- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.252
- 548
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Annem bana hediye alıp normal bi günde herkesin içinde verirse bu iletişimdir.Ama tutup da başkasının cocuk mevlidinde verirse bu nispete girer ciddrn bunu göremiyor musunuz?Herkes polyanna olmuş bugün maşallahBakın siz olayı bana nispet yapıyorlar diye algılıyorsunuz sanırım. Ben de diyorum ki bu nispet falan değil. Anne ile kız arasındaki bir iletişim. Şöyle düşünün bu altın mevzusunun size bir zararı oldu mu? Hayır. Bu kadar. Hani sizden alıp verse tamam diyeceğimde anladığım kadarıyla öyle bir şey yok.
Kvnin hediyesini ödül olarak düşünmeyin bence. O sadece hediye. Sizin probleminiz kv ile değil görümce ile. Siz mesaj atmışsınız kadın ona rağmen size trip atmış. Kvde kendi kızını tutuyor doğal olarak. Bunlar hoş değil ama çok abartılacak şeylerde değiller. Bebekleri halası görse ne görmese ne?Bende diyorumki gorumce cocuklarimin yuzunu gormedi gelmedi. Bunu kv biliyor bunu bildigi halde ona niye odul veriyor hakmi etti, evinde ne verirse versin benim covugumun mevludunde degil yeri ve zamani degil yoksa ne veriyosa versin banane
Kadın iki tane çocuğunu toprağa vermiş hala doğum gününe gitmesi lazımdı diyen var ya pes.Doğum günü nedir yani gitmemesi çok dogal ki hediyesini de vermiş gayet kutlamış da.
Takıldığınız sacma şeyler var konu sahibi yok değil yok benim altımdaki yeri tuttular yok örtü vermediler falan filan ama bu da hassas olmanızdan kaynaklanıyor sanırım.Kıskanç bi görümceye sahipsiniz mesafenizi koruyun ama kayınvalide de bi sorun göremedim kızını koruyor o da haklı olarak
Yok polyannacılık değilde benimkisi önemsememek sanırım. Benim umrum olmazdı. Bana ne kendi kızı ne halt ederlerse etsinler derdim.Annem bana hediye alıp normal bi günde herkesin içinde verirse bu iletişimdir.Ama tutup da başkasının cocuk mevlidinde verirse bu nispete girer ciddrn bunu göremiyor musunuz?Herkes polyanna olmuş bugün maşallah
Onların kızı kocanızın kardeşi çünkü ne demelerini bekliyosunuz bilmiyorum ama demeyecekler bi şey.Siz boş yere kendinizi üzmeyin mesafeli davranın yeterEvt kiskanc oldugunu annesiabisi babasi Hepsi biliyr sorunlu ama kimse tek laf edemiyor o kimki sonucta esim abi ve ona saygisi yok cocuk olmadan aramiz iyiydi, hamile kaldim cok degisti
Görümceni pışpışlıyorlar idare ediyorlar yani. Seninle görümcen arasında başka bariz bir sorun var bence. Yada büyük bir kıskançlık. Görümcenin bir oğlu olmuş senin ikiz olmuş, bir batında iki oğlan evlat, belki onu kiskaniyordur(başka bir açidan baktim)Bende diyorumki gorumce cocuklarimin yuzunu gormedi gelmedi. Bunu kv biliyor bunu bildigi halde ona niye odul veriyor hakmi etti, evinde ne verirse versin benim covugumun mevludunde degil yeri ve zamani degil yoksa ne veriyosa versin banane
Görümceni pışpışlıyorlar idare ediyorlar yani. Seninle görümcen arasında başka bariz bir sorun var bence. Yada büyük bir kıskançlık. Görümcenin bir oğlu olmuş senin ikiz olmuş, bir batında iki oğlan evlat, belki onu kiskaniyordur(başka bir açidan baktim)
Kadının hassas noktası çocuk ama gidip de çocuk mevlidinde böyle nispet yapılırsa sinirlenmesi çok doğal.Bi de bazı günlerin starı bellidir başka birine dikkat cekmek saçmalık olur.Konu sahibi sinirlenmek de çok haklı bana göre. Konu altın değil yani siz onu yanlış anlamışsınızYok polyannacılık değilde benimkisi önemsememek sanırım. Benim umrum olmazdı. Bana ne kendi kızı ne halt ederlerse etsinler derdim.
Ben normalde ben gelinlere hak veririm ama sen iyice abartmışsın. O onun ANNESİ. Yarın öbür gün Allah korusun Kvye bir şey olsa KIZI bakacak sen değil. O senin annen değil sen onun kızı değilsin. İyi vallahi kadın kızına altında yapamayacak.
Bakın siz olayı bana nispet yapıyorlar diye algılıyorsunuz sanırım. Ben de diyorum ki bu nispet falan değil. Anne ile kız arasındaki bir iletişim. Şöyle düşünün bu altın mevzusunun size bir zararı oldu mu? Hayır. Bu kadar. Hani sizden alıp verse tamam diyeceğimde anladığım kadarıyla öyle bir şey yok.
Kvnin hediyesini ödül olarak düşünmeyin bence. O sadece hediye. Sizin probleminiz kv ile değil görümce ile. Siz mesaj atmışsınız kadın ona rağmen size trip atmış. Kvde kendi kızını tutuyor doğal olarak. Bunlar hoş değil ama çok abartılacak şeylerde değiller. Bebekleri halası görse ne görmese ne?
Kesinlikle altin degil anasidir alir elbwt benden almamisya parasiniKadının hassas noktası çocuk ama gidip de çocuk mevlidinde böyle nispet yapılırsa sinirlenmesi çok doğal.Bi de bazı günlerin starı bellidir başka birine dikkat cekmek saçmalık olur.Konu sahibi sinirlenmek de çok haklı bana göre. Konu altın değil yani siz onu yanlış anlamışsınız
Ben yukarıda da yazdım. Sonra baktım siz de aynı şeyi yazmışsınız. Konu sahibi ile görümce arasında problem. Konu sahibi hassas. Evet. Üzerine bunu yapan görümce olunca katmerlenmiş fakat dediğim gibi ben sanırım umursamaz olduğum için konu sahibinin tepkisi abartılı geldi bana. Bir de bana mı öyle geldi ama konu sahibi onu aldılar bunu verdiler gibi şeyler yazmış. Ben ona istinaden yazdım zaten.Kadının hassas noktası çocuk ama gidip de çocuk mevlidinde böyle nispet yapılırsa sinirlenmesi çok doğal.Bi de bazı günlerin starı bellidir başka birine dikkat cekmek saçmalık olur.Konu sahibi sinirlenmek de çok haklı bana göre. Konu altın değil yani siz onu yanlış anlamışsınız
Tutmasın ama tutar. Kadının kızı. Toz kondurur mu?Burda size katılıyorum Allah vermiş muradına ermişsin evlatlarına sıkı sıkı sarıl gerisi boş. Ortada bir yanlış varsa tutmasın kvalide,sonra o görümce ben doğru yoldayım ki annem benim yanımda modunda..
Bakar mı bakmaz mı bilemem ama diğer yazdıklarınız çok doğru ben zaten yazdım. Konu sahibi mesaj atmış ona rağmen görümce gereksiz trip atmış.Sence bu görümce kvalideye bakar mı ben hiç sanmıyorum. Bizim gelinimiz evladını kaybedecek beni doğumgünü mü tutar yani..Bu sene değilde bir dahaki sene olsun yada arası geçsin.Hadi doğum gününü kutlasın onada lafım yok ama gelin gitmedi diye kırılmakta niye. Alırım bir tabak pasta çıkarım geline derimki gelmedin ama haklısın acın taze inş seneye birlikte kutlarız çocuklarımızın doğumgününü ..
İşte o zaman derim bu görümce de merhamet var anasıda bakar çocuğum olmadı diye beni de anlar..
Anne-kız arasında özel konuşurken kızının hatasını söylüyordur inşallah. Ama millet içinde havasını basıyor "kızımı da ayırmadım" bik bik bik!!Tutmasın ama tutar. Kadının kızı. Toz kondurur mu?
Bu bdv beni bu hale getirdi ama. Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Erkek ailesi mi yapar yeter ki bana zararı olmasın kodundayımNispet olmasa konu sahibinin evinde mevlütünde vermezdi altını başbaşa iken veriridi.Bal gibide art niyet var..
Sanırım tam anlamıyla bu. Kızım kıskanmasın diye düşünmüştür Allah bilir.Anne-kız arasında özel konuşurken kızının hatasını söylüyordur inşallah. Ama millet içinde havasını basıyor "kızımı da ayırmadım" bik bik bik!!
Hic sanmiyorum titriyo korkudan kizi kizacak diye, bazen benim aileme giderdik kv kple kizi arardi annemlerde oldugunu soylemezdi yalan soylerdi kv m.Anne-kız arasında özel konuşurken kızının hatasını söylüyordur inşallah. Ama millet içinde havasını basıyor "kızımı da ayırmadım" bik bik bik!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?