- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
- #21
Aaaa anne bakıyorum da sende bebeğe çok heveslisin yap bir tane daha onunla uğraşırsın de bi kahkaha patlat 





Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı şehirlerdeyiz. Buranın hastanesi iyi değil diyince yakın olan başka bir şehire gidin diyor. Biz karar verdik desem de anlamıyor.Beraber mi yaşıyorsunuz bu kadar karışıyor. Açık olun ben evimin hesabını bilirim deyin. Kırmadan kurtulmam pek mümkün değil. Eşin de destek çıkmalı sana
Yanlış görmediysem 31 yaşındasınız. Sanki 20 yaşında yeni gelin gibi yazmışsınız. Ne derse desin he deyip geçin yine kendi bildiğinizi yapın. Eşinizle özelde herşeyi konuşun anlaşın. O da anasına he deyip geçmeyi öğrensin. Evlilikte söz geçirme işi çaba ister emek ister. Fakat her kadın altından kalkabilir. Tecrübeyle sabit. Kolay gelsin.Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
Tamam anne de kendi bildiğini yap. Yok artık doğum anında şehir değiştirip illa devlete mi gideceksin. Para senden ve bebeginden önemli değil.Farklı şehirlerdeyiz. Buranın hastanesi iyi değil diyince yakın olan başka bir şehire gidin diyor. Biz karar verdik desem de anlamıyor.
Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
Yani böyle şeylere karışıyorsa laf işitmeye de hazır olacak demektir.Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?
Kurtulamazsin.kisaca çalışıyorum istediğim yerde doğum yaparım de geç.bazilari bu dilden anlıyor.Yedi aylık hamileyim. KV sürekli şunu al şunu yap diyor ama tavsiye eder gibi değil emir verir gibi. Bir de doğumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bulunduğum yerin devlet hastanesi iyi değil diye. Özelde yapma diye diretiyor. Parasından mütevellit. Halbuki eşim dişlerini yaptırdı. 8 bin liraya. Annesi iyi yapmışsın oğlum dedi. Asla gözüm yok. Zaten ikimiz de çalışıyoruz. Pandeminin ilk zamanları uzaktan çalışmaya başlayınca da maaş almaya devam ediyor musun, ne kadar alıyorsun vs diye darlamıştı beni. Kısaca benim para almam veya harcamam bu kadının gözüne çok batıyor. Saygısızlık yapmadan nasıl kurtulurum bu durumdan?