Kv ve gorumce ikilisi..

Annem bana hediye alıp normal bi günde herkesin içinde verirse bu iletişimdir.Ama tutup da başkasının cocuk mevlidinde verirse bu nispete girer ciddrn bunu göremiyor musunuz?Herkes polyanna olmuş bugün maşallah

Bende diyorumki gorumce cocuklarimin yuzunu gormedi gelmedi. Bunu kv biliyor bunu bildigi halde ona niye odul veriyor hakmi etti, evinde ne verirse versin benim covugumun mevludunde degil yeri ve zamani degil yoksa ne veriyosa versin banane
Kvnin hediyesini ödül olarak düşünmeyin bence. O sadece hediye. Sizin probleminiz kv ile değil görümce ile. Siz mesaj atmışsınız kadın ona rağmen size trip atmış. Kvde kendi kızını tutuyor doğal olarak. Bunlar hoş değil ama çok abartılacak şeylerde değiller. Bebekleri halası görse ne görmese ne?

Evt kiskanc oldugunu annesiabisi babasi Hepsi biliyr sorunlu ama kimse tek laf edemiyor o kimki sonucta esim abi ve ona saygisi yok cocuk olmadan aramiz iyiydi, hamile kaldim cok degisti

Annem bana hediye alıp normal bi günde herkesin içinde verirse bu iletişimdir.Ama tutup da başkasının cocuk mevlidinde verirse bu nispete girer ciddrn bunu göremiyor musunuz?Herkes polyanna olmuş bugün maşallah
Yok polyannacılık değilde benimkisi önemsememek sanırım. Benim umrum olmazdı. Bana ne kendi kızı ne halt ederlerse etsinler derdim.

Evt kiskanc oldugunu annesiabisi babasi Hepsi biliyr sorunlu ama kimse tek laf edemiyor o kimki sonucta esim abi ve ona saygisi yok cocuk olmadan aramiz iyiydi, hamile kaldim cok degisti
Onların kızı kocanızın kardeşi çünkü ne demelerini bekliyosunuz bilmiyorum ama demeyecekler bi şey.Siz boş yere kendinizi üzmeyin mesafeli davranın yeter

Bende diyorumki gorumce cocuklarimin yuzunu gormedi gelmedi. Bunu kv biliyor bunu bildigi halde ona niye odul veriyor hakmi etti, evinde ne verirse versin benim covugumun mevludunde degil yeri ve zamani degil yoksa ne veriyosa versin banane
Görümceni pışpışlıyorlar idare ediyorlar yani. Seninle görümcen arasında başka bariz bir sorun var bence. Yada büyük bir kıskançlık. Görümcenin bir oğlu olmuş senin ikiz olmuş, bir batında iki oğlan evlat, belki onu kiskaniyordur(başka bir açidan baktim)

Evtbondan once hic problem yoktu iyi kotu normal bir iliskimiz vardi, bir gun tartismadik, sonra bunlar olunca bende yiprandim

Yok polyannacılık değilde benimkisi önemsememek sanırım. Benim umrum olmazdı. Bana ne kendi kızı ne halt ederlerse etsinler derdim.
Kadının hassas noktası çocuk ama gidip de çocuk mevlidinde böyle nispet yapılırsa sinirlenmesi çok doğal.Bi de bazı günlerin starı bellidir başka birine dikkat cekmek saçmalık olur.Konu sahibi sinirlenmek de çok haklı bana göre. Konu altın değil yani siz onu yanlış anlamışsınız

Sence bu görümce kvalideye bakar mı ben hiç sanmıyorum. Bizim gelinimiz evladını kaybedecek beni doğumgünü mü tutar yani..Bu sene değilde bir dahaki sene olsun yada arası geçsin.Hadi doğum gününü kutlasın onada lafım yok ama gelin gitmedi diye kırılmakta niye. Alırım bir tabak pasta çıkarım geline derimki gelmedin ama haklısın acın taze inş seneye birlikte kutlarız çocuklarımızın doğumgününü ..
İşte o zaman derim bu görümce de merhamet var anasıda bakar çocuğum olmadı diye beni de anlar..

Nispet olmasa konu sahibinin evinde mevlütünde vermezdi altını başbaşa iken veriridi.Bal gibide art niyet var..

Ilk evlatlarimi kaubettim ya yine ikize hamile kaldim doguma bir hafta vardi esimde dediki annem babam cocuklar hep beraber memlejete gideriz dedi konusma arasinda gorumcemde dediki hele bi dogsunlarda sonra hayal kur dedi abisine ben kalakaldim.

Burda size katılıyorum Allah vermiş muradına ermişsin evlatlarına sıkı sıkı sarıl gerisi boş. Ortada bir yanlış varsa tutmasın kvalide,sonra o görümce ben doğru yoldayım ki annem benim yanımda modunda..

Kesinlikle altin degil anasidir alir elbwt benden almamisya parasini

Ben yukarıda da yazdım. Sonra baktım siz de aynı şeyi yazmışsınız. Konu sahibi ile görümce arasında problem. Konu sahibi hassas. Evet. Üzerine bunu yapan görümce olunca katmerlenmiş fakat dediğim gibi ben sanırım umursamaz olduğum için konu sahibinin tepkisi abartılı geldi bana. Bir de bana mı öyle geldi ama konu sahibi onu aldılar bunu verdiler gibi şeyler yazmış. Ben ona istinaden yazdım zaten.

Tutmasın ama tutar. Kadının kızı. Toz kondurur mu?

Bakar mı bakmaz mı bilemem ama diğer yazdıklarınız çok doğru ben zaten yazdım. Konu sahibi mesaj atmış ona rağmen görümce gereksiz trip atmış.

Nispet olmasa konu sahibinin evinde mevlütünde vermezdi altını başbaşa iken veriridi.Bal gibide art niyet var..
Bu bdv beni bu hale getirdi ama. Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Erkek ailesi mi yapar yeter ki bana zararı olmasın kodundayım

Anne-kız arasında özel konuşurken kızının hatasını söylüyordur inşallah. Ama millet içinde havasını basıyor "kızımı da ayırmadım" bik bik bik!!
Sanırım tam anlamıyla bu. Kızım kıskanmasın diye düşünmüştür Allah bilir.

Anne-kız arasında özel konuşurken kızının hatasını söylüyordur inşallah. Ama millet içinde havasını basıyor "kızımı da ayırmadım" bik bik bik!!
Hic sanmiyorum titriyo korkudan kizi kizacak diye, bazen benim aileme giderdik kv kple kizi arardi annemlerde oldugunu soylemezdi yalan soylerdi kv m.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…