Kv ve evi belllediği evim

İyi bakalım bı takip edin tavirlarinda değişim var mı. Çocuklar için hiç iyi örnek teşkil etmiyor çünkü sizin iki çocuğunuz var dimi onlara şiddet uyguluyor mu kv doğru mu anladım
Yok benim kızıma uygulamıyor. Diğer bebeğin de tam keşif dönemi çocuk merak ediyor, elini uzatıyor kv eline girişiyordu patır patır. Ben bebeğe uyguladığı şiddetle ilgili uyardığımdan beri, çok daha dikkatli,özenli ve kibar. Bebek bile daha sakin bugün gözlemledim. Bikaç günde bile farkedebiliyormuş demek ki sevgiyle yaklaşınca. Kv nin dili bile daha kibar bebeğe karşı

Kesinlikle çok yerinde bir tepki.geldiğinde sinir olup kendi kendini yemektense en güzeli. Kızımla anlaşamıyor,huzurunu bozuyor diyerek uzak tutabilirsiniz.ayrıca çocuk bakacaksa gitsin evinde baksın. Baktığı Çocuğu alıp oraya buraya gitmek de saçma.

nobaharıcım tepkın abartısız hatta bence az bıle
kımse boyle bırseye duyarsız kalamayacagı gıbı kımse cocugu ıcın endıselenmek ıstemez ben olsam bende ıstemem haklısın kesınlıkle
bende aynı seyı soylerdım hatta bence daha net bır sekılde kırılmalarından cekınmeden konus derım
:KK36:

Mecbur döneceğiz. Eşimle de konuştuk, özür diledi. Bugün kv ile de sert bir şekilde konuştum “bir daha benimle bir sorunun olduğunda benle konuş, oğlunla değil..huzurumuzu kaçırdığınla kalırsın böyle yaparsan” dedim..yok ben ağlamadım, gücendim dedim diye kıvırdı ama “gücendiysen senin problemin, ben sana defalarca açıkladım, sizin için önemli değil ama benim için çok ciddi tehlike” dedim kapattım. Tekrar tekrar hepsine yinelerim bunları, sorun değil.
supersın :KK19:

Yok benim kızıma uygulamıyor. Diğer bebeğin de tam keşif dönemi çocuk merak ediyor, elini uzatıyor kv eline girişiyordu patır patır. Ben bebeğe uyguladığı şiddetle ilgili uyardığımdan beri, çok daha dikkatli,özenli ve kibar. Bebek bile daha sakin bugün gözlemledim. Bikaç günde bile farkedebiliyormuş demek ki sevgiyle yaklaşınca. Kv nin dili bile daha kibar bebeğe karşı
Sıcak kelimesini öğretmek varken neden cısss derler iğne demek varken neden cısss acayip bir toplumuz bı de bebek dili var bebekler hiç sevmez 😂

Sıcak kelimesini öğretmek varken neden cısss derler iğne demek varken neden cısss acayip bir toplumuz bı de bebek dili var bebekler hiç sevmez 😂
Yaaa sormayın:/ benim kızım geçen yıl yemeklerin çoğunun ismini biliyordu, eşimin memlekete bi geldik, çocuğa bişey ikram ederken “al bebe, gaga, mama” diyorlar:KK53: dedim napıyosunuz??? Kız onları isimleriyle biliyor zaten, hem düzgünce isimlerini söyleyin şunların. Sanki kuş besliyorlar.

nobaharıcım tepkın abartısız hatta bence az bıle
kımse boyle bırseye duyarsız kalamayacagı gıbı kımse cocugu ıcın endıselenmek ıstemez ben olsam bende ıstemem haklısın kesınlıkle
bende aynı seyı soylerdım hatta bence daha net bır sekılde kırılmalarından cekınmeden konus derım
:KK36:
Sağol Nisacım:KK200: ezelden beri mottom, karşıdaki insana iletmem gereken bir duygu varsa mutlaka teslim etmem gerektiği zaten. Konuşunca rahatladım. Tipik kv işte ama ben gelemem öyle şeylere. İnşallah bir daha bir daha aynı hataya düşüp beni eşime şikayetlenmez.

Selam kızlar,
Kv kaynımın iki çocuğuna bakıyor. Çocuklardan küçüğü 1 buçuk yaşında ve haydutvari bir yapısı var. Daha o bebek demeyin, gerçekten bebeklikten canavar yetiştiriyorlar. Çocuğu döverek, yüksek sesle bağırarak yetiştirdikleri için, o da gördüğünü uyguluyor. Bizzat benim kızıma uyguluyor.
Benim evime kv ben yerleşmeden geçip söz konusu çocuklar(çocuklar sadece pazar günü anne babasının yanında, kaynım ve eltim de sürekli yeme içmelerini kvden karşılıyorlar) ile geçip oturmak istedi, izin vermedim tabi. Biz geldik, bizde akşamlamak istediler, evimiz yerleşmedi, eşyalar her yerde, yorgunuz, ben hamileyim ve ayakta çok kalamıyorum. Bunları düşünüp hassasiyet göstermiyorlar tabi. Herşeyden ötesi evim bahçeli ve zemin taş. Küçük çocuk için çok tehlikeli. Kv baktığı çocuğa hiç dikkat etmiyor, çocuk kaç defa düştü, ağzı burnu morardı bizim evde. Daha da kötüsü benim kızıma saldırıyor, gözlüğünü avuçlayıp alıyor, kafasına vuruyor vs. Gözümü saniye ayırsam ittirse kızımı ve kafası,gözü taşa gelse Allah muhafaza, düşünmek bile istemiyorum. Ha kendileri asla düşünmüyor, çocuk bu özenmeyeceksin, öyle böyle büyür kafasındalar.
Geçen gün konuştum, çocuğa dikkat etmiyorsun bizim ev onun için tehlikeli diye, güldü geçti. Çocuğa şiddet uygulama bak o da benim kızıma uyguluyor dedim, benim vurmam ona tesir etmiyor ki dedi:/ Bugün akşam kv ve kp bizde akşam yemeğindelerdi. Kaynım aradı, çocuğu size bırakacağız nerdesiniz diye, onlar da burdayız buraya getir dediler. Ben de içerdeydim, duydum ve hayır buraya getirmesinler, dikkat etmiyorsunuz çocuğa burda dedim. Yemeklerini yemişlerdi, kahvelerini içeceklerdi. İçip kalkıp gittiler. Kv giderken ağlamış eşime. Ne var şimdi bunda ağlayacak?
Sizce ben mi abartılı tepki vermişim kızlar?
Aile baginiz yok tek anladigim bu..

Sağol Nisacım:KK200: ezelden beri mottom, karşıdaki insana iletmem gereken bir duygu varsa mutlaka teslim etmem gerektiği zaten. Konuşunca rahatladım. Tipik kv işte ama ben gelemem öyle şeylere. İnşallah bir daha bir daha aynı hataya düşüp beni eşime şikayetlenmez.
netliğin cok guzel ve bundan sonra kayınvalıdenın yürek yemiş olması gerek sıkayet etmesı ıcın kendı kendını bıtırır cunku gerı adım atmayıp oylece akısına bırakmayıp mudahale etmen cok yerınde olmus esınde dıkkat eder bundan sonra cozulur :KK36:

Back
X