annesi getiriyo ben annesiyle kaç yıllık arkadasım dedi. ama duydum ki geçen onlara oturmaya gitmiş kp ile bu konuda kavga etmişler gitme demedim mi sana falan diye.
niyeti ne hiç anlamadım sizce ne yapmaya calışıyo olabilir?
yani bizim aramız cok iyi nişanlımda defalara uyarmıs gelmesin demiş
kızın annesi sorun değil gelsin gitsin kaç yıllık arkadası ama eskiden sevgili olduklarını bildiği halde kızını getirmesi saçma değil mi

cok sacma kizin gelmesi bariz art niyetli bence.. anneside neden gelmesine engel olmuyor valla tuhaf

bana da öyle geldi zaten karsımda oturdu bi süzdü beni baştan aşağı bu muymus gelin der gibiydi. aşırı rahatsız oldum durumdan

Ben bu işin altında art niyet ararım.
uzak dururdum kayınvalideden.
Tavrımı belli ederdim ve asla hiç birşeyime karıştırmaz müdahale ettirmezdim.

Nişanlın ve kayınpeder en azından durumun farkındalar.
Bu da iyi birşey bir bakıma.
Fakat çok densiz bir kayınvaliden var belli ki, Allah yardımcın olsun.

kıza üzüldüm resmen kötü niyetlere alet oluyor anneye bakarmısınız nasıl nişanlı bir adamın eski sevgilisi rolünü yakıştırıyor kızına nasıl yüzleştirebiliyor

burada o kız sizden daha fazla rencide olmuş gururu varsa eğer incinmiştir

Kurduğun cümle gayet yerinde olmuş .

"İlk kez oluyor diye böyleyim ... bir daha olursa bu kadar hoş görülü olmam " demişsin ya .

Bundan sonra kv den art niyetli mi değil mi ? saf mı saf ayağında mı anlarsın ?

Bekle bakalım . Umarım bir daha olmaz .

kızlar merhaba.
geçen gün kv beni eve cagırdı oturmaya bende iş çıkışı gittim kapıda sarıldık falan ayakkabılar vardı biri mi var dedim cevap vermedi. sonra içeri girdim nişanlımın eski sevgilisi ve annesi ordaydı.
bozuldugumu belli etmeden geçtim oturdum kv bana normalden daha iyi davrandı sürekli yanımda falan.
ben nişanlımı arayıp olayı anlattım mutfağa geç orada otur dedi öyle yaptım kv yanıma geldi benim kızı tanıdığımı bilmiyomuş tabi normal davranıyo gelsene içeri falan bende yok burda durayım dedim
sonra ben niye cekincem o cekinsin die düşündüm gittim içeri biraz sohbet muhabbet falan kp geldi onunla da biraz oturdum cıktım evden cıkarken görüşürüz bile demedim.
daha sonra kv ile konustum bu konuyu bildiğimi öğrenince baya bozuldu. bu ilk oldu diye güler yüzle karsıladım bi daha denk gelirse kesinlikle böyle hoşgörülü olamam dedim. niye geliyo eve benim nişanlım o evde yaşıyo onun oturdugu koltuklarda oturuyo onun içtiği bardakla cay içiyo istemiyorum gelmesin dedim
ben yüz vermiyorum annesi getiriyo ben annesiyle kaç yıllık arkadasım dedi. ama duydum ki geçen onlara oturmaya gitmiş kp ile bu konuda kavga etmişler gitme demedim mi sana falan diye.
niyeti ne hiç anlamadım sizce ne yapmaya calışıyo olabilir?
yani bizim aramız cok iyi nişanlımda defalara uyarmıs gelmesin demiş
kızın annesi sorun değil gelsin gitsin kaç yıllık arkadası ama eskiden sevgili olduklarını bildiği halde kızını getirmesi saçma değil mi
oğluda hiç uzaga gitmemiş anasının arkadasının kızına takılmış öyle olursa böyle olur

Gerçekten çok saçma ya
Oraya gelen kadın kızı ve kv art niyetli bence bu kadar düşüncesiz olunur mu

ketenpereye gelme konu sahibi kayınvaliden aşırı fenaymış resmen seninle dalga geçmek istemiş ama eline yüzüne bulaşmış sen kızı tanıyınca..arkadaşıyla muhabbetine tabiki karışmak haddine değil ama kız konusunda haklısın..nişanlınla çok iyisin ya bence sen bir aranı boz bu mevzu yüzünden bak bakalım tutumları nasıl olacak..

Ayni benim kv. Benimkisi de kizla tlfnda gorusup , faceten eklior, gorumcem ve kv ikilisi.ozunde cok iyi kizmis, maddi manevi yardimi dokunmus.gecsinler o ayaklari. Canim benim anladgm kadaryla kv seni kiskanio. Ogluyla arani bizmaya calisio. Normal insan davranisi degil bu. Nisanliyken bunu yapan sen evlenince neler yapar.mesafwli ol. Gitme birdaha o eve. Ilk die sessiz kalma. Sen sessiz kaldikca tepene binerler. Aklina gelir o kizin o eve girdigi kendi kendini yer bitirisin. Konusma bi sure . Anlasin o kv

ben ilk basta kötü niyet aramadım ama sonradna onların evine gitmesi işleri değiştirdi cunku baan yüz vermiyorum yinede geliyo demişti.
ve benim yanımda o kızı sevmesi.. en zoruma giden buydu tm banada cok iyi davrandı ama o kızla gülüp muhabbet etmesi aşırı kızdırdı beni

Ayni benim kv. Benimkisi de kizla tlfnda gorusup , faceten eklior, gorumcem ve kv ikilisi.ozunde cok iyi kizmis, maddi manevi yardimi dokunmus.gecsinler o ayaklari. Canim benim anladgm kadaryla kv seni kiskanio. Ogluyla arani bizmaya calisio. Normal insan davranisi degil bu. Nisanliyken bunu yapan sen evlenince neler yapar.mesafwli ol. Gitme birdaha o eve. Ilk die sessiz kalma. Sen sessiz kaldikca tepene binerler. Aklina gelir o kizin o eve girdigi kendi kendini yer bitirisin. Konusma bi sure . Anlasin o kv

aklımdan cıkmıyo ki hiç.

benim sevdiğim adamın gezdiği odalarda o kızın varlığı düşüncesi cok zor hele benim gbi kıskanc biri için.
konusmama gibi bi durumum yok ama mesafeleyim artık. asıl sorun kızın nişanlıma bitmeyen ilgisi. cok uzun zaman olmadı arayıp mesajlar attı rahatsız etti nişanmlım hat değiştirdi laftan anlamayınca

Kizin da siz nisanli oldugunuz halde hala oraya gelmesi ayri bir sacmalik. Ne yapmaya calisiyorlar, kafalari nasil calisiyor bu insanlarin anlamak guc. Nisanliniz konussun annesiyle. Onu dinleyecektir.

defalarca konusmus gelmesin kovarım evden rezil olursun demiş ama yok hala aynı. onlar geldiğinde nişanlım evden cıkıyor çünkü ben evde durmasını istemiyorum

kıza üzüldüm resmen kötü niyetlere alet oluyor anneye bakarmısınız nasıl nişanlı bir adamın eski sevgilisi rolünü yakıştırıyor kızına nasıl yüzleştirebiliyor

burada o kız sizden daha fazla rencide olmuş gururu varsa eğer incinmiştir

sanmıyorum. gururu olan o eve adım atmazdı

aklımdan cıkmıyo ki hiç.

benim sevdiğim adamın gezdiği odalarda o kızın varlığı düşüncesi cok zor hele benim gbi kıskanc biri için.
konusmama gibi bi durumum yok ama mesafeleyim artık. asıl sorun kızın nişanlıma bitmeyen ilgisi. cok uzun zaman olmadı arayıp mesajlar attı rahatsız etti nişanmlım hat değiştirdi laftan anlamayınca
Buna rağmen onları eve kabul etmesi olacak iş değil,arkadaşına uygun bir dille söyleyebilirdi aslında" kusura bakma ,oğlum artık nişanlı sen benim arkadaşımsın başımın üstünde yerin var ama kızının gelmesi uygun değil artık " şeklinde ,demek art niyet var işin içinde.

Back
X