KV ve hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa anne bakıyorum da sende bebeğe çok heveslisin yap bir tane daha onunla uğraşırsın de bi kahkaha patlat 😂😂😂

Beraber mi yaşıyorsunuz bu kadar karışıyor. Açık olun ben evimin hesabını bilirim deyin. Kırmadan kurtulmam pek mümkün değil. Eşin de destek çıkmalı sana

Beraber mi yaşıyorsunuz bu kadar karışıyor. Açık olun ben evimin hesabını bilirim deyin. Kırmadan kurtulmam pek mümkün değil. Eşin de destek çıkmalı sana
Farklı şehirlerdeyiz. Buranın hastanesi iyi değil diyince yakın olan başka bir şehire gidin diyor. Biz karar verdik desem de anlamıyor.

Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
Yanlış görmediysem 31 yaşındasınız. Sanki 20 yaşında yeni gelin gibi yazmışsınız. Ne derse desin he deyip geçin yine kendi bildiğinizi yapın. Eşinizle özelde herşeyi konuşun anlaşın. O da anasına he deyip geçmeyi öğrensin. Evlilikte söz geçirme işi çaba ister emek ister. Fakat her kadın altından kalkabilir. Tecrübeyle sabit. Kolay gelsin.

Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?

bu yazdıklarının aynısını yaşadım

normal dogur sezeryan olursan dr özel parası vermesi lazım oğlumun derdi , normal dogurdum ,

doğum evinde özel odaya ne gerek var biz evde doguruyorduk dedi , özel oda tuttum ,

para para para gözünü para bürümüş kadının ,

sen bildiğini okuyacaksın onuda hiç duymayacaksın ,

Biz hesabımızı da yapacağımızı da biliyoruz anne rahat ol sen deyip geçin.

Kayınvalide doğum yapacağın hastaneyi nereden biliyor ki? Ben hiç sormam mesela, bana da sorulmadı. Hadi sordu diyelim ki takip eden doktorum o hastanede çünkü diyin. Yok devlet hastanesi şartları iyi değil diye açıklama yapmak zorunda değilsiniz, ben bunu tercih ettim bu kadar. Siz açıklama yaparsanız o da başka seçenekler sunar laf uzar. Eğer hala uzatıyorsa, biz böyle karar verdik sen kafanı yorma bu işlere diyin.

Yani böyle şeylere karışıyorsa laf işitmeye de hazır olacak demektir.
Bunu kırmadan vs nasıl yaparım diye düşünmeyin.
Ben şurada doğurmak istiyorum karar verdik deyin.
Buna kırılacaksa bu onun problemi sizin kabalığınız değil

klasik kv

gelin oğlunun parasını yiyor

cevap basit biz böyle karar verdik

ha dinlemiyorsa X böyle istiyor deyip topu eşinize atın

bir de gülün diye yazayım daha önce de yazdım

Acıbadem de doğum yaptım o zamanlar aman çok pahalı diye konuşulurdu bizim gelin lüks hastanede doğurdu modu vardı hatta

neyse kv sorup durdu kaç lira diye söylemedim

sonra " eltim de isteseydi onu da özel hastanede doğurturduk " gibi bir şey söyledi

gülemedim bile ama çok komikti

zira eltimin de benim de doğumum hakkında tek bir kelime etkisi olmadığı gibi cebinden tek kuruş çıkmadı

eltim de ona muhtaç falan değil, o doğum yaptığında özel muayenehanesi olan doktora gidip hastanede doğurmak moda idi, o nedenle devlet hastanesinde doğurdu yani maddi durumu vs iyiydi ki bankacı zaten özel sigortası vs var

kv ler bu tarz konuşur ya duymayın ya da cevap verin

geçen başka konuya da yazdım kv me göre mama sandalyesinde bebeğe işkence ediyorduk

söylendi durdu çocuğu bağlıyormuşuz yere bir sofra serip yedirmeliymişiz

kimse dinlemedi kendi kendine konuştu

sağlıkla kucağınıza alın

Anne ben aylardır araştırıyorum hastaneyi de eşimle özel hastaneye karar verdik birde devlet hastanesinde corona çok de 🤣🤣

Kvnizle çok muhatap olmayın, şunu yap bunu yap derse de siz kendi yapacağınizi bi kere söyleyin gerisine he he deyin. Başka zaman sorarsa yine kendi yapacağınizi söylersiniz ısrar ederse he he dersiniz. Zaten ne derse dersin doğum zamanı ziyarete özel hastaneye gelicek. O yüzden hicbi önemi yok onun ne dediğinin boşuna canınızı sıkmayın.

Kurtulamazsin.kisaca çalışıyorum istediğim yerde doğum yaparım de geç.bazilari bu dilden anlıyor.

Ona açıklama yapmak zorunda değilsin, he he de geç. Doğum günü geldiğinde git özele, hiç bir şey diyemez.

Onu umursamadigini göster.

Valla bazen terslemek gerekiyor. Ben olsam aynı lafı etmeye kalktığında fırçalardım. Bu tür insanlar anlamıyor çünkü.

Oğlumu 25 yaşında dogurdum çocuklukmu saflikmi ne dersen de herşeyi kafaya taktım üzüldüm ağladım o öyle yaptı bu böyle dedi evet yaptı doğru brn kurmadım sonra oğlum büyüdü bı evlat dedikçe üç yıl olmadı tüp bebekle bilr tutmadı dedim ya ne deliymisim sağlıkli bir evlat kolay bir doğum alıp eve gelmişim çok şükür Yarabbim elhamdülillah diyip mutlu olacağıma o öyle bu böyle demişim bidaha asla dedim yine verdi allah çok şükür yine annemde kayınvalide De sorun cikaricak ne yaparsa ne derse desinler umurunda değil alır bebemi emziririm bildiğimi okurum şans tecrübeli anne tavsiyesi olsun sakın üzülme bildiğini yap canım hayırlı olsun yavrun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X