- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
ayrıldınızmı cnm eşinden
Evet yuvami dagittilar benim esim denen o gerizekalida onlarin lafina gitti en sonunda yani yine olan bana oldu etrafimda iki tane psikopat vardi anlican
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıldınızmı cnm eşinden
Kv görümcedende,söylediklerindende,yaptıklarındanda cok bunaldım,sıkıldım.Patlayacagıımmm artık.!!!!!
Kp tartısır gece yarısı arar eşimi anlatırlar.Sanki eşim babasının kulagını cekcek.Koskoca insanlar.Sorunları kendi iclerinde kalmaz.Gece yarısı huzurumuz bozulur,ister istemez kafaya takar eşim.
Kv gectigimiz hafta kp olan cinsel ilişkisini anlatıyor bana.Tövve yarabbim ya.Dedim ben dinlemek istemiyorum,sorunun varsa dr git.Ben sana ne fayda saglayabilirim ki bana anlatıyorsun.
cnm sen neden kendini bu kadar yoruyorsunki. geç bir işin başına sallanan sallana oyalana oyalana yap. akşama kadar uğraş. ıcığını cıcığını. gelip hızlı ol diyemezlerya. deselerde yapıyorum işte elimden geleni makinemiyim ben dersin.
eşinmi arakadaşlarına gözleme yap diyor. kv mi?
tadilatta sende yardım ediyorsun galibaiş eşinde bitiyor eşin bir şey demedikten sonra siz birbirinize girersiniz ve afedersin ama kv nin g..... kalkar ....eşin eğer tepkiyi koyup bu sömürüye de son vermezse demişsin ya kv nin ölmesini mi bekleyelim diye tek çare o kalıyor galiba
![]()
Ben esime dirdirini yaparim niye yapmiyacakmisim ki sonucta onun ablasi bilsin bsna laf soktuklarini saygi sinirini astiklarini.bu islert biraz erkekten gider dengeyi erkegin bulması lazim
Adabilge evet canım bende yardım ediyorum.Bayanım ama erkegin yaptıgı her işi yaparım.Haa yapıyorum diye madalya veren mi var?Yokk!!!!Ama ben eşim icin yapıyorum herseyi.
......
Foto1;evet canım cok haklısın erkek 2 tarafıda iyi idare etmeli.Peki sen dırdır yapıyor musun?Yapıyorsan,eşinin tepkisi ne oluyor?
Cok yaparim bu konuda ama soyle benim esim cok anlayislidir esim bana bisey demez ama o da bazen dengeyi kuramiyor bi de biz ailelerimizden uzaktayiz o yuzden cok sikinti olmuyor ama bazen tatilin de burnumdan geldigi olmuyor degil
Kv görümcedende,söylediklerindende,yaptıklarındanda cok bunaldım,sıkıldım.Patlayacagıımmm artık.!!!!!
Kp tartısır gece yarısı arar eşimi anlatırlar.Sanki eşim babasının kulagını cekcek.Koskoca insanlar.Sorunları kendi iclerinde kalmaz.Gece yarısı huzurumuz bozulur,ister istemez kafaya takar eşim.
Kv gectigimiz hafta kp olan cinsel ilişkisini anlatıyor bana.Tövve yarabbim ya.Dedim ben dinlemek istemiyorum,sorunun varsa dr git.Ben sana ne fayda saglayabilirim ki bana anlatıyorsun.
iyi bişe de deseler dedikleri hep kötü algılanıyor bende bıktımmmmm![]()
kızlar benimde içimi yiyen bir durum var.. aslında kendme kızıyorum , empati kurmaya çalışıyorum, dualar ediyorum (allahım sen bana yardım et gönlümü daraltma beni ıslah et vs.) ama yani benim kayınvalidem vefat etti..ben Allah razı olsun diyorum ondan onu çok seviyorum. evde en çok anneyle iyi anlaşırdım. 2 görümcem var birisiyle yakın oturuyoruz diğeri ise bekar.. 3 haftadır bende kalıyor kp ve görümcem başımın üstlerinde yerleri var eşimin babası ablası bana bir lafları ettikleri yok ki bende aynı şekildeyim onlara karşı. ama bu son zamanlarda evlerin birleştirilmesinden konu açılıyor hep.
ama benim içimden gelmiyor birleşik oturmak yani yeni evliyim 1bucuk yıl oldu .. eşimi kıramam nasıl derim ben babanla ablanla oturamam benimde annem babam var yarının ne olacağını bilemiyoruz ki.kafama çok takıyorum..
yaa ne kadar iyi de olsalar ev içinde ev olmaz..mutlaka bi noktada sıkıntı çıkar
kp hasta mı sizde kalıyor, yoksa yanlız kalmak istemediği için mi?
k.pederim hayır hasta değil.. yalnız kalmak istemiyorlar. ve eşime biliyorum aynı ev tutalım büyük ev tutalım diyor.
bilmiyorum. ne yapıcam edicem bilmiyorum.
Vee görümcem geldiiiii.Sürekli bir laf sokmalar,bez alamadınız,sunu yapamadınız diyip duruyor telefonda.Eşimlede konuşmuyor :))
Nedeni bez alınmadıgı icin.Eşimle konuşmuyor ama bize gelmek istiyor.Nasıl iş bu anlamadım![]()
Öyle mi diyorsunuz?Yok ama iyilik icin söyleyince anlasılıyor.Fesatlanınca cok belli ediyorlar....Esler arada kalıyor.Dur demekte onlara düşüyor bence.Biz söyleriz GELİN OLURUZ,oglu söyler OGLUM olur.Oglunun söyledigi batmaz ama,benim söyledigim batar.Bu yüzden cogu zaman susarım.Eşimi kırmamak icin.Artık banada laf düşmüyor.Sagolsun eşim veriyor cevabı.
kızlar benimde içimi yiyen bir durum var.. aslında kendme kızıyorum , empati kurmaya çalışıyorum, dualar ediyorum (allahım sen bana yardım et gönlümü daraltma beni ıslah et vs.) ama yani benim kayınvalidem vefat etti..ben Allah razı olsun diyorum ondan onu çok seviyorum. evde en çok anneyle iyi anlaşırdım. 2 görümcem var birisiyle yakın oturuyoruz diğeri ise bekar.. 3 haftadır bende kalıyor kp ve görümcem başımın üstlerinde yerleri var eşimin babası ablası bana bir lafları ettikleri yok ki bende aynı şekildeyim onlara karşı. ama bu son zamanlarda evlerin birleştirilmesinden konu açılıyor hep.
ama benim içimden gelmiyor birleşik oturmak yani yeni evliyim 1bucuk yıl oldu .. eşimi kıramam nasıl derim ben babanla ablanla oturamam benimde annem babam var yarının ne olacağını bilemiyoruz ki.kafama çok takıyorum..
İyi aksamlar kızlar...Baslıktanda anlasılacagı gibi derdim kv ve görümce....
Duydugumuz laflar cok(eşim ve benim).Ben cok geriliyorum artık.Sizlerin arasındada vardır.Kv ve görümcenin lafları ve yaptıklarıyla eşinize yansıtmadan nasıl bas ediyorsunuz?Ben cook bunaldım artık.Eşim koruyor ama ben yinede sinir olup,hırslanıyorum....