• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve görümce lafları :(

kesinlikle görümce elti kaynana ne derse desin asla saklamıyorum anında eşime anlatıyorum çünkü anlatmayınca onları korumaya çalışıyordu.artık a deseler anlatıyorum gayette rahatım :49:

Onların yaptıklarını anlatıyorum,sonra sinir olup devam ettirirsem iş bana dönüyor.Öfkeyle kalkıp zararla oturuyorum...Tabi bunlar eskidendi.Şimdi daha temkinliyim,eşimde aynı.Herseyi görüyor artık.Bende söylüyorum,geciyorum.

Konuyu actıgımdan bugune kadar o kadar laf söylediler,eşim bir kere daha sahit oldu yüzlerine....

Anlamadığım görümcenin kocası yok mu? Neden kendi çocuğuna ait ihtiyaçları eşine söylüyor?
Bu durumda eşin net olmuyorsa sen olacaksın?
Sinirlenebilirsin ama canını sıkmak için bir gerekçe değil. Saçma insanların saçma davranışları için hayatta sıkmam canımı.

Anlamadığım görümcenin kocası yok mu? Neden kendi çocuğuna ait ihtiyaçları eşine söylüyor?
Bu durumda eşin net olmuyorsa sen olacaksın?
Sinirlenebilirsin ama canını sıkmak için bir gerekçe değil. Saçma insanların saçma davranışları için hayatta sıkmam canımı.

Kocası var.Görümcem şehir dısında yasıyor.Buraya gelince onları almak zorundaymışız!!!Eşimde tepkisini koydu.Şimdi eşimle konuşmuyor güya :)) 6-7 sayfalarda var.

kaşınanı kaşımak lazım bence:37::37::37:
ki öylede yapıyorum
susmak çözüm degil sen sustukça tepene daha çok çıkıyorlar:26:

iyi de adam hasta değil bişey değil. hemde bekar bi görümce var ortada. niye sizle kalıyomuş ki? ben olsam kabul edemezdim. bekar görümce otursun işte babasıyla yaa ne kadar ayıp. daha şurda yeni evli sayılırsınız ne öyle hemen yanına yerleşmeler falan
bak ablamda böyle evliliğinin ilk yıllarında koca tarafıyla oturmuştu. o gün bugündür sürekli evliliklerinde bi pürüz var :2:

dün gece eşime dedim ki ;dubleks bir ev alalım evli olan ablanla babanlar altlı üstlü otursunlar, bizde yakınlarda otururuz dedim. O da bana dubleks ev alıp beraber oturalım diyeceğimi sanmış bende onların başımın üstlerinde yeri olduklarını ama evimizin kapımızın ayrı olmasını istediğimi belirttim bunu söyledim diye kpederimi istemediğimi anlama dedim. inşallah açıklayıcı olmuşumdur. üzerime gelmezler umarım.

dün gece eşime dedim ki ;dubleks bir ev alalım evli olan ablanla babanlar altlı üstlü otursunlar, bizde yakınlarda otururuz dedim. O da bana dubleks ev alıp beraber oturalım diyeceğimi sanmış bende onların başımın üstlerinde yeri olduklarını ama evimizin kapımızın ayrı olmasını istediğimi belirttim bunu söyledim diye kpederimi istemediğimi anlama dedim. inşallah açıklayıcı olmuşumdur. üzerime gelmezler umarım.

çok mantıklı söylemişsin. herkesin kapısı bacası ayrı olmalı. sonuçta herkesin bi ailesi bi evi var. benim kp ve kaynana o kadar iyi insanlar olmasına rağmen ben yinede ayrı olduğumuz için dua ediyorum Allah'a. yeri geliyo eşini bile çekemiyosun aynı evin içinde. küsüp başka odaya geçiyorum mesela. e bide onlar olursa napıcan mecbur sahte sahte gülümsemeler, hiç bişey yokmuş gibi davranmalar felan..
bence gayet açıklayıcı olmuşsun. eşinde biraz hak versin artık

bu arada eşiniz önceleri ailesine ses çıkaramayan biriydi boşanmanın eşiğinden dönmüştünüz demek ki işe yaramış artık sizi savunuyor buna sevindim :40:

canım savunuyorda ne oluyor benide savunuyor ama bu sefer kv onlar diyor oğlumu yoldan öçıkarttın değişti cart curt :(

çok mantıklı söylemişsin. herkesin kapısı bacası ayrı olmalı. sonuçta herkesin bi ailesi bi evi var. benim kp ve kaynana o kadar iyi insanlar olmasına rağmen ben yinede ayrı olduğumuz için dua ediyorum Allah'a. yeri geliyo eşini bile çekemiyosun aynı evin içinde. küsüp başka odaya geçiyorum mesela. e bide onlar olursa napıcan mecbur sahte sahte gülümsemeler, hiç bişey yokmuş gibi davranmalar felan..
bence gayet açıklayıcı olmuşsun. eşinde biraz hak versin artık

evet umarım öyle olur. yani işte ben böyle sanki kendimi düşünüyorum bencillik yapıyorum suçluyorum kendimi.
daha anne vefat edeli ne kadar oldu ki ben bunları düşünüyorum diyede kızıyorum :(

evet umarım öyle olur. yani işte ben böyle sanki kendimi düşünüyorum bencillik yapıyorum suçluyorum kendimi.
daha anne vefat edeli ne kadar oldu ki ben bunları düşünüyorum diyede kızıyorum :(

zaten vicdanlı bi insan olduğun belli canım üzme kendini yok yere :34:
bi yerde sende evliliğini korumak ve kollamakla mükellefsin..herşey olup bittikten sonra sevgide yetersiz kalabiliyo bazen. o yüzden en iyisi önceden tedbirini almak :46:

oyle şeymı olur be.tabıkı dıyeceksın nasıl derım ne demek arkadasım. orası senın evın bu basıt bır konu dgeılkı...aman dıyeyım .ayrıca sende kalmalarıda sacma.hanı tek kayınpeder yada tek abla olsun anlarımda her ıkısıde 3 haftadır nıye sende?? bu bıle barız yanlış bı kere.düşncelerını soyle eşine evlerı bırleştırmek gbı bır saçmalıga sakın ızın verme sonra çok uzulursun

canım , geçen akşam konuştum eşimle ama beni ne kadar anladı etti bilemiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun . yani inşallah kimsenin gönlü kırılmadan altından kalkarız bu durumun. eşimden korkuyor k pederim çünkü çok öfkeli ve eve gitmek istemediğini söyledi kendisi o yüzden bendeler.

zaten vicdanlı bi insan olduğun belli canım üzme kendini yok yere :34:
bi yerde sende evliliğini korumak ve kollamakla mükellefsin..herşey olup bittikten sonra sevgide yetersiz kalabiliyo bazen. o yüzden en iyisi önceden tedbirini almak :46:

teşekkür ederim canım. ne biliyim insanoğluyuz işte herşey bizler için. inan böyle düşündüğüm için kendimi çok suçladım ama eşimle konustuktan sonra biraz rahatladım.

İyi aksamlar kızlar...Baslıktanda anlasılacagı gibi derdim kv ve görümce....
Duydugumuz laflar cok(eşim ve benim).Ben cok geriliyorum artık.Sizlerin arasındada vardır.Kv ve görümcenin lafları ve yaptıklarıyla eşinize yansıtmadan nasıl bas ediyorsunuz?Ben cook bunaldım artık.Eşim koruyor ama ben yinede sinir olup,hırslanıyorum....

ben bu konuları görünce sinirleniyorum. baş etmek zorunda değilsiniz ki. elti olacak şahıs da habire arkamdan konuşup duruyordu mesaj attım bundan sonra benimle muhatap olmayacaksın ve bidaha arkamdan konuştuğunu duymıcam diye. herkese duyurdu yine laf yapmaya çalıştı ama sonuç ne, konuşmuyorum ve gayet mutluyum kimse de umrumda değil. uyaracaksın ilişkiyi de keseceksin başka türlü başa çıkamazsın. kayınvalidemi aradım anlattım mevzuyu da baktım haklıyı haksızı bilmiyor ortalık bozulmasın diye ses çıkarmıyor, onunla da konuşmuyorum kaç ay oldu. eşime yansıttım mı hayır, sadece söyledim ben artık konuşmuyorum bunlarla diye bitti. bunları kafaya takmanız bile gereksiz.

ben bu konuları görünce sinirleniyorum. baş etmek zorunda değilsiniz ki. elti olacak şahıs da habire arkamdan konuşup duruyordu mesaj attım bundan sonra benimle muhatap olmayacaksın ve bidaha arkamdan konuştuğunu duymıcam diye. herkese duyurdu yine laf yapmaya çalıştı ama sonuç ne, konuşmuyorum ve gayet mutluyum kimse de umrumda değil. uyaracaksın ilişkiyi de keseceksin başka türlü başa çıkamazsın. kayınvalidemi aradım anlattım mevzuyu da baktım haklıyı haksızı bilmiyor ortalık bozulmasın diye ses çıkarmıyor, onunla da konuşmuyorum kaç ay oldu. eşime yansıttım mı hayır, sadece söyledim ben artık konuşmuyorum bunlarla diye bitti. bunları kafaya takmanız bile gereksiz.

tamam dediğinde sonuna kadar haklısın ama aile apartmanı olunca işler farklı oluyo maalesef..mecbur o :47: suratını görmek zorunda kalıyosun :9:

tamam dediğinde sonuna kadar haklısın ama aile apartmanı olunca işler farklı oluyo maalesef..mecbur o :47: suratını görmek zorunda kalıyosun :9:

sen de haklısın ama yine de konuşma, görünce muhatap olma selam verme eşin arkanda durduğu müddetçe bu işler çok kolay.

Bizde arkadan konuşma var.Yüzünede laf sokuyor.Benden ve eşimden lafı yiyor.Yinede hicbirsey olmamış gibi davranıyor.Kv ve görümcem ikiside aynı...Eş cok önemli,eşimde artık herseyi gördü bu konuda rahatım artık.Ben görüşmüyorum,gitmiyorum desem eşim buna müsade etmez.Bende bunu istemem.

Senin işin cok daha zormuş.Allah sabır versin.

Allah sanada sabır versin canım. zaten eşimde diyo ister konuş ister konuşma ben bişey demem diyo. ama bu seferde ben kendimi bi tuhaf hissediyorum. sanki o bana cephe alırsa bütün mahalle arkamdan ne kaadar geçimsiz bu kız diycekler diye endişeleniyorum. herkes beni sevemez belki ama en azından iyi bilsinler ne bilim belkide cahillik işte :49:

sen de haklısın ama yine de konuşma, görünce muhatap olma selam verme eşin arkanda durduğu müddetçe bu işler çok kolay.

Allah razı olsun eşim her daim arkamda. ama herhangi bi kavgamızda kaynanamın gözünde kim haklı olur bak bunu hiç kestiremiyorum :44:

Back
X